Şimdi Ara

Kaldıramazmıyım Ya da Ne yapayım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Office programlarını (excell, word vb) açarken sürekli ''Windows installer'' yükleniyor yazısı çıkarak bir süre onu yüklüyor. Sonra program açılıyor...

1- Bunu neden yapıyor?
    2- Office prg temelli bilgisayardan kaldıramazmıyım?
    3- Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci38 -- 22 Şubat 2007; 11:19:43 >

• Gir denetim masasına microsoft office yazan yeri bul kaldır(bu kadar)
  • denetim masasından program ekle kaldır dan eksik yazmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci38

Merhabalar

Arkadaşlar Office programlarını (excell, word vb) açarken sürekli ''Windows installer'' yükleniyor yazısı çıkarak bir süre onu yüklüyor. Sonra program açılıyor...

1- Bunu neden yapıyor?

Office Programını neden kaldıracaksın ki..? Sana lazım oluyor ki kullanıyorsun.. Neyse.. Sanırım bilgisyarında iki tane office kurulu.. Örneğin; Office XP ve Office 2003.. Bunlar arasında geçiş yaparken, yani birini kullanıp sonrasında, yada başka bir gün diğer programı açtığınız zaman bu şekilde iletinin çıkması muhtemel.. Bu bir sorun değildir yani..!

• quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

quote:

Merhabalar

1- Bunu neden yapıyor?

Office Programını neden kaldıracaksın ki..? Sana lazım oluyor ki kullanıyorsun.. Neyse.. Sanırım bilgisyarında iki tane office kurulu.. Örneğin; Office XP ve Office 2003.. Bunlar arasında geçiş yaparken, yani birini kullanıp sonrasında, yada başka bir gün diğer programı açtığınız zaman bu şekilde iletinin çıkması muhtemel.. Bu bir sorun değildir yani..!

Doğru ilk önce office 2002 kurulu idi. ''Windows İntaller'' sorunu çıkmaya başladı. Kaldırmaya çalıştım kalkmadı. Bende office xp kurdum.
    Ancak office 2002'ler kalkmıyor. Ne yaptıysam kaldıramadım.
    Arkadaşların dediklerini daha öncede yapmıştım. Olmuyor...
    program ekle/kaldırdan başka eski office nasıl tamamen kaldırabilirim?
    Yoksa office programı işim gereği kullanıyorum...Yani kaldırmak istemiyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

quote:

Merhabalar

1- Bunu neden yapıyor?

Doğru ilk önce office 2002 kurulu idi. ''Windows İntaller'' sorunu çıkmaya başladı. Kaldırmaya çalıştım kalkmadı. Bende office xp kurdum.
    Ancak office 2002'ler kalkmıyor. Ne yaptıysam kaldıramadım.
    Arkadaşların dediklerini daha öncede yapmıştım. Olmuyor...
    program ekle/kaldırdan başka eski office nasıl tamamen kaldırabilirim?
    Yoksa office programı işim gereği kullanıyorum...Yani kaldırmak istemiyorum

Bunun için birçok program var. Kaldırılmayan birçok programı kaldırmak için..! Forumda arat.. Kaldırdığın zaman eskisini sorunun kalmayacktır. Kolay gelsin..!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.