Şimdi Ara

Kaldırımda yürürken sigara içmek yasaklanmalı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
33.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
595 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya bunlar sokakta dilenen suriyeliyi, sokakta öldürülen kadını, sokakta gezen Afganlıyı vs. görmezler böyle konu açarlar. Klasikleşmiş haftalık açılır bu konu. Forum sitelerinin bu sekilde saçma sapan konularla doldurulması yasaklanmalı esas. Benzer konu sayfaları dolu ama oraya yazmayıp verilen cevapları göstermek istemez bunlar. Forumda tartışacaksan git ara bul orada yaz.
    Bu başlığı eğlenceli hale getirelim . Bence yeni açılacak konunun başlığı ; "caddede sigara içmek yasaklansın." Sizce haftaya açılacak yeni konunun başlığı ne olacak. Tahminleri bekliyorum. İyi eğlenceler
    Not: sigara sağlığa zararlı içmeyin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet tahmin edildiği gibi en çok yorum almayı başardın ,şimdi birde evlenmeyin konusu aç egon tam tatmin olsun ,doymazsan birde çocuk yapmayın konusu açarsın
  • Sigara içiyorum, katılıyorum. Haklısın yani diyecek bir şey yok. Ben içen biri olarak önümdekinin dumanı beni rahatsız ediyor. Hele 1,5 sene sigara bırakmıştım hiç çekemiyordum. Kimileri özgürlük cart curt diye bir de savunmaya kalkıyor iyice cahil, saygısız, medeniyetsiz duruma düşüyor. Özgürlüğünle başkasını rahatsız etmemen gerekiyor. Son fırtı çekip otobüse binme konusunda da katılıyorum. Ha ben yolda içmedim mi, içiyorum, sözde arkama dikkat ediyorum ama rahatsız ediyorum. Ama kalkıp savunmuyorum. Bu korsan indirip, hırsız değilim ben, çok güzel bir şey diye savunanlar gibi. Bari yaptığın şeyin yanlış olduğunu kabul et.
  • üstelik tuhaf üyelik dediklerimden birisi

Katılım zamanı: 1 Eylül 2013
    2. el mesaj sayısı: 0
    Gerçek toplam mesaj sayısı: 148

2013 yılında üye olmuş ve sadece 2 mesaj yazıp gitmiş ,sonrasında birden aklına geliyor 5 yıl sonra foruma girip düzenli mesaj yazıyor
    20 yaşında olduğuna göre foruma üye olduğunda 13 yaşında falan olmalı

ya arkadaş 5-6 yıl forumu unuttuktan sonra ,kullanıcı adınızı ve şifrenizi nasıl hatırlıyorsunuz ,şunun yolunu yöntemini bize de bir anlatın artık :)
  • dumanı içne çekte verirken biraz dikkat et birader insanın yüzüne üflenmezki..
  • 2 ayda bir bu konu açılıyor. Ben de açmıştım sigara user larından linç yemiştim. Ne zaman uygulamaya geçilir? Belki bir gün.

• İlgili bakanlıkların bu noktada umarım caydırıcı bir yaptırımı olur, sigara kullanan insanların bile rahatsız olduğu durum birde içmeyen ve astım KOAH hastalarını düşünün yolda kaldırımda yürürken..
  • oralar hiç belli olmaz, burası türkiye
  • Kayra değil misin hacı?
  • 2008de başladım 2019 ağustos ayında bıraktım. Başlama nedenim: merak sigarayı bırakma sebebim: nefes darlığı çekmek sağlık sorunu . Şimdi zamandan sağlıktan ve paradan tasarruf. Oh be kurtulduk çok şükür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır

• Elfen Lied kullanıcısına yanıt
    Dusuncesiz varlik, Mustafa Kemal pasamizin goruntusunu koyarak "bak, o da iciyor gordunmu ? " demek istemissin. Zaten aklin biraz calissaydi o gifi buraya koymazdin. Ataturk'e bu konuyu danisabilseydik emin ol insanlari rahatsiz etmenin yanlis bir davranis oldugunu savunurdu. Kaldirimda giderken icse bile icmezdi. Duygusal yaklasip prim kasmaya calismissin, yemezler aslanim.

Kaldi ki ona ozel bir istisna ile o icsin, sonucta gunumuzde ulkesi icin bu kadar fedakarlik yapan baska insan malesef yok, olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Kayra değil misin hacı?
    Ne kayrası kayra kim?

• Donanımhaber Kayra gibisiniz tepki olarak o yüzden sordum.
  • Bu arada sigara icenlere icmesin demiyoruz, " baskalarini rahatsiz edemez" diyoruz. Ozellikle en tav oldugum konudur ki, sigara ictikten sonra sanki yollar onunmus gibi bir de yollara atip cevreyi kirletenler var. Zaten onu yere atan biraz kisilikli olsaydi utancindan yere atamazdi. Ormanda da ayni muhabbet var surekli yerlere atarlar, cam birakirlar ve yobaz kesim coplerini atmaz usenir. Orman yanginlari ciktiginda ormanlarimizi koruyalim diyerek tekrar prim kasar. İnsan olun. İnsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acyl -- 21 Aralık 2019; 14:34:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Donanımhaber Kayra gibisiniz tepki olarak o yüzden sordum.
    Degilim hocam. Kimlik fotokopisi mi atayim ne yapayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092

Yoruma bak.

Neymiş sigara özgürlükmüş. Senin özgürlüğün başkasını rahatsız ettiğin yerde biter.

Yolda öyle bir durumda benim gibi birine denk gel de sigara özgürlük ilerden yürü diyince tutup karşı kaldırıma fırlatsın seni.

Alıntıları Göster
    Senin özgürlüğün başkasini rahatsiz ettigi yerde biter mi Ben senin arabanin egzoz dumanını çekmek zorundaysam sen de benim sigara dumanımı çekmek zorundasın,seve seve..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 21 Aralık 2019; 15:2:28 >

• Kaldırımda sigara içen kişi umurunda değil. Adamın montuna değecek sigara, değmesin diye yan dönüyor. Sigara içenin umurunda değil.
    Herkese demiyorum ama umursamayan çok, karşıdan gelen kişiyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.