< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
sadece hoşuma gitmeyen bi olayı anlatmak istemiştim forumda ne olup bittiği umrumda değil
|
ülke hayvan dolu, ahır gibi, öküz bol, içerim üflerim, sonra neden ülke fakir, gelişmiyor,ab bizi almıyor. leş çukuruna çevirdiler ülkeyi bok kokuyor sokaklar, sahilde daracık kaldırımda yanyana dizlmiş fos fos içiyor üflüyor adam nereye çekilicek de geçeceksin
|
içici olarak yasaklanmasını desteklemiyorum yasanlanmazda boş hayaller kurmayın sigara özgürlüktür.Ağlamayın ölmüyorsunuz tiksiniyorsan uzaktan yürü bilader.
|
denesin bakim kim kimin kafaını kaldırıma vuruyor görürüz.
|
1.si ölmüyorsun değil evet ölüyoruz sigara öldürüyor. 2.si sigara senin özgürlüğün ise kendi alanında yaşarsın özgürlüğü insanin fıtratına ters olan sigara içmektir bu nedenle içen insan olarak sen icmeyene uyum sağlamak zorundasın ve onun alanını daraltamazsin.
|
Hem ağzı hem de vücudu bok gibi kokutan özgürlük. Ne derseniz deyin leş gibi kokuyorsunuz. Özgürlük bu ise tarzınız belli...
|
muhtelemen liseli bir sigara içicisi. tamam kardeşim coolsun bilader falan off felaket.
|
saygı diye bir şey yok en elitinden en cahiline kadar saygısız tahammülsüz huysuz insanlar arasındayız
yola tükürür yolda,durakta her yerde sigara içer bir de utanmadan pişkin pişkin etrafa saçar kokusunu haa bir de metronun içinde yürüyene çıkmadan merdivenlerinde yakan tipler var japon toplumunda dışarda sigara içmek yasak denetleyen yok ama millet bir birine aşırı saygılı ve seviyeli |
Kardeş ben başkasının boku sigarası yüzünden ölmek istemiyorum. Eğer ben sağlığım için sigara içmiyorsam o dumana da maruz kalmak istemiyorum.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 19 Aralık 2019; 23:24:15 > |
|
|