Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.315
Cevap
70
Favori
105.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aydın, yetkili servis ismi ERKAR SOĞUTMA

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini aradım, sordum durumu anlattım, kurulum esnasında vakumlama yapılması gerekiyor dedi, gerekli işlemlerin yapılması için ilgili birimlere aktaracağım, bizde burda takip edeceğiz dediler.

• alfa09 A kullanıcısına yanıt

Aynı şekil banada yapılmadı vakumlama kaç kere dedim gerek yok dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Ben müşteri hizmetleri ile görüştüm, kurulum esnasında vakumlama yapılması gerekiyor dediler, isterseniz sizde arayın şikayetinizi iletin gereken neyse yapsınlar. Klima kurulduğundan beri açık (yaklaşık 4 saat) 20 m2 odayı 30 derecenin altına indiremedi, dış sıcaklık 39 derece, oda içinin sıcaklığını en azından 22 ile 24 olmasını beklerdim.

Valla ben tam bakamadım işe gitmem gerekiyordu. Montajdan bir süre sonra ayrıldım. Ama beklediğim sürede baya bir soğuma olmuştu. Oda sıcaklığına felan bakmadım onu ölçecek bişey de yok bende zaten. Klimanın özelliği varsa bakayım yarın gidince.

Hatta montajı yapan elaman yan keski unutmuş geri almaya gelmişti söyledim böyle böyle genel merkez vakumlama yapılması gerekir diyor bunun hakkında şikayet oluşturacağım dedim. Oluştur abi sıkıntı yok onlar işin teknik kısmını bilmiyorlar dedi. Şikayetvar ve daikinin kendi sitesinden şikayet formları yolladım. Bakalım hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 26 Haziran 2024; 19:28:11 >
    NetHome plus diye uygulaması var orda yazıyor sıcaklık soğukluk dereceleri ekran görüntüsü atıyorum ordan bakabilirsin Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

Tamam hocam bakarım yarın. Mesajı düzenledim bu arada adamların umrunda değil yani şikayet felan üst mesajda belirttim.

Gördüm, haklısınız bazı yetkili servisler berbat bir çok kişi bu durumdan rahatsızmış isterseniz 02164532900 bu numarayı aramayı deneyin, müşteri hizmetleri numarası bu, bir sorun olduğu zaman bize bu numaradan ulaşabilirsiniz demişlerdi.

Hocam kim işini doğru yapıyor ki memleket de bunlar yapsın. Hadi bizim ki İstanbul yoğun başından savmak için yapmamıştır diyorum da sizin oralar bura kadar yoğun da değildir. Aslında gelen çocuklar epeyce bir ilgilendiler sohbet ettiler hatta vakum meselesini makaraya bile aldı instagram da reklam yapıyorlar vakumumuzu yaptık işimizin başındayız felan diye dediler 😁 Bilmem kaç metre üzeri boru olmazsa gerek yok dediler. Bende zaten servis bulamıyoruz diye bişey demedim yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 26 Haziran 2024; 19:57:11 >
  • Dünden beri kullanıyorum uyku eğrisi özelliğini anlamadım ama onun dışında sogutması olsun cok memnunum. İzmir sıcagında ilaç gibi geldi. Siri ile çalışması çok güzel olmuş kendimce senaryolar oluşturdum.

• Abi işte en korktuğum olay. Vakumlama yapmadan montaj yapmaları. Bunun için hakem heyetine verseniz %100 kazanırsınız. Youtube Adem Helvacı'yı takip edin. Kendisi bu konuda son derece önemli bilgiler veriyor. Adam bas bas bağırıyor. "Vakumlama yapılmadan montaj ya-pıl-ma-sın" diye. Ben de randevuyu 6 Temmuz tarihine aldım. Öncesinden vakumlama yapmaları için servisi de arayıp konuşmam gerekecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 26 Haziran 2024; 22:31:7 >
  • İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    Kurulum saat 15:00'da bitti, saat 15:00'dan bu yana klima bulunduğu odayı 25 derecede soğutabilmek için çalışıyor ama 30 derecenin altına hiç inmedi, en hızlı fan modunda çalışıyor, dışarda ki hava 39 derece de çok aşırı sıcak değil, 20 m2 odayı hala soğutamadı, gerçekten çok büyük bir heyecan ve heves ile almıştım, resmen hüsrana uğradım.

Attığınız ekran görüntüsündeki değerler normal değil. 15 den 19’a kadar çalışan klimada iç ünite değeri 30’lu derecelerde olmamalı. Sadece vakumlama eksikliğinden başka sorunlarda olabilir. İç ünitenin verdiği soğuk hava tatmin edici mi? Dış ünite çalışıyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt
    İç ünitenin verdiği hava pek tatmin edici değil, dış ünite çalışıyor. Bir sorun görünmüyor, hata kontrol uygulaması var onu kullanıyorum bir hata görünmüyor, ama belli ki bir yerde sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa09 -- 26 Haziran 2024; 23:17:21 >
  • Bu gece benim klimada EL01 hatasi verdi, korkuttu biraz. Salteri kapattim 10dk sonra actim su an normal calisiyor ama bu sorun neden olur bilgisi olan var mi?

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt

Klimalar dün kuruldu söylediğiniz gibi dış ünitenin arkasına yuvarladılar fazlasını. Yanlarında 8m³'lük vakum cihazı vardı 15'er dk vakum da yapıldı. Kurulumu yapan Didim Yoran Soğutma. Didim'de olup Daikin grubu klima almayı düşünenler için servisi tavsiye edebilirim. Elektrik kablolarına kadar çektiler sağolsunlar. Bize sigorta taktırması kaldı sadece.

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

• Daikin Ege Bölge müdürlüğünü arayıp durumu iletirseniz dış ünitenin değişimini sağlayacaklardır. Eski Airfel klimamızın kurulumunda yaşadığımız bir sorun nedeniyle kendilerine ulaşmıştık 2 gün içinde başka şehirden servis göndermişlerdi. 02324491015

Servis aradı bugün gelip tüm gazı boşaltıp yeniden gaz vererek vakum işlemi yapacaklarını söylediler. Bende yeni olan cihazın gazının sırf sizin eksik işiniz yüzünden boşaltılıp yeniden basılmasını kabul etmiyorum dedim. Tüketici hakem heyetine değişim için başvuru açtım. Yani insanları aşağılamak istemiyorum ama bu yaptıklarını mallıktan başka bişey değil mi. Kendilerine tekrardan iş çıkarıyorlar işinizi baştan doğru yapıp çekip gitsenize kardeşim.

Onlara o işin geçtiğini söyleyin. Mümkünse iade talep edin. Yerine sıfır cihaz alın.

• Servis ile bir işim yok artık. Daikin de servis yönlendirmekten başka bişey yapmıyor. Tüketici hakem heyetinden sonuç çıkana kadar olduğu gibi kullanırım. Olumlu çıkarsa da makine yenilenmiş olur. Yeni cihazı bunların eline teslim edip boşalt doldur yaptırmam.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.