Şimdi Ara

Kaldırımda yürürken sigara içmek yasaklanmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
33.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
595 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sigaraya verdiğim paranın sayesinde o kaldırım yapılıyor sigarayı içmem yasaklanacaksa o kaldırımda yürümende kısıtanmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben iri kıyım güçlü kuvvetli biriyim
    ancak öyle arkadaşlarım var mma dövüşçüsü sigara içiyor
    birinin adı hasan mesela
    onu birinin sigara içtiği için karşı kaldırıma attığını hayal ediyorum diyeceğiiiim
    edemiyorum zuahahahahahhahaha
    kardeş senin hayal gücün daha kuvvetli sanırım
  • 11 sene sigara içtim. Kimse ne içtiğimi bilmiştir, ne de görmüştür. Ne bir kapalı mekanda içmişimdir, ne de kimse elimde doğru düzgün sigara görmüştür. Üstelik Günde bir paket bitirirmeme rağmen. Şimdi ise bakıyorum millet umursamıyor. Sabah 6'da evden çıkıyorum, yan apartmandan adam benle beraber o da çıkıyor. Adam Apartmandan çıktığı gibi hemen yakıyor bir tane. Tam da önüme denk geliyor. Aynı güzergahlarda yürüyoruz. Adam tren bacası gibi tüte tüte sabahın karanlığında beni de zehirliyor. Ya arkadaş sabahın 6'sı. Ulan bir izin ver vücudun kendine gelsin, içiyor o zehiri, gidiyor pastaneden poaça alıyor yağlı yağlı. Bir de yanına zift gibi çay. Değmeyin paşamın keyfine. Akciğerini zehirliyor, yediği sağlıksız yiyeceklerle ve beraberinde tüttürdüğü ile midesine de eziyet ediyor. Adam kendini düşünmüyor kalitesiz yaşamının içerisinde beni de zehirliyor. Git geber kendi halinde ne halin varsa gör.

Peki ben ne yapıyorum. Adam önüme düştüğü gibi bir an önce önüne geçeyim de dumanında kalmayayım diye depar atmak zorunda kalıyorum. 5 yıldır her sabah aynısı, hem de her sabah.

Bırakmak isteyen ve bırakamayan arkadaşlara tek bir tavsiyem var. Ben sigarayı bir anda bıraktım. Cebimdeki pakette 10 dal daha vardı. Onları bile içemeden bıraktım. İçtiğim son sigaramın, son sigaram olduğunu bilmiyordum bile. Kayınpederim mide kanseriydi ve ben yurtdışından çölün ortasından herşeyimi geride bıraktım da geldim. 2 gece onkoloji biriminde refakatçi olarak kaldım. Gördüklerimden sonra bir daha ağzıma sürmedim. Yapmayın kendinize eziyet etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakinharman

şimdi ben iri kıyım güçlü kuvvetli biriyim
    ancak öyle arkadaşlarım var mma dövüşçüsü sigara içiyor
    birinin adı hasan mesela
    onu birinin sigara içtiği için karşı kaldırıma attığını hayal ediyorum diyeceğiiiim
    edemiyorum zuahahahahahhahaha
    kardeş senin hayal gücün daha kuvvetli sanırım
    Hocam o anki sinirle Seyit Onbaşı gibi kaldırıp atarlar.

• Ben de şu kızların parfümleri üstüne boşaltmasından rahatsız oluyorum, kaldırımda giderken önümde parfüm boşaltmış kızlar olunca hemen sollamaya çalışıyorum, şerit değiştiriyorum ama olmuyor ki, birinden kaçıyorsun diğeri geliyor

Not : Biri de çıkar derse ne rahatsız oluyorsun vs, parfüme alerji gibi bir şeyim var aşırı rahatsız oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:25:10 >
  • her şeyi yasaklasınlar demi? sen rahatsız oluyorsan yasak olsun , ne güzel. sonra gelir burada bu yasakçı zihniyeti eleştirirsin. iki adım geride yürümek veya yol değiştirmek çok zor geliyor demi, senin özel alanına girmediği sürece, bu özgürlüktür. kaldırım veya sokaklar da kimsenin özel alanı değildir.
  • rockcash kullanıcısına yanıt
    çok basit çözümü var, uzaktan yürü.
  • Toplumun olduğu her yerde yasaklanmalı metrodan iniyorsun önünden giden yakıyor hemen arkaya leş gibi duman otobüsten iniyorsun aynı şey mümkün olduğunca uzak durmaya çalışsan da 1 tane çıkıyor
  • bunun bir de elektronik sigara içen çeşitleri var
    otobüsten vapurdan iner inmez bir üflüyor yaklaşık 5 metrekarelik bir duman bulutu ile etrafındakileri kör ediyor
    millet anasına bacısına sövdürmekten çok zevk alıyor demek ki
  • Arabaları da yasaklayalım, herkese elektrikli araba alalım.
  • ülke hayvan dolu, ahır gibi, öküz bol, içerim üflerim, sonra neden ülke fakir, gelişmiyor,ab bizi almıyor. leş çukuruna çevirdiler ülkeyi bok kokuyor sokaklar, sahilde daracık kaldırımda yanyana dizlmiş fos fos içiyor üflüyor adam nereye çekilicek de geçeceksin
  • toplu taşıma araçlarının henüz kapısı açılırken sigarayı yakanlar yada basamağa ayağını koyana kadar son dumanı sömürmeye çalışanlar, toplu kalabalık yerlerde sigara içenler, kapalı çalışma ortamlarında kışın soğukta sigara için çalıştığı yerde camları dayayıp diğer çalışanları soğuya maruz bırakanlar kulaklarınız çok çınlıyor çoook.
  • Sigara ve özellikle tükürmek yasaklansın, sabah işe giderken midem kalkıyor arkadaş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o dumanını kokladığın parliament kaç para haberin var mı ? kıymet bilmiyorsunuz
  • saygı diye bir şey yok en elitinden en cahiline kadar saygısız tahammülsüz huysuz insanlar arasındayız
    yola tükürür
    yolda,durakta her yerde sigara içer bir de utanmadan pişkin pişkin etrafa saçar kokusunu

haa bir de metronun içinde yürüyene çıkmadan merdivenlerinde yakan tipler var

japon toplumunda dışarda sigara içmek yasak denetleyen yok ama millet bir birine aşırı saygılı ve seviyeli
  • serkanarch S kullanıcısına yanıt
    Ben boyle bi insan toplulugu baska ulkede varmidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kas adam -- 20 Aralık 2019; 11:59:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuraya her hafta sigara konusu açanlara çok imreniyorum. Demek ki şu ülkede başka dert bulamamışlar kendilerine.

Not : Sigara içmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092

Yoruma bak.

Neymiş sigara özgürlükmüş. Senin özgürlüğün başkasını rahatsız ettiğin yerde biter.

Yolda öyle bir durumda benim gibi birine denk gel de sigara özgürlük ilerden yürü diyince tutup karşı kaldırıma fırlatsın seni.

Alıntıları Göster
    errrrrrrrrrrrkek be
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.