Şimdi Ara

kaldım beyler bi dahaki sinav ne zaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Parkta kaldim lanet olsun.Bir dahaki direksiyon sinavi ne zaman bilen birileri var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tarican10 kullanıcısına yanıt
    bende kaldım malesef heycenadan oldu geri giderken 25 metre arac yola doğru çıktı ındırdıler bı dahakı sınav ağustosun son haftası eylulun ılk haftası bana kurs bunu soyledı dun
  • quote:

Orijinalden alıntı: realworrior

bende kaldım malesef heycenadan oldu geri giderken 25 metre arac yola doğru çıktı ındırdıler bı dahakı sınav ağustosun son haftası eylulun ılk haftası bana kurs bunu soyledı dun

Insallah geceriz kardesim hic suremeyenler gecti ben kaldim diye kendi yedim dun

• Ben parkuru tamamladım araçtan indirmediler. Ancak 1 kere stop ettirdim ve sol ayağım ilk 10 dakka debriyaja bastıkça titredi.Saat 6.30 da belli olacakmış sınav sonucu bakalım artık inş geçmişimdir ama çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Ben parkuru tamamladım araçtan indirmediler. Ancak 1 kere stop ettirdim ve sol ayağım ilk 10 dakka debriyaja bastıkça titredi.Saat 6.30 da belli olacakmış sınav sonucu bakalım artık inş geçmişimdir ama çok zor

Indirmedilerse gecmissindir

• quote:

Orijinalden alıntı: tarican10

quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Ben parkuru tamamladım araçtan indirmediler. Ancak 1 kere stop ettirdim ve sol ayağım ilk 10 dakka debriyaja bastıkça titredi.Saat 6.30 da belli olacakmış sınav sonucu bakalım artık inş geçmişimdir ama çok zor

Indirmedilerse gecmissindir

İnşallah dostum

• Arkadaşlar bu işler komisyona bağlı bana genç iki kişi geldi kalkarken sinyal vermeyi unuttum kalkarken sinyal vermeyi unutma dedi parkta dortluleri yakmayi unuttum yanimdaki komisyon yakti sonra parkta ilk seferde kaldirima cok yanastim kurtarmiyordu tamam kaldim dedim arabayi hafif one aldim sonra tekrar topla gir dedi sifir parkettim kaldirima acti kapiyi bakti hadi cabuk cikalim dedi burdan geri geri giderken kaldirima yanas sola kor hafif vs yardim ettiler tekrar viraja ikinci viteste hizli girdim virajlarda yavaslatip birle girmeye calis daha rahat girersin falan dediler baya yardimci oldular yani hersey komisyonda bitiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugun ki planınız nedir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tarican10 kullanıcısına yanıt
    Valla aynen oyle oldu sinavdan once persemve ginu dersim vardi cok guzel yaptim hoca dedi sen kesin gecersin ama heycandanmi ne artik olmadi yapacak bisey yok daha 3 hakkim daha var mutlaka birinde geciciem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.