Bu hangi uygulama? MSmartHome kullanıyorum ben arayüz böyle değil. Seçenekler aşağı yukarı aynı gibi duruyor ama |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (10. sayfa)
-
-
-
Gayet güzel bir tüketim olmuş. Ölçümü yaptığınız cihaz tüketim verisini saatlik olarak bilgisayara aktarabiliyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende ki wattmetre bilgisayara aktarmıyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saat saat tüketim değeri ve dış hava sıcaklığı verisinin olduğu bir grafik oluşturulsa çok daha anlamlı bir veri olabilir. Böyle bir çalışma yapıp evdeki klimaların tüketimlerini bende çıkarmak istiyorum ama önce bir wattmetre’ye ihtiyacım var ve bir de en zor kısmı elektrik bağlantıları buatlardan alındığı için ufak bir düzenleme gerekecek. Gözümde bu işlem büyüdüğü için elektrik sayacından gözlemliyorum şu anlık
Diğer uygulamaları (mideanın uygulamaları) indirip denemiştim sorunsuzca kullanılabiliyordu.
Bugün 2 kaira klimamız daha takıldı.İki serviste çok iyiydi.Vakumlamayi sormadan yapıyorlar :)
Alacaklar tavsiye çok ses yapiyor 1senedir kullanicisiyim
Dış ünite mi iç ünite mi?
-
Arkadaşlar bu klima nasıl resetleniyor?
Şalterden kapatmıştım açtım.
Ne nem alma modu ne cool modu soğutmuyor.
Bildiğim kadarıyla dış ünitenin sıcak üflemesi gerekiyordu ama o da olmuyor.
Geçen sene kurdurdum çalışıyordu, arada bakım yaptırmadım, şalterden açtım, şimdi adam gibi hiçbir fonksiyonunu kullanamıyorum, önden nem aldırayım dedim o da işe yaramadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lurian -- 28 Haziran 2023; 3:27:40 >
Diş
Biz de 12'liği bir senedir kullanıyoruz birkaç hafta önce de başka bir odaya 9'luk taktırdım aynı marka aynı model, açıkçası ses şikayetim yok ama öyle çok da bir klima kullanma deneyimim yok belki başka modeller daha sessizdir ancak yine de çok ses yapıyor denebilecek bir sorun olsa fark ederdim diye düşünüyorum.
-
Filtreleri temizlediniz mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 29 Haziran 2023; 13:29:42 >
Filtre temizliği önemli. Ses seviyesine de etki ediyor. Filtre temizliği yapanlara bi sorum olacak. Filtrelerden birinin arkasında siyah küçük bi filtre daha var. O sağdaki filtrenin mi soldakinin mi? Söktüm ama unuttum sonra hangi taraftan çıkardığımı.
O hangi filtre ben hiç bilmiyorum. Geçen filtreleri temizledim ama eksik bir şey mi yaptım acaba?
-
Ana filtreye takılı bal peteğine benzeyen siyah küçük bi parça.
Anladım, bendeki modelde öyle bir şey yok valla; o yüzden bilemedim :D Kılavuza baktım bazı modellerde bulunur diyor ve süpürgeyle çekin diyor. Yıkamadan bahsedilmemiş sanki.
-
İstediğiniz tarafa takabiliyorsunuz diye biliyorum. İki filtre üzerinde de takmak için yeri mevcut.
Klima içerisinde bulunan wifi kit ayrı olarak servisten temin edilebiliyor mu?
Klima montajına gelen servise sormuştum,ayrı olarak satılıyormuş.Fiyatını bilmiyorlardı.
Kairanin Wifi kitini Vessen klima taktım çalıştı.Panel aynı.Airfel klimada yeri mevcut,denemedim ama çalışması muhtemel.
Vessen,Airfell,Kaira aynı klima zaten..
Bende ki bosch klimaya takacağım. Üzerinde aynı kitin osk101 modeli var ve buna desteği sonlandırdılar klimaya erişemiyorum. Durumu bosch’a ve uygulama geliştiricisine ilettim ama dönüş alamadım. Kairadaki kit osk105 onu bosch’a taktım ve sorunsuz çalıştı. Diğer klima için kuruluma geldiklerinde sipariş vereyim en iyisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X