Şimdi Ara

Kaka kokusu beni oldurecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
16.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 3 gün once filan safkan van kedisi sahiplendim. Yavrumuz 3 aylık. Disi. Geldigi andan itibaren kumuna alıstı direk kuma yaptı kakasını ugrastırmadı beni cisinide oyle. Topaklasan kumdan aldım cisi hic kokmuyor ama kakası kakası berbat yahu gecen gun temizlerken kustum afedersiniz ama herseyini bastan yaptım napmalıyım bilmiyorum bekletmeden direk almama ragmen oldurucu bir koku mamasıda kaliteli aslında napmalıyım nerdeyse pisman olucam aldıgıma cok agır koku midem bulanıyor
     Kaka kokusu beni oldurecek!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kedi Kakasının Kokusu ve Altında Yatan Nedenler

Kedilerin kakası, çeşitli faktörlere bağlı olarak farklı kokulara sahip olabilir. Genellikle, yedikleri mama ve sindirim sistemlerinin sağlığı, kakanın kokusunu etkiler.

• Kedinin Maması: Kedi maması, kakanın kokusunu önemli ölçüde etkileyebilir. Düşük kaliteli veya sindirimi zor mamalar, kötü kokulu kakalara neden olabilir.

• Sindirim Sağlığı: Sindirim sorunları olan kedilerin kakası genellikle daha kokuludur. Bu sorunlar arasında bağırsak kurtları, parazitler ve diğer tıbbi durumlar yer alabilir.

• Kedinin Yaşı: Yavru kedilerin kakası yetişkin kedilere göre daha yumuşak ve kokulu olma eğilimindedir. Bunun nedeni, sindirim sistemlerinin hala gelişmekte olmasıdır.

• Beslenme Değişiklikleri: Kedinizin mamasını aniden değiştirirseniz, bu kakanın kokusunda geçici bir değişikliğe neden olabilir.

• Dışkıda Koku Yapmayan Kedi Maması: Kedi kakasının kokusunu azaltmak için özel olarak tasarlanmış mamalar mevcuttur. Bu mamalar, sindirimi kolaylaştırmaya yardımcı olan lif ve probiyotikler içerir.

Kedinizin kakasının aşırı kokulu olduğunu fark ederseniz, bunun altında yatan bir tıbbi durum olup olmadığını belirlemek için veterinere danışmanız önemlidir. Veterinere, kedinizin beslenme alışkanlıkları ve sindirim sağlığı hakkında bilgi vermeyi unutmayın.

Veterineriniz, kedinizin kakasının kokusunun nedenini belirlemeye yardımcı olacak testler önerebilir. Gerekliyse, veterineriniz kedinize uygun tedaviyi sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben 4 yıldır kaka temizliyorum, kedilerimi seviyorum, eve de fan sistemi koydum, daha da güçlendireceğim tesisatı.

güzel bi hava spreyi al. Çok sık kullanma hayvanı astım etme.. hava tahliyesi olan bir yere fan sistemi kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

ben 4 yıldır kaka temizliyorum, kedilerimi seviyorum, eve de fan sistemi koydum, daha da güçlendireceğim tesisatı.

güzel bi hava spreyi al. Çok sık kullanma hayvanı astım etme.. hava tahliyesi olan bir yere fan sistemi kur.

Hayır sadece kakası kokuyor onu alıp posetledikten sonra hic koku yok kakanın kokmaması icin napabilirim

• öyle bir şansın yok.

menfez olan bir yerde hava tahliyesi sistemi yaparsın. apartman boşluğuna hava atan bir sistem.
  • Bazı mamalardan dolayıda maalesef kakaları çok kokuyor.Acana kullandım mesela ben bir buçuk ay kadar ve o dönemde inanılmaz kötü kokuyordu kakası.Proplana geri döndüm ve şuan daha katlanılabilir durumda acanaya oranla.Onun haricinde otomatik tuvalet makineleri var onları araştırabilirsiniz.Maliyetleri biraz yüksek ama uzun vadeye vurduğunuzda hakkını verdiğini söyleyen çok kişi var.
  • Valla hocam kolay gelsin size onun çözümünü bulursan haber ver mutlaka.
    Bizim dişi resmen gaz halinde sı.ıyor. ben boyle osuruk görmedim yav
  • Ayyy igrenc yahu napalım artık bu olayda olmasa tam bir melek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kopek kedi severler harbi
    4 ay önce açıldı
    Kadınlar beni mahvetti
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyükadamolcam

