Şimdi Ara

Kalbim Ege'de Kaldı | Kanal D | 2015 | (Alper Saldıran & Oya Unustası) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakalım rüya mı gerçek mi:D
    Umarım diziyi fazla uzatmazlar ve güzel bir yaz dizisi olarak kalır.
  • Rüya, muhtemelen de Zeliş'in rüyası. Mustafa, o akşamdan sonra gidiyor diye düşünüyorum. Sanıyorum biraz da Zeliş'i Mustafa'nın peşinden koşturacaklar.

Fragmanı da koyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 8 Ağustos 2015; 13:58:46 >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Tahmini öyle gibi fragmanda açık belli edilmiş. 2 fragman gelmesi lazım o zaman anlaşılır.
  • Biraz izlemem bile yetti gibi.

Guzel koylu vol2 . Senaryo benziyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikisi birbirinden nefret etmiyor muydu ne ara bu kadar yakinlastilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Bu ikisi birbirinden nefret etmiyor muydu ne ara bu kadar yakinlastilar

Kız güzelleştikten sonra Mustafa yavaş yavaş sevmeye başladı sonrada aşık oldu işte.Bu kızın ilk halinden nefret edip kızın yeni halini gördükten sonra sen yakınlaşmazmıydın.Soruyorum sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 12 Ağustos 2015; 18:53:00 >
  • 09kezman09 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk bolumu izlemistim kadin surekli adami dovuyordu ve erkeksiydi davranislari simdi duzeldiyse sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Hocam ilk bolumu izlemistim kadin surekli adami dovuyordu ve erkeksiydi davranislari simdi duzeldiyse sorun yok

ahahahaha hem tipi hem davranışları erkeksiydi.Şimdi tipi güzel, davranışlarında da eskisine nazaran daha iyi.Bu bölümde komple düzelir artık:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 12 Ağustos 2015; 21:43:00 >
  • Bölümün gösterilen fragmanın atmosferi ile hiç alakası yoktu yahu, koca bölümü köylülerle yemişler resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bölümün gösterilen fragmanın atmosferi ile hiç alakası yoktu yahu, koca bölümü köylülerle yemişler resmen.

Aynen ya fragmanı izleyince bu bölüm çok güzel geçer diye düşünmüştüm ama sıkıldım baya. Reklamda girince iyice çekilmez oldu.
  • daha farklı bir bölüm bekliyordum.Neyseki final bölümünde toparlamışlar biraz.
  • Zelişin mustafanın sürprizini yaptığı yerde yaman diyince kumandayı televizyona atasım geldi yeminle...sanırım şu yaman karakteride ben istediğimi elde ederim diyen bir tip var ,herşeyle para ile konuşuyor mustafaya zelişi bırakma karşılığda para teklifi etti ağzını burnunu kırsaydı keşke bir yumrukla akılanmaz o ama onunda sırası gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haftaki bölümde bir yakınlaşma oldu anlaşılan zelişinde bir hisleri var tam olarak mustafaya karşı fakat haladaha bir takım sorunlar var. Bu arada yamanda oyunununu oynamaya devam ediyor fakat işler umduğu gibi gitmeyecek. O değilde birde şu yatdan atlamaları çok saçmaydı bir su döküp o ateşi söndürebilirlerdi zaten ateşde ateş değildi o ayrı mesele tabi hemen atlamaları çok saçma olmuş.Bu arada mustafa kaç bölümdür aynı ayakkabıyı giyiyor arkadaş kokacak acaba markası neyki?
  • Tekne sahnesi zaten sacmaydi bir de ustune tuy dikip kayboldular. Yeni bolumde bu arama isini umarim kisa tutarlar, zira bu tip dizilere pek yakismiyor.

• 13. bölümde final yapacakmış zaten daha fazla ilerlemezdi
  • Kötü olmuş ben severek izliyordum ama öyle bir ratleye getirdilerki normal artık sanırım başroldeki adamı çıkartıp öyle bitircekler.
  • Kanal D eski performansından çok uzak. Artık iyi diziler çıkaramıyor.
  • Standart ask dizisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa'nın vurulmasına sebep olan Yamyam değil Zeliş'tir. Zeliş önce Yamyam'a gitti evlenelim dedi sonra düğününde belli ki Mustafa'nın gelmesini beklemiş ki geldi keşke gelmeyeydi yazık oldu.

dipnot : Hiçbir dizi Beni Böyle Sev'i doldurmıyor yüreğimde. (Bilmeyenler için ; Alper Saldıran, Ömer karakterini canlandırıyordu Beni Böyle Sev'de.)

edit : dizinin final olacağı söylentileri vardı, yapım ekibi açıkladı yeni sezonda da devam ediyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuritrash -- 7 Eylül 2015; 23:09:08 >
  • O zaman sondakikada kurtarıcaklar herhalde mustafayı direkden yine döncek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.