Şimdi Ara

kalbim agriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arasira simsek gibi carpmalar oluyor bazende seker cuvalina dökülmüş su seker karisimi gibi hissediyorum kalb bölgesini, şuanaasiri derecede bu ikisi var ekg kan idrar yptirdim birşey yok dediler psikolojik olarak hic iyi değilim özel hayatta sorunlarim var ama bunlari hic dusunmemeye calisirim en yakinimdakileri hep mutlu yapmaya calisirim nisanlim ms hastasi özellikle ona ilgi göstermeye calisiyorum ama elimden birşey gelmediğini hissediyorum uüzülüyorum iicim aciyor ne yapicagimi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muz varsa ye
  • psikolojik dogru soylemisler. beyninle oyle dusundugun zaman beynin oyle uygulamaya geciyor ve aslinda sana kalbin agriyormus gibi geliyor. birsey olmaz ondan merak etme.. oyle olunca birsey olsaydi ohooo..

• Fıstıklı

• kalp bu şakaya gelmez başka doktorlarada görün
  • ben stajyerlik yaparken acilde doktorun biri birseyin yok diye gonderdi adami bir kac saat sonra kalbi durmus sekilde 112 ile geldi bir kac saat ugrastik geri donduremedik. dikkat et sende boyle olma

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

Muz varsa ye

wowowoowow imza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elim ayağım titriyor
    6 ay önce açıldı
    Vücudum karariyor
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Panik atak olabilir

• Bazende Comelir Pozisyonda Otururken Bacaklarim Zangir Zangir Titriyor Yada Dirseğimden Destek Alip Yaslanmali Kolunu Uzattigimda Elim Titriyor

• Şimşek gibi çarpmadan kastın bıçak saplanması gibi mi? Öyleyse, muhtemelen akciğerlerinden veya göğüs kaslarından geliyordur soğukta kalmışsındır. Bende de vardı tam kalbimde gibiydi arada böbreklerde de oluyodu ikisine de baktırmıştım bir şey çıkmamıştı. Hep kas ağrısıymış soğuktan.

Ama sen yine de bir kez daha görün buralara güvenme.
  • Hocam eğer ergenlik çağındaysan kas ağrılarıdır eğer kalple ilgili bi problem olsa ekg de çıkardı

• 4gün önce benimkide ağrıyordu hastaneye gittim kgt ye bağladılar bısey cıkmadı sonra kan alcaz dediler hastahaneyi terk ettim bidaha kolum kopsa kımseye söylemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.