Şimdi Ara

Kaldırımda yürürken sigara içmek yasaklanmalı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
33.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
595 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin içinden çıkanı ben solumak zorundamıyım.Benim içimden çıkanı sen solumazsın ama:)
  • Daia07 D kullanıcısına yanıt
    aynı yönde giden iki insan yolları kesiştiğinde mesela? sen bu soruyu sordun, ona üzülmedim ama cevap verdiğim için kendime üzüldüm. yolları kesişen iki sevgili diyeyim de şu güzel ortama bir zeytin dalı bırakmış olayım :)
  • Şahsen böylelerinin yanından geçerken küfür ediyorum biraz da sesli bir şekilde birgün dayak yeme ihtimalim çok yüksek. Ama şunu da bilsinler ben hakkımı helal etmiyorum bu tiplere.
  • Bu ülkede insanlar sigara için çalışıyorlar resmen.Yahu adamların 30 dakika yemek molaları var sigara içmek için 2-3 dakika da yemek yiyorlar.Sırf o zıkkımdan 2 tane daha fazla içmek için.Yollar rezalet zaten.Her köşe başında her kaldırımda sigara içenler.Bağımlılık kötü bir şey.Dışarı çıkmak işkence resmen.
  • Haftalık sigara yasaklansın konusuna hoş geldiniz.
  • Hade lan ordan zaten sigara içe ek yerimiz kalmadı onuda yasaklasınlar o zaman senin evinde içeriz söz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyi devletten beklemeyin. Madem çok rahatsız oluyorsanız uyarın Buraya yazınca yeni kanunlar belirlenmiyor

• Ulan ben sizin bindiğiniz ilkel motorlu dizel araçlarınızın, evlerinizi taşıdığınız leş kamyonlarınızın, konserve kutusu gibi istiflendiğiniz otobüsünüzün minibüsünüzün yaydığı dumanı karbonu ne haltsa solumak zorunda mıyım? Sebzemin meyvemin üzerine yağan zehiri üreten santrallerinizi, ses kirliliği yapan kornalarınızı filan alayını yasaklayın sonra bir sigara yakıp açık havada rahatsız olan beyfrndilerin sigara vıdı vıdılarını düşünürüz...

• Sigara içiyorum,ama kesinlikle yürürken içmem ve içenlere çok sinir oluyorum,bir gün kavga edeceğim ama hayırlısı
  • özellikle sabah saatlerinde metrodan iner inmez sigara içen tipler var. arkasındaki kalabalık kendisinden daha fazla soluyor o dumanı. bunları döveceksin asıl.
  • Hitler de sigara düşmanıymış, aynı yetkiler burdakilerde olsa içenleri gaz odasına da yollarlarmış.

Kaldırımda yürürken sigara içmek yasaklanmalı Kaldırımda yürürken sigara içmek yasaklanmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan_fcb -- 20 Aralık 2019; 18:49:3 >

• donaminhaber'e üye olduğumdan beri ilk kez bir başlığa bu kadar hevesli bir şekilde destek mesajı yazma gereği hissettim. Hem de maalesef bir sigara içicisi olarak. Bugüne kadar birçok kişiyi uyardım, çoğu saygıyla karşıladı, bazı ayı evlatları da tabi ki ayı gibi cevap verdi. Kamuya açık tüm alanlarda; sigara içme odaları koyulmak şartıyla sigara içmek yasak olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 20 Aralık 2019; 18:48:11 >
  • Yav tamam da o zaman komple kaldırılsın herkes rahat etsin bu nedir orada içme burada içme. Kendi arabamda bile içmem yasak napayım ben şimdi...
  • Maçlardada yasaklanmalı. Önümde oturan salak umrunda olmadan dumanı üflüyor rüzgarla bana geliyor.
  • Eğitimle halledilebilecek her şeyi yasaklayarak düzeltme çabamıza hayranım. Her yerde minik minik "parti başkanları" görüyorum.
    İsim veremiyorum, Silivri sisli ve soğuktur bu aralar.

• Kayra?
  • Evden çıkma abim o zmn..

• Ne abarttınız arkadaş

• bence sigara komple yasaklanmalı

• beklediğim başlık. Destekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.