Şimdi Ara

Kalbim Ege'de Kaldı | Kanal D | 2015 | (Alper Saldıran & Oya Unustası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu yamanın sevgilisini oynayan kız ilke gerçek adı ne ya o kızın sahnelerinde çok güldüm ya deniz kenarındaki ördeklere 'siz ne kadar tatlı tavuklarsınız'diyor mustafaya kısaltma olarak muşmulam demesi birde musluğum demesi musluğum ne abi ya çok güldüm yeminle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kız gayet çekici

• bu bölüm fazla eğlenceli olmasada güzel dokunuşları oldu
  • Mustafa iyice yaktı abayı Yaman'la Zeliş plajdayken Yaman'ın pimpiriklenmesi de ilerideki muhtemel Zeliş'in soğumasının zemini oldu sanırım
  • Son üç haftadır köylü ve miras konusuna çok fazla odaklanıp asıl amaçtan biraz koptular, bu bölüm hikayenin asıl işleyişine geçişti, beğendim.
  • Mustafaya üzülüyorum gerçekten kız haladaha başka havalarda söylese ayrı bir dert söylemese ayrı bir olay. Adam resmen oyun oynadığını söyledi bakalım daha ne kadar devam etcek böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Mustafaya üzülüyorum gerçekten kız haladaha başka havalarda söylese ayrı bir dert söylemese ayrı bir olay. Adam resmen oyun oynadığını söyledi bakalım daha ne kadar devam etcek böyle.

Güzel diziymiş bu ya.Dizinin jenerik müziğini dinledim günde 20-30 kere dinliyorum sonra dizisine başladım dizide fena sardı.
    O son sahneyle Zeliş'in kafası karışmıştır ama bence Mustafa geri adım atacaktır(kolyeyi takılı gördüğü için)Yazık oldu üzüldüm bende.
  • 09kezman09 0 kullanıcısına yanıt
    Dizi komedi ben bu yüzden seviyorum başroldeki kız çok tatlı vede oyunculuğu çok iyi zaten diğer karakter tanıdık işlerini iyi yapıyorlar ben denk geldimmi izliyorum. Mustafa geri adım atsa bile bir kaç bölüm sonra geri döner diye tahmin ediyorum zeliş belki kankasını kaybetcek diye üzülcektir ama sonradan gerçekler ortaya çıkınca değişir. Dizinin senaryosu klasik aslında ama yinede komedi unsuru olması izlettiriyor.
  • kıza acayip kıl kaptım...
  • Baş roldeki kız Sevdaluk dizisinde de oynuyordu.Bence sevimli kız ve işini de iyi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

Baş roldeki kız Sevdaluk dizisinde de oynuyordu.Bence sevimli kız ve işini de iyi yapıyor.

Sevdaluk dizisini izlemedim ama Başroldeki kadın oyuncu diziye iyi gitmiş.Oyunculuk yeteneğide var belli oluyor.Kiraz Mevsimi Çilek Kokusu gibi saçma sapan dizilerdeki başrol kadın oyunculara bakıyorum oyunculuk yetenekleri sıfır.
    İzlediğim 2-3 yerli diziden biri de Kalbim Ege'de Kaldı oldu.Dizi komedi dizisi ağırlıkta ama ileriki bölümlerdede Dram ve Komediyi güzel harmanlayacaklarını düşünüyorum.Umarım diziyi fazla uzatmazlar ve güzel bir dizi olarak hafızamda yer eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 6 Ağustos 2015; 12:21:49 >
  • Yazın öyküsüde güzel başroldeki kızda iyi.
  • Bu bölüm ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım, Zeliş'in de Mustafa'ya az biraz ilgi duyduğu görülüyordu ama bir anda son gaz Yaman'a koştu. Yaman'ın karakterini de biraz kötü role çevirdiler, herhalde diziyi kış sezonuna taşımayı planlıyorlar. Fakat o zaman da dizi yarattığı konseptin dışına çıkmış olacak, pek öyle kışın da devam edecek bir dizi değil bence umarım yaz dizisi olarak kalır.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Kiraz mevsimide aynı olmuştu bunuda aynı yaparlar şu anda reyitnglerde 2 sırada devam ediyor çilek kokusu birinciymiş. Bencede yaz dizisi olarak kalmalı ama yeni karakterler gelicek ise devam edebilir bence.
  • İkilemde kalan seyirci varsa onları da Mustafa'ya çekelim diye düşünerek mi Yaman'a o tarz replikler yazdılar acaba 😄mustafa ne güzel sürpriz hazırlamıştı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk dizisi izlemiyorum. 13 bölümde biterse izlenir yoksa izlenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Türk dizisi izlemiyorum. 13 bölümde biterse izlenir yoksa izlenmez.

L&M 103 bölüm sürdü ama herkes izledi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchiStudent

İkilemde kalan seyirci varsa onları da Mustafa'ya çekelim diye düşünerek mi Yaman'a o tarz replikler yazdılar acaba 😄mustafa ne güzel sürpriz hazırlamıştı..

Yamanı ben başından beri tutmuyordum zaten tutan varmı bilemem ama diziyi uzatma yolları sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Türk dizisi izlemiyorum. 13 bölümde biterse izlenir yoksa izlenmez.

L&M 103 bölüm sürdü ama herkes izledi.

bende izledim ama reytingler yerdeydi.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Doğru yahu izleyen herkes internetten izliyordu maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.