Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.305
Cevap
71
Favori
103.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

manuel olarak da yapamadım sağa sola oynamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [ILKER] kullanıcısına yanıt

Hocam buradaki gibi deniyorsunuz değil mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • [ILKER] kullanıcısına yanıt

Kırılcak gibi oluyor ama biraz sert yapmanız lazım

• alfa09 A kullanıcısına yanıt

24-25te soğuk oldugundan dolayı kapatmaktansa 26da kullanabilirsiniz, yine soğuk gelirse 27de kullanmak daha verimli, konforlu ve zahmetsiz olur. Aç kapa yapmaya gerek yoktur. Kapatıp açtıkça hem kazanılmış soğukluk kaybedilir, hem de cihaz daha fazla çalışır hem de bir üşür bir terlersiniz, tabi bazen de olsa klimayı aç kapa uğraşmanız da cabası. Kendiniz için ideal dereceyi bulup sürekli açık kullanmanız daha yararınıza olur kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA80194D8 -- 7 Temmuz 2024; 19:26:42 >
  • mayfreq M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam ben kırılır diye çok sert yapmamıştım biraz baskı yapmak lazımmış

• Arkadaşlar selamlar, klimayı geçen sene almıştım. 12k btu klima... Severek kullanıyorum ama bir sorum var.

Klimayı 22 m2 odada kullanıyorum. İstanbulda arakat dışı yalıtımlı bir binamız var. Bu klimayı kapı açık kullanmama rağmen 27 derecede yüksek fan modunda kullanıyorum. 3 saat geçince kendisini durduruyor hafif üflüyor. Dış ünite duruyor. Yarım saate tekrar çalışıyor. Yarım saate yine kapanıp böyle devam ediyor süreç.

Sürekli dur kalk yaptığı için ben 26 da kullanıp daha uzun sürelerde dur kalk yapsa elektrik manasında daha kazançlı bir durum olmaz mı?

Daha düşük kullanamıyorum ziraa oturulmuyor o odada soğuktan...

Yardımlarınızı bekliyorum.

• vnegras V kullanıcısına yanıt

Hocam benim 3+1 arakat yalıtımlı ve aşırı sıcak ve nemli olmayan bir şehirde, mutfak kapalı, 3 oda + 1 salonun kapısı açık ve 12 lik bundan koridorda takılı olmasına rağmen, 27 de çok sık dur kalk yapıp uzun süreler çalışmıyordu, o yüzden ilk günden beri 26 da kullanıyorum ayda 180-200 kwh tüketim yapıyor klima. Öğlen 12 ile gece 12 ye kadar yüksek fan, geceden öğlene orta fanda kullanıyorum. Yalıtımlı dairede 27 kurtarmıyor gerçekten az çalışıyor. Çok az çalıştığı için çok az yakıyor evet ama çalışmayınca yeterli soğutmuyordu, tüketim farkının pek bir önemi kalmıyordu bende. Siz de 27 de sogutuyorsa memnunsaniz isterseniz deneyin. Ben denediğimde çok az tuketiyordu 27 de yanlış hatırlamıyorsam. Bunu denemenin en iyi yolu homeassistantla birer gün iki kullanım şeklini de denemeniz. Galiba siz onu yuklemistiniz yanlış hatırlamıyorsam?

Ya da bundan önce 27de düşük veya orta fanda kullanmayı da deneyebilirsiniz, alan küçük olduğu için yüksek fanda çok çabuk hedefe ulaşıp kapatıyor da olabilir sizde. Düşük fan da yine tatmin etmezse 26 da kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA80194D8 -- 10 Temmuz 2024; 23:29:19 >

• Adem helvacı abimiz düşük fanda daha çok yakıyor gibi bir şey demişti ondandır genelde yüksek fanda kullanıyorum.

27de düşük fanı açıp denerim artık yarın. Çok teşekkür ederim

• Rica ederim. Ortam sıcaklığı oturduktan sonra düşük veya orta fanda bile kısar klima ama. Ki sizdeki ilk 3 saatten sonra yarımşar saat arayla dur kalk yapması da onu gösteriyor. Veya otomatik fan yaparsınız o ayarlar.

• vnegras V kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bende şikayetçiyim. Aynı sorunu yaşıyorum aslında. Mesala 26 derece de hiç kesmesin, sürekli çalışsın istiyorum. Fakat odak sıcaklığı 26 ya gelince dediğiniz gibi kesiyor, yavaş moda geçiyor. Bu sefer de ben 25'e çekiyorum. Zaten zamanla hissediyorum. Makina kendini kapatmadan ben 25'e alıyorum. Böylelikle süreklilik sağlıyorum. Onun dışında makina on numara.

• Bu arada kaira klima tekrar hb da stoklara girmiş.

• Klima dış ünitesininin altın az da olsa bir miktar su aktığını görüyorum yere. Terlemeden dolayı yapıyor sanıyorum. Bu durum normal mi herkeste mi böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 11 Temmuz 2024; 11:39:56 >
  • Evet normal.

• Arkadaşlar Merhaba,

HB üzerinden 12.000 BTU klima aldım bugün kargoya verilecek. Kurulum için bir öneriniz var mı ? Balkona kurduracağım yakınında priz yok sadece iç üniteyi kurduracağım yerin karşı duvarında priz var. Vakumlama için bir yere bilgi vermem gerekiyor mu yoksa direk yapıyorlar mı ? Kocaeli / Körfez bölgesindeyim. Bu bölgede yaşıyanlar varsa desteğinizi rica ederim.

• Rizacan67 R kullanıcısına yanıt

Şimdiden Daikini ara servis kaydı oluştur. Servis atayacaklar sana o servis sizinle irtibata geçer. Vakum işlemi yapılmadan montaj yaptırma yoksa sonra uğraşırsın. Gelen servis 2-3 montaj fazla yapmak için vakuma gerek yok, bunlar yeni cihaz, 12 metre üstüne vakum yapılır vs diye yalanlar uydurur bunların önünü kesmek için servis ile muhatap olduğunda vakumlama işlemi yapılmazsa montaj yaptırmam ona göre servis çalışanı yollayın de. Balkonda buat varsa oradan kablo ile bitane 16binlik sigorta bağlat. Ama bunu montajdan sonra da yapabilirsin. Onlar uzatma kablo ile çalıştırıp gösterecekler sIze. Sonrası size kalmış. Belki rica ederseniz onlar da yapabilir. Kimisi yapıyor kimisi yapmıyor elektrikçi yapsın diyorlar.

• Servis bir klimanın wifi modülünü takmamış. Kutunun içinde duruyor usb. Bu usb yi kendi takan oldu mu acaba? Nereye takılıyor?

• belirlenemeyen kullanıcısına yanıt
    İç ünitede kapağı kaldırdığınızda ekran kısmı var, yanlış hatırlamıyorsam 1 vida ve dişler tutuyor. Orayı açtığınızda WiFi modülünün takılacağı yeri göreceksiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hallettim teşekkür ederim.

• Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları 2 saattir 26nın altına inmiyor otomaitk fan'a aldım işe yaramadı normal mi bi sorun mu var acaba. 2 Haftadır 26 derece çalıştırırken sıkıntı yoktu ev içi 25 sabitti

• Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt

Aynı kullanım şeklinde daha önce olurken şimdi olmuyorsa akla gaz kaçağı ihtimali geliyor. Filtreleri temiz mi peki? Temizleyip deneyin. Yine düzelmezse servis çağırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA80194D8 -- 12 Temmuz 2024; 19:10:9 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.