Şimdi Ara

kaka olayı nedir bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • drogba forlan arkada kaka hayali bile güzel

• medya şişirip şişirip haber yapıyo bizde gaza geliyoruz
    sonuç : hayal kırıklığı
  • Bizim medya mükemmel aklına giriyor insanların he.Ne Kaka'sı ya, gelir mi o adam onu bırak Forlan-Drogba aynı anda gelir mi, imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Bizim medya mükemmel aklına giriyor insanların he.Ne Kaka'sı ya, gelir mi o adam onu bırak Forlan-Drogba aynı anda gelir mi, imkansız.

Forlan Drogba aynı anda gelir neden gelmesin ?

Sadece Kaka'yı Fifa 11 de squasdan alırız.
  • ne kakası abi ya sizde saçmalamayın artık o kadar, kaka ancak şu anda rüyalarda gelir takımımıza. Belki 3-4 sene sonra...
  • Gelmezler aynı anda, imkansız eğer gelirlerse çıplak şekilde huniyle koşarım sokaklarda isteyen ss alsın yaparım bunu.
  • Oldu arkadaşım yanında Messi ve Ronaldo'dan birisinide seç ayıp olmasın. Yedeğe de Mesut'u koyarsın Kaka'nın daha genci. Kendinize gelin Kaka Leite buraya 36 yaşında gelir ki tatile bile gelmez yani.
  • Şu an uçaktaymış.
  • olabilir neden olmasın diyorum.
    şimdi herkes tepki gösterecek biliyorum, drogba bugün dünyanın hangi takımında oynamaz?
    bizden önce kaç takım drogbayı takımında görmek istemez ?
    man.city milan, daha birçok kulüp.
    bunlar bizim verdiğimiz parayı vermezlermi sanıyoruz?
    2 katını bile veririler.
    ama işte bazen öyle olmuyor, sakatlıktan sonra gitti, tıpkı luis fabiano gibi.
    ha şu gün koy gs ye, ligi kavurur ayrı konu..

gelmez demiyorum o yüzden :)

şimdiden söyliim vurmayın öldüm :D
  • ntv 3 gündür 3 oyuncuda kesin gsde diyor ortada resmi açıklama olmamasına rağmen eğer 3 oyuncuda gelmezse bu ntvsporun ne olduğunu anlayacağız
  • medyanın oyunu kaka bırak tr yi milana bile zor döner, tek amaç kaka diye umutlandırıp sonra olmadı diye başkana saydırmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolute Victory

Oldu arkadaşım yanında Messi ve Ronaldo'dan birisinide seç ayıp olmasın.
    Yedeğe de Mesut'u koyarsın Kaka'nın daha genci. Kendinize gelin Kaka Leite buraya 36 yaşında gelir ki tatile bile gelmez yani.

Umarım A.Madrid'den en az bir iki transferleri gerçekleşir.Medya& yönetim taraftarda büyük beklenti oluşturdu.
  • 2 transfer dediğiniz Reyes ve adı U ile başlayan defanssa , beklentiler karşılanmaz.

Reyes ve Forlan ise 2 transfer , U ile başlayan adam gelmediği için taraftar hem sevinir hem de beklentiler karşılanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.