Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (13. sayfa)
-
-
hocam sadece iç ve dış ünitenin arasındaki elektrik bağlantısını yapıyorlar o kablo klimanın kendi kutusunda mevcut(siyah kablo) onun haricinde sizin dış üniteye elektrik çekmeniz gerekiyor(kabloyu siz alıyorsunuz) onun için hiç yoktan sadece kabloyu temin ederseniz adama verirsiniz boruyla birlikte elektrik kablosunu da dışarı çıkarır sizde sonra içeri bıraktığınız payı kesip bağlantıyı yaparsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakrel -- 13 Temmuz 2023; 22:26:52 > -
Tamamdır hocam teşekkürler. 3x2.5 kablo ve 16A sigorta yeterli olur sanıyorum. Hayırlısıyla gelseydi valla şu an acayip ihtiyacimiz var yanıyor ortalık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Bu bir hata değildir. Cihaz ECO modda olduğunu belirtmektedir. O harfi yerine 0 yazmasının sebebi cihazda 7 segment display kullanılmış olmasıdır.
7 Segment içeren ekranlarda 7 bölüme ayrılmış led ışıklı çizgiler bulunur. Bunlar ile sayılar ve harfler elde edilir. İstenen harfin veya sayının elde edilmesi için gereken ledler yakılır. 7 Segment Display üzerinde Ç,O,Ü,Ş vb. harfler simgelenemez. Bu nedenle O yerine 0 yazmayı tercih etmişler.
Saygılarımla...
-
Açıklama için teşekkürler.
-
Valla ben ayın 20'sinde satın aldım.23'ünde servise teslim edilmiş klimam.
Kuruluma normalde geçen cumartesi geleceklerdi ama servisin arabası bozulmuş dediler.Kısmetse bugün gelecek ve bende nerdeyse 25 günlük macerayı bitireceğim.
-
Kuruldu mu hocam klimanız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugüne kaldı dün geç geldiler bende işe geçmek durumunda kaldım.Yılan hikayesine döndü resmen şu olay
-
N11 de alan herkes geciken kargolamadan şikayetçi. Benimki de 1 hafta sonra bugün kargolandi olarak görünüyor ama bayi ağı dediği için takip falan yok. Hepsiburada ve N11 de satıştan da kaldırılmış 12 binlik olan.
Dün kargoya verildi 1 haftanın sonunda.. Artık pazartesi salı gelir sonra servisi bekleyeceğiz. Yalniz kargo takibe tıklayınca Daikinin sitesine atıyor orada da bişey görüntüleyemiyorum. Cihaz bize mi geliyor servise mi gidiyor bilen var mı ?
Cihaz servise gidiyor size gelmiyor.Takip edemezsiniz kargoyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar tüketim değerlerine bakabilen test edebilen var mı ?
-
Konuda geriye doğru bakarsanız bulabilirsiniz. Bir akıllı priz ile bir de wattmetre ile ölçüm yapıp değerleri gönderen arkadaşlar olmuştu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gordugum kadariyla kargo olayi baya sikinti buyuk sehirlerde, bir diger sikinti da elektrik cekme mevzusu. 10 farkli marka klima taktirmisimdir herbiri ayri dertli. bitane duzgun cozum odakli firma servis yoktur.
bugun mail aldim kargoya verildi diye, allah bilir ne zaman artik bizi arar gelirler montaja.
bilen dostlar, bizim mi aramamiz lazim servisi yoksa onlar mi bizimle iletisime geciyor?
-
Bu aralar bir indirim olmadı ki aranıza katılıp servis sorunu yaşayayım :):):)
-
12000'lik olanı 12500e alarak aranıza katıldım fakat geriye doğru yorumları okurken baya gözüm korktu ürün teslim süresi yüzünden. Bu teslim sorunu büyük şehirlere özel bir durum mu yoksa genel bir sorun mu acaba? Denizli'de yaşıyorum. Yaz bitince ürünü teslim alacaksak iptal edelim :)
Ben 7 Temmuz’da almıştım türünü bugün servise teslim olmuş beni aradılar Küçükçekmece’de oturuyorum yoğunluktan dolayı montaj randevusunu 25 Temmuz’a verdiler sizinde bilginiz olsun arkadaşlar
Hem kendi siparişimde hem de konuda gözlemlediğim kadarıyla satıcıdan servise sipariş bilgisi gidiyor, servis sizi arayıp cihaz gelince randevu oluşturalum deyip kapatıyor. Cihaz servise ulaşınca onlar sizi arayıp kurulum randevusu oluşturuluyor.
17.07 sipariş bilgisi geldi 1 hafta sonunda. İlgili servisi aradım bugün daha gelmediğini söyledi. Gelmediği için de servis kaydı açamıyorum diyor. Bugün açsanız ne zamana gün verirsiniz dedim. Bu hafta full önümüzdeki hafta belki diyor.
Sizce kaira DTXR35E mi yoksa vestel flora doğa inverter 122 mi alınmalı? İkisi de 12.000 btu. Ben kaira sipariş verdim ama vesteli de aynı fiyata buldum. Sizce ne yapmalıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fqtih -- 18 Temmuz 2023; 10:46:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X