Ayyy igrenc yahu napalım artık bu olayda olmasa tam bir melek

bir gaz maskesi al eczaneden filan tak onu koku filan kalmaz. yemek kaynaklıdır büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

bir gaz maskesi al eczaneden filan tak onu koku filan kalmaz. yemek kaynaklıdır büyük ihtimal.

Nick cok güzelmis bu arada. Ne kadardır o cok mantıklı geldi suan:D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

Nick cok güzelmis bu arada. Ne kadardır o cok mantıklı geldi suan:D

Eyvallah.

Kaka kokusu beni oldurecek! eczaneden böyle maske alabilirsin vardır. 5-10 tl civari.

Yada normal maske alabilirsin

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/kimyasal-gaz-maskesi-tam-yuz-maskesi-cift-filtre-183822370?gclid=CM3z4pDoxMgCFQsHwwodpLAIAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

• ben tuvalete koku koydum 10 dk da 1 fis fis sikiyor kokuyu hic koku filan yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

ben tuvalete koku koydum 10 dk da 1 fis fis sikiyor kokuyu hic koku filan yok :)

Onu kaldır kesinlikle astım oluyomus hayvanlar

• Kum olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben Alice kedi kumu kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim. Gerçekten çok güzel ve kaliteli bir kum. Topaklaşması ve pudra oranı çok yerinde, koku elbette oluyor ama ben o kadar hissetmiyorum -alışmılta olabilirim kokuya, bilemeyeceğim- Alice marka kum alıp bir kereliğine deneme yapabilirsiniz. Bu ilk neden olabilir. Çok sık kuru mama değişikliği yapmayın. Almış olduğunu mamayı en az 3 ile 4 ay kullanın. Kesinlikle kedinizin tuvalet kabını menfez olan bir yere koyun kesinlikle. Çok güzel filtreli kapalı tuvaletler var onlardan alıp Alice kum ile denediğinizde kokunun azaldığını farkedeceksiniz.
  • büyükadamolcam B kullanıcısına yanıt
    Mama markası nedir, kuru mama mı yaş mama mı ve Ek besin veriyor musunuz? Dışkı kokusunda bu hususlar çok önemli. Topaklaşan kumlara gelince pudra kokulu kumlar var eczacıbaşının bir ürünü var pisi pisi diye onu denemeni öneririm kokuyu azaltıyor. Ayrıca dışkı henüz tazeyken yani kurumamışken temizlemeyin kokuyu fazlasıyla hissedersiniz. Bir de imkanınız varsa ve eğer şuan kullanmıyorsanız kapalı tuvalet alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-network

Mama markası nedir, kuru mama mı yaş mama mı ve Ek besin veriyor musunuz? Dışkı kokusunda bu hususlar çok önemli. Topaklaşan kumlara gelince pudra kokulu kumlar var eczacıbaşının bir ürünü var pisi pisi diye onu denemeni öneririm kokuyu azaltıyor. Ayrıca dışkı henüz tazeyken yani kurumamışken temizlemeyin kokuyu fazlasıyla hissedersiniz. Bir de imkanınız varsa ve eğer şuan kullanmıyorsanız kapalı tuvalet alın.

Bizde pisi pisi kum aldık maması da royal aslında herseyini en iyisinden almaya calısıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

ben tuvalete koku koydum 10 dk da 1 fis fis sikiyor kokuyu hic koku filan yok :)

Onu kaldır kesinlikle astım oluyomus hayvanlar

kardeşim tuvalet temiz koksun diye yaptığım bişi bu zaten tuvalete girdiğinde 5 dk bile durmuyodur ne astımı ?
  • Kristal kum kullanıyorum koku falan olmuyor (proline)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.