Şimdi Ara

Kalbim arada boşlukta gibi oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arada sırada kalbim sanki boşlukta gibi oluyor arada bir de anlık keskin acı hissediyorum doktara gittim ekg çekildi ama bir şey çıkmadı zaten 2-3dk bir şey yapıyorlar. İşin kötüsü babam da erken yaşta gizli kalp sonucu vefat etti. Doktora gittiğimiz için annem felan çok dert etmiyor ama arada bir oluyor psikolojik mi diye düşünüyorum ama hiç zannetmiyorum basit bir şey olmuyor ama ciddi anlamda yaşadığımda korkuyorum bir şey olacak diye ekg de bir şey çıkmasa da bir şey olması olası mı

• Genetik de olabilir, pskolojik de olabilir, bende ara ara yaşıyorum bu tür şeyler, geçiyor kendiliğinden, bazen ağır imtihanlardan geçiyorum o zaman benzer şekil de bende de oluyor, yani birgün elimizde ne var ne yok alınacak dünya için çok hüzünleniyoruz :) sağlığımız çok büyük nimet, kıymet bilmeyince elimizden alınıyor o zaman anlıyoruz neleri kaybettiğimizi ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tevekkül etmek lazım :)
  • Ailede kalp ile ilgili sıkıntılar varsa uzman doktorlar tarafından detaylı muayene olmanız gerekir. Ekg sonuçları anlık olarak belirtileri göstermeyebilir. En kısa zamanda kardiyoloji bölümünde muayene olmanız sizin lehinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklına gelincemi oluyor yoksa hiç düşünmezkenmi? aklına gelince oluyorsa psikolojik diğer türlü panik atakta olabiliyor vücut virusle savaştığında olabiliyor, tansiyonun kaç?
  • anlık oluyor düğüşündüğümde değil, kardiyolojiye gitmek lazım evet o kesin tansiyon ya da panik atak yok teşekkür ederim yorumlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.