Şimdi Ara

kale arkası kombine alırken üst ya da alt kat diye soruyolar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer öyleyse nerden almak laızm üst kat mı alt kat mı

• alt üst ve yerini sen seçiyorsun. alt kat al üstte bir yerde izlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

alt üst ve yerini sen seçiyorsun. alt kat al üstte bir yerde izlersin.

alt katta alırsam üste geçebilir miyim ki ? ?Bir de hangisi daha iyidir üst mü alt mı
  • RobinHood35 kullanıcısına yanıt
    geçebilirsin, üst kat daha iyi
  • quote:

geçebilirsin, üst kat daha iyi

direk neden üstten almıyım?
    ben geçen sene okul açık üstten kombine almıştım. bu sene ceza yedim. üstte olduğum için okul açıktan alamadım. migrostan aldım. ama geçen sene okul açık alttan almmış olsaydım bu sene de okul açık tribününden satın alabilecektim kombinemi. bu gibi sebepler.
  • quote:

ben geçen sene okul açık üstten kombine almıştım. bu sene ceza yedim. üstte olduğum için okul açıktan alamadım. migrostan aldım. ama geçen sene okul açık alttan almmış olsaydım bu sene de okul açık tribününden satın alabilecektim kombinemi. bu gibi sebepler.

hiçbir şey anlamadım migros tribununden alıcam ben okul açıktan neden kombine satılmıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam anlamayacak bir şey yok tekrar oku. ben geçen sene diye başladım sizinle ilgili bir durum yok yazıda.
  • quote:

hocam anlamayacak bir şey yok tekrar oku. ben geçen sene diye başladım sizinle ilgili bir durum yok yazıda.

Şunu soruyorum neden okul açıktanbur sene kombine satışı yapılmıyor???

Alt ya da üstten almak farketmeksizin istediğmiiz yere geçebiliyor muyuz???

2 sene önce maça gitince üstten aldığım için alt kata gidememiştim maratonda???
    1- okul açık satılıyor.

2-farketmez geçebilirsin

3- 2sene önceki sistemden değil bu sene geçerli sistemden bahsettim.

sen istediğin yerden kombine alabilirsin. alt üst farketmez geçiş yapabiliyorsun stadın içinde
    Maraton ve Fenerium'da nereden bilet aldıysan oraya oturmak zorundasın. Alt kata veya üst kata geçiş yapamazsın. Ama Migros ve Okul Açık'ta öyle bir şey yok, alttan al üste otur veya tam tersi kimse bir şey demez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe internet sitesinde okul açık tribunun oldmadığını söylüyodu m igros vardı?

pekih her ikiside açıksa nerden almak mantıklı migors mu okul acık mı
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    sence okul açık mı migors mu
    geçen sene olsaydı okul açığı önerebilirdim tribün grupları açısından ama şu an bir şey diyemiyorum.
  • quote:

geçen sene olsaydı okul açığı önerebilirdim tribün grupları açısından ama şu an bir şey diyemiyorum.

nasıl yani şuan tribun grupları değişt mi ki ? sen nasıl ceza aldın
    geçen sene okul açık üst tribününde kombinesi olanlar bu sene okul açık tribününden kombine alamıyorlar. ben de geçen sene okul açık üstte olduğum için bu sene okul açıktan satın alamıyorum. bu sene gfb - unifeb dahil, geçen sene okul açık üstte olanların hiçbiri okul açıktan kombine alamıyor.
  • quote:

geçen sene okul açık üst tribününde kombinesi olanlar bu sene okul açık tribününden kombine alamıyorlar. ben de geçen sene okul açık üstte olduğum için bu sene okul açıktan satın alamıyorum. bu sene gfb - unifeb dahil, geçen sene okul açık üstte olanların hiçbiri okul açıktan kombine alamıyor.

gerekçesi ne? Bir de tayyipci olmayan bir kesimin oturdugu bir yer var mı
    istifaya çağırdırlar diye delirdi herhalde. sen siyaset yapma orası öyle bir yer değil orada sadece Fenerbahçe düşünülür ve konuşulur.
  • quote:

istifaya çağırdırlar diye delirdi herhalde. sen siyaset yapma orası öyle bir yer değil orada sadece Fenerbahçe düşünülür ve konuşulur.

Siyaset yapmak amacım değil, bildiğim kadarıyla gencfenerbahçeliler akpartili oluyo ve ülkenin gündemleri de belli oldugu için maç içerisinde sürekli o partiyle ilgili tezahurat yaparlarsa rahatsız olurum. o açıdan sordum
    okul açığı öneririm o zaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.