Teşekkürler, siz alalı çok oldu mu bilmiyorum ama şuan ki fiyatlar da alınabilir gibi geldi bana. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnsenAnsen -- 16 Mayıs 2023; 17:7:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (8. sayfa)
-
-
Bugün keşif için geldiler kaira için fiyat performans olarak memnun kalırsınız dediler.evdeki eski klimanın demonte işleminin ücret karşılığı yapılabileceği yada kendimin söktürmem gerektiği bilgisi verdiler.Yibe aynı şekilde bir de elektrikçi çağırarak dışarıya dış üniteye hat çekilmesi gerektiği bilgisini verdiler klima harici sanırım 1000 lira daha masraf olacak gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonbaharda aldım bütün kış neredeyse hiç kapatmadan çalıştırdık performans olarak üzmedi. Fiyatları bikaç gün takip edin. Hepsiburada da falan bazen akşamları bazen de haftasonu indirimler oluyor.
teşekkürler
Merhabalar, hepsiburada üzerinden ürünü satın almaya çalışıyorum bugün Kaira 18000 olan modeli, sabah 15700 tl öğlen 25000 tl oldu ben 15100₺ ye aldım şimdi 14300₺. Sitesinde 25 bin tl ben anlamadım ürünün gerçek fiyatı nedir :)
Daikin markası ve üretilen firma iyi diye satın almak istedim ama satın alım sırasında bile şaşırtıyor firma
Ben de 14500 e aldım. Sonra 25 000 oldu. Sonra 14300 oldu ve ben llı 2 hafta oldu. 2 haftadır 14300'den satılıyor. Dediğiniz gibi böyle oynuyor arada. Bi işler var 😅
Ben de 9000'lik alacaktım akşam 9900 civarındaydı dedim sabah hanıma danışayım da sipariş vereyim sabah bir baktım 14500 olmuş. Kafaları karışık sanırım biraz :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 hafta önce aldım demiştiniz sizin klimanın montajı yapıldı mı acaba?
Ben 15700 e aldım baktım fiyat düştü iptal ettirdim. 14300 e aldım tekrar 18lik bakalım artık bu fiyatlara Vestel alınabiliyor ancak. Umarım elektrik tüketimi ve performans açısından iyi bir cihazdır.
Hepsiburada da akşamları ve haftasonları indirim olabiliyor genelde. Garip bi fiyat politikası var ama bekleyince genelde uyguna alınabiliyor takip edince. 9000 lik bizde sesli çalışıyor kompresör sesi falan oluyor. 12 lik bazen 9bin fiyatında olabiliyor. Almışken alan müsaitse 12lil alın derim
Evet montaj yapıldı. Çok memnun kaldım Sakarya Daikin servisinden. Tertemiz işçilik yaptılar. Son kattayım. Üzerimde çatı var. Yazın durulmuyor evde sıcaktan. Havalar henüz ısınmadı. Havalar ısınınca kullanım hakkında bilgi verebilirim
1 hafta olmadan klima kuruldu. Evde tesisat var diye azot temizliği yapılması gerekmiş, 300₺ ek ücret çıktı. Kutudan çıkan bakır boru ve kablo kaldı artık farklı bir eve taşınırsak onları kullanırız. Servis elektrik de taktı hazır olunca herşey. 10 dk da serinlik güzel hissediliyor. Bakalım Antalya da nasıl performans verecek
Hocam ben de Antalya'da yaşıyorum. Detaylı bir kaç sorum vardı. Konuyu kirletmemek adına size Özel Mesaj gönderdim.
-
Mutfağa 9binlik olanı alacağım.Fiyati şu an 9900 lira.Fiyat ara ara düşüyor mu?
Çocuk odasına daha önce kaira 9binlik almıştım.Wifi olması çok büyük avantaj.
Ben de yatak odasina 9btu almayi düşünüyorum. Sanirim bu fiyatin altina dusmuyor. Benim sormak istedigim kimileri cok sesli demis. Rahatsiz edecek sekilde midir acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aşırı sessiz değil ama kabullenebilir ses mevcut.Rahatsiz etmiyor.Biz hiç en sessiz modu kullanmadık ama...
Hepsiburada Kaira klimalarda %18 indirim var.
-
İndirim bekliyordum ben de, sabah görünce aldım 9bin btu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 14 Haziran 2023; 15:8:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende kaç gündür bekliyordum,sabah bende 9binlik aldım.
yatak adasına almak istiyorum 18lık olanı malum hb kampanyada motor sesi rahatsız eder mi acaba mersin de kullanacağız yazları ...alan kullanan arkadaşlar soğutmadan memnunlar mı acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X