Şimdi Ara

Kalbi sürekli ağrıyan var mı (gerçek anlamda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzanırken çok sert attığını hissediyorum vücudumu çok sarsıyor ve sesini küt küt duyabiliyorum
    Normal oturuş pozisyonunda sürekli bi ağrı hissi var ama iğne batması şeklinde değil kol ağrısı gibi.
    Tansiyon aletiyle ölçtüm bozuk kalp ritmi diyor ne kadar doğru bilmiyorum. Yaş 18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf07704 -- 4 Mayıs 2021; 0:33:35 >

• Up
  • Magnezyum glisinat tavsiye ederim. Magnezyum çok iyi ve zararsız bir sakinleştiricidir. Mutlaka faydasını görürsün. Ayrıca kardiyolojiye muayeneye git yasaktan sonra.
  • Tamam, teşekkür ederim
  • Nefes nefese kalma durumu var mı?
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Evet var evin üst katına çıkınca kafamın arkasındaki damarların attığını bile hissediyorum bunla alakalı mı bilmiyorum ama ve çok nefes nefese kalıyorum
  • Yusuf07704 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde kalbim küt küt atıyodu. Hatta konu bile açtım aralıklarla 3 tane. Yattığım yerde nabzım 140-150 civarlarındaydı. Doktora gittim. Sinüs taşikardisi (kalp çarpıntısı) çıktı bende. Şu an ilaç kullanıyorum ve bu beni baya rahatlattı. Kardiyolojiye git baktır bi.
  • panik atak nefes egzersizi yap

Tamamdır hocam
  • Son günlerde yüklendin mi vücuduna? Psikolojikte olabilir tabiki. Mesela ben 2 kupa nescafe içtiydim. 1 kupada 3 paket kahve vardı. Ne olduysa bu kahveden sonra oldu.

Rica ederim bir de kahve ve çay içme muayene olana kadar. Kafein şiddetlendirir.

Hocam yks ye hazırlanıyorum doğal olarak uyanık kalmak için kafeine yüklendiğim oluyor bir de Ramazan’dan dolayı saatlerim değişti ona uyum sağlamak için uykusuz kaldığım oldu. Muhtemelen bu sebeptendir.

Geçmiş olsun size de umarım ilaç kalıcı tedaviyi sağlar.
    Sağolun hocam. Tabiki yaşam tarzı vb. etki ediyo. Zaten doktorumda gençti ve bana biraz dışarı çık dünyayı izle vb. gibi öneriler verdi. Tabi siz böyle diyerek aksatmayın sakın. En yakın zamanda gidin muayene olun
  • Benim kalbimde uyurken özellikle hissettiriyor atış sesi beni rahatsız ediyor küt küt vurdura vurdura atıyor ama alıştım kardiyoloji göründüm ekg falan bişe çıkmadı
    Çok kahve tüketirsem ağrılı çarpıntı yapıyor hatta
  • Bu tür durumlarda tavsiyeleri falan bir kenara bırak. Önce doktora git. Ne olur ne olmaz. Orada yapılacak kontrollerden sonra ne yapıp yapmaman gerektiğini göreceksin.

Böyle konularda asla riske girme!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.