Şimdi Ara

kalbim surekli 100 - 120 de atiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık sorunum olabilirmi yasim 18 kilolu degilim boy 1.80 kilo 67

s5 in sayaciylada ölçüm acaba bozukmuydu sayaci ?

Sürekli yorgunluk çekiyorum.gata da chek up yapildi 1 sene once cok sağlıklı çıktım.

fakat aşırı heyecan yapiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s5ten dolayi yuksek atiyordur.
  • Aşık olmuşsun sincap.

Demek isterdim ama hayat filmlerdeki gibi değil tabii.
  • anladik s5 in var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

s5ten dolayi yuksek atiyordur.

şuan evdeyim kardeş :( nefes alamıyorum. bildiğin rahat rahat alamıyorum.bi yere çağırdılar oraya gidecem heyacandan sanırım.ama şuan aşırı heyacanlandım.pek dışarı çıkmıyorum çıkıncada aşırı heyacanlı oluyorum ve rahat olmuyorum.

Bende şimdi arabayla çıkacam
  • hap mı attın
  • benim 48 şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

Sağlık sorunum olabilirmi yasim 18 kilolu degilim boy 1.80 kilo 67

s5 in sayaciylada ölçüm acaba bozukmuydu sayaci ?

Sürekli yorgunluk çekiyorum.gata da chek up yapildi 1 sene once cok sağlıklı çıktım.

fakat aşırı heyecan yapiyorum :(

Hormon testi yaptır dostum.
    Benimde 100 120 arası atıyordu, hormon problemi çıktı.
    Hep çok halsizim, yorgunum, birşey yapmak istemiyordum yavaş yavaş geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S5 hatalı ölçüm yapsaydı bununla ilgili bir açıklama gelirdi diye düşünüyorum, sonuçta tıbbi cihaz denebilecek bir özellik bu.

Baş dönmesi, hafif sersemlik, nefes almada zorlanma, göğüsünde hafif bir acı var mı?
  • bilocan yapamazsın bu durumda
  • panik atak olabilir doktora git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erich Kartmann

S5 hatalı ölçüm yapsaydı bununla ilgili bir açıklama gelirdi diye düşünüyorum, sonuçta tıbbi cihaz denebilecek bir özellik bu.

Baş dönmesi, hafif sersemlik, nefes almada zorlanma, göğüsünde hafif bir acı var mı?

evet var.ama sadece hafif acı yok göğüsümde ama nefes rahat alamıyorum heyecandan
  • Normal ya bos bos konu acmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren9931

Normal ya bos bos konu acmayin

abi nefes alamıyom diyorum.bu boş konumu senin boş konu diyen beyninini
  • quote:

quote:

S5 hatalı ölçüm yapsaydı bununla ilgili bir açıklama gelirdi diye düşünüyorum, sonuçta tıbbi cihaz denebilecek bir özellik bu.

evet var.ama sadece hafif acı yok göğüsümde ama nefes rahat alamıyorum heyecandan

Tansiyonunun ölçebilir misin? Şimdi kalp hızını arttıracak bir sürü etken vardır ancak bunlar taşikardinin semptomlarıdır, kan basıncını kontrol etme imkânın varsa, annein babanın tansiyon aletlerinden falan, düşük tansiyon varsa muhtemeldir denebilir.

Edit: Şuraya ekleyeyim; Düşük tansiyon abartılacak bir şey değildir, yorgun, zayıf hissedersin kendini, nefesler kısalır daha zorlaşır, senin paniklemen de nabzının hızlanmasına neden olabilir vs...

Ben her zaman en ufak şeyde doktora giden birisiyim, kalp problemi olan yakınım vardı, tedbirliyimdir size de tavsiye ederim. Onun haricinde başka şikâyetin varsa yaz buraya elimizden geldiğince yardımcı olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Kartmann -- 13 Ağustos 2014; 13:29:29 >

• quote:

quote:

quote:

Tansiyonunun ölçebilir misin? Şimdi kalp hızını arttıracak bir sürü etken vardır ancak bunlar taşikardinin semptomlarıdır, kan basıncını kontrol etme imkânın varsa, annein babanın tansiyon aletlerinden falan, düşük tansiyon varsa muhtemeldir denebilir.

Ben her zaman en ufak şeyde doktora giden birisiyim, kalp problemi olan yakınım vardı, tedbirliyimdir size de tavsiye ederim. Onun haricinde başka şikâyetin varsa yaz buraya elimizden geldiğince yardımcı olalım.

allah razı olsun abi sağolasın.şimdi dışarı çıkacam dışarda ölçtürürüm evde yok.

• S5 in doğru ölçmediğini söylemişlerdi ama yinede o değerlere yakındır.Ölçmeden önce tıbbi bir amacı olmadığı yazıyor uygulamada zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

allah razı olsun abi sağolasın.şimdi dışarı çıkacam dışarda ölçtürürüm evde yok.

Tamamdır dostum, her zaman aklında bulundur; En ufak kalp ritim bozukluğu bile çok büyük sorunların habercisi olabilir, sonradan üzgün olmaktansa tedbirli olmak her zaman daha iyidir, sırf basit, ufacık bir ihmal yüzünden gencecik yaştaki yakınımı kaybetmiştim, dikkâtli ol hadi kendine iyi bak iyi günler.

• Vites düşür kardeş motor freni bu zamanlarda işe yarar.
  • Buradaki kimse de doktor değil vercekleri tavsiyelerde yanlış bende senin burada deva arayan beynini gibiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.