Şimdi Ara

Kalbim Ege'de Kaldı | Kanal D | 2015 | (Alper Saldıran & Oya Unustası) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen son anda kurtulacak. :D Ama bence Zeliş'i affetmesin, ben çok sinir oldum Zeliş'e ya. -_-
  • Tutmayan dizilerden bu da. bir kaç bölüm daha yayınlanıp kaldırılır.
  • Kaldırılacak galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik bir aşk dizisi ama yaratılan ortam çok sıcak, güldürüyor. Cabbar on numara karakter mesela, adamın her yaptığına gülüyorum açıkçası, ki zaten kaldırılma söylentileri reyting üzerindendi, ama dizi başladığı günden beri 2.'likten aşağısını görmedi, bitmesi için bir sebep yok diye düşünüyorum.
  • Dizinin tutmadığını söyleyenler reytinglerde sürekli 2.olduğunu bilmiyor mu acaba?Hatta geçenki bölüm Totalde 2. AB de 1.ydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Tutmayan dizilerden bu da. bir kaç bölüm daha yayınlanıp kaldırılır.

Oturma organindan sallamissin reyting ler çok iyi

• Herkes bol keseden sallıyor sonuç sıfır çok aldırmamak lazım.
  • Dizi 13. bölümde yani haftaya final yapacak arkadaşlar. Tahminim birkaç bölümdü ama kanal daha erken davrandı diziyi kaldırmakla anlaşılan. hadi sağlıcakla kalın
    http://www.milliyet.com.tr/kalbim-ege-de-kaldi-12-bolumde-yam-gundem-2114984/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 10 Eylül 2015; 22:08:01 >
  •  Kalbim Ege'de Kaldı | Kanal D | 2015 | (Alper Saldıran & Oya Unustası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Kalbim Ege'de Kaldı | Kanal D | 2015 | (Alper Saldıran & Oya Unustası)

Yeee huuuu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Bu iyi oldu dizi gayet güzel gidiyor o kadar çok asılsız bir haber çıktıki biz bile şaşırdık nerdeyse.
  • @mrt338

Buda mi gol değil

• Final değil dediler ama bu fragman final havasında gibi duruyor, hani bu defa mutlu ve birbirimizi severek evleniyoruz mesajı var, üstelik aşık oldukları için artık birbirlerinin kuyusunu kazma durumu da kalmadı, hali ile dizinin ana teması bitmiş oluyor, Zeliş Yaman'ın gerçek yüzünü de gördü. Bir de Poyraz Karayel haftaya çarşamba başlıyormuş, şahsen adamların bitmeyecek demelerine rağmen ben bir final haberi bekliyorum açıkçası.
  • Ne Alevmiş arkadaş
  • Güzel bölümdü sonunda ters köşe oldu bu kadar çabuk yamanı olaya dahil ediceklerini düşünmüyordum. Mustafa yine yatacak gibi bir kaç gün hastanede.
  • Kanal d normal bir yaz dizisi olarak yayınladı ama baktı ki reytinglerde 2 den aşşağıya düşmüyor yeni sezondada yayınlama kararı alındı.Setin İzmirde kalacağını düşünmüyorum,büyük ihtimalle ya istanbulda o bölgeye benzeyen bir plato kuracaklar yada direk konu olarakta istanbulda geçecek,çok az ihtimalle izmirde kalır,çünkü yazın hem tatil yapıyorlardı hem dizi çekimlerine gidiyorlardı,şimdi kış oldu işleri var güçleri oyuncuların,ben şuan konu olarak gayet iyi ve heyecanlı gidiyor

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Ben istanbulda geçecek diye düşünüyorum farkederseniz ona zemin hazırlandı dünkü bölümde yalnız dizi komedi ve aşkdan çok şimdi teması değişcek gibi duruyor yada diğer ailede aynı şekilde orada geçicek çünkü bir mustafa ve zelişi birde diğer oyuncuları gösteremezler herhalde.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Dizi pazar gününe alınmış, Yaz'ın Öyküsü'de final yapıyormuş, onun yerine gelecek anlaşılan.
  • Yazın öyküsü dizisi zaten iyice sıkmaya başlamıştı konusu nerden gelip nereye gitti final olacağı iyi oldu kimre farketmez o dizinin yokluğunu çarşamba günleri yeni sezonda poyraz karayel başlıcak pazar günü olması benim için sorun olmaz umarım reytingler iyi gider gerçi 2.altına düştüğünü görmedim böyle devam eder

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.