Şimdi Ara

Kalecilik özelliklerinden yoksun bir adam:Volkan Demirel!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu çocuk adam olmayacak! Dün gece gene yapacağını yaptı.Üstüne gelen iki topu çıkartamadığı gibi son saniyelerde az daha bizi çeyrek finalden edecekti.Sen neden gidip Kollere yumruk atarsın be adam? Ne zannediyosun sen kendini? Şimdi çıkıp benim aileme küfretti der.Lincoln'ü kovaladığında da aynı şeyleri uydurmuştu.Bu maçı Volkan'a rağmen kazanmasını bildik! Kırmızı kart gördüğüne sevinmemiz lazım.Çeyrek final maçında kalede en azından deneyimli bir isim olacak.Kaleci demek istemiyorum bu adama ki gerçek kalecilere ayıp olmazın! Hiç kimse de bu adamı bana savunmaya kalkmasın.İsviçre maçında iyi oynamışmış falanmış filanmış!! Bozuk saat bile bu adamdan daha çok doğruyu gösterir! Adamım gerek Fenerbahçe,gerek te Milli Takım forması altında kırdığı cevizlerin haddi hesabı yok.İnşallah bir dahaki turnuvalarda görmeyiz kendisini Milli Takımda!

• Hakkını yememek lazım ama yaptıgı yanlıs bir davranış..

Rüştü artık otur otur hantallaşmıştır . Neyse umudumuz iyi bir performans göstermesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 16 Haziran 2008; 11:36:45 >
  • Merak ettim Volkan-Rüştü dışında orayı kaldırabilecek kim var?

İsviçre maçını en çok Volkanın katkılarıyla kazanmasını da bildik.

Yaptığı hareket cezasız kalmamalı artık ders almalı orası ayrı konu.Fakat o hareketi ligimizde bir kaleci yapsa o takım taraftarları "öyle kırmızı mı olur" diye sallardı 3 ay boyunca...
  • kaç konu açıldı.
  • quote:

Kalecilik özelliklerinden yoksun bir adam:Volkan Demirel!

Eğer öyle olsaydı. Volkan'ın Koller'i ittirip kaktırmasına gerek kalmazdı. İlk iki maçta biletimiz kesilmişti.

Volkan bir terbiyesizlik yaptı ve takıma bir sonraki maçta oynayamıyacak olması nedeniyle zarar verdi.

Agresifliği nedeniyle yetenekleri olan bir kaleciye sokaktaki adam muamelesi yapılamaz.

İsviçre maçında özellikle kaleciliğini geçtim bir libero gibi oynayıp aslında defansın müdahale etmiş olması gereken topları ya yumrukla yada ayağıyla uzaklaştırdı.

onur07onur32 Şimdi sana göre dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterilen Cech'de kaleci değil demek ki. Nihat'ın önüne alda at dercesine bir top bıraktı.
    Onun gibi bir kaleci bile hata yapabiliyorsa. Gerisini sen düşün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.