Şimdi Ara

KALEDE KALECI YOK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
11.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FullHD

Taffarel geldi anti-musleracılar dağılacak demektir. sesiniz soluğunuz kesilecek.
    Şimdi ne desek boş.Sene sonunda göreceğim ben sizi.
    Birde şu fanatik ergenler saçma sapan konuya yazıp durmasın.İnternetin en kötü nimeti 11-12 yaşındaki bacaksız ,kazara doğan veledlerle muhattap olmak.
    Bir teknoloji çıksa da şu veledleri tespit edip ,engel koyabilsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 6 Ocak 2018; 12:52:8 >
  • Az önce Gençlerbirliği-Trabzonspor maçını izledim.Gençlerbirliği kalecisi Johannes Hopf abartmıyorum yerden köşe 90'dan penaltı çıkardı.Penaltısını çıkardığı topçudu hiç penaltı kaçırmayan birisi.
    bizim "kovalera" ayağına gelen topu sektirir, kornere çıkartır birde üstüne kornerden gol yer.Tafo gelince düzelecek diyen sözüm ona ergenler 1 aydır konuya uğramadığına göre onlarda umudu kesmiş.
    İster 3.lig, ister Süper lig ister halı saha takımı ol köşelerden orta, heleki duran top(korner ,foul vs.) ise yandı gülüm keten helva.
    Geçen Aspor kritiğini yapmış ceza sahasında %48 gol ortalaması ile oynuyor über, süper kalecimiz.

Neyseki bu hafta cezalı. Kalede eray var.DEray iyi mi? oda kötü .Ama en azından yan topa çıkar.Bişiler yapar ,kazığa bağlı eşşek gibi dikilmez hiç yoktan.
    Bu ligte 1. kalecin kötüyse şampiyon olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Şubat 2018; 18:5:49 >

• Muslera değil Çöplera bu!!! Yazıklar olsun.. Haram zıkkım olsun aldığı 4 küsur milyon euro. Eğer içinde 0,1 Euro hakkım bile varsa helal etmiyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendi0 -- 19 Şubat 2018; 9:6:37 >
  • musleranın suyu ısındı hatta kaynıyor.
    aldıığı parayı da göz önünde bulundurarak sezon sonu postalanmalı.
  • Yedigi gol tamamen sanssozliki dunyanin her kalecizi oyle bir gol yiyebilir

O topu 50 kere vursa bir dah oyle gitmez

Kaldi ki bugun macin kirilma ani musleranin yaptigi kurtaristi
  • Kalede libero kaleci var. Gomis'in attığı gole bakın önce.
  • Orta sahadan süper lig tarihinin en güzel golünü yiyen kova.
    Yaşıtlar bilir Ps2'de Winning Eleven 9+1 vardı.Orta sahadan gol atmak meşhurdu.Kaleci sürekli öne çıkar abanırsın gol yer ."Böyle gol mü olur lan" diye söve söve kapatırdık oyunu.Bu kalecinin yediği golü 9+1'de istesemde atamam.
    Bir sürü angutla sezon başından beri tartışıyorum.Atanımız iyi, tutanımız kötü.Eğer formsuzlugunu üzerinde atmazsa avuçlarımıza kadar gelen şampiyonluk gidecek
    Yarım yamalak pozisyonu çıkardı diye absürdlüğünü kabullenemem.Bu sezon 2. efsane golünü yedi.
    Evet vuruş güzel ancak yay civarında gezinmek yerine kaleye 1 metre daha yakın olsa o topu çıkartırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 3 Nisan 2018; 16:11:48 >
  • Bugün yine basit bir gol yedi.
  • Çılgın Muslera Yılmaz'ı çoşturuyor. Bugün puan kaybı olsa veya gol yese yine ben demiştim durumuna getirecekti. Şimdi bilgisayar masasının altında çaresizce ağlarken, tırnaklarını yiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Çılgın Muslera Yılmaz'ı çoşturuyor. Bugün puan kaybı olsa veya gol yese yine ben demiştim durumuna getirecekti. Şimdi bilgisayar masasının altında çaresizce ağlarken, tırnaklarını yiyor.
    ahaha 1. golden sonra bir pozisyon oldu, musleranın kapattığı köşeden direğe çarptı top sekti felan. Direk aklıma burası geldi, o golü yeseydi şuan buradaydılar

• Galatasaray galibiyet alınca bu Yılmaz gibi adamlar ortadan kayboluyor. Acaba neden?
  • Ne zaman bu konuya girsem ,eskilerden Nihat'ında coştuğu 2002-2003 Real Sociedad kalecisi Sander Westerveld geliyor.Herif çıkartabileceği hiçbir topu çıkartamamasına rağmen 1 sezon iyi oynayıp ,2 penaltı kurtardı resmen ilah yapanlar vardı. Fenerbahçe'de o kadar uğraşmasına rağmen katamamıştı kadrosuna (keşke gelseydi 6. değil 10. falan oludu Fener)
    Gittiği her takımda çuval dolusu hatalı goller yedi.Sonra seri c takımlarına kadar düştü,en sonunda da Güney afrika'nın "ajax cape town" klubüne gitti.
    Bu muslera sevicileri okuyunca o kaleci geliyor.Sonu benzemesin ne diyeyim.
    Evet efsanevi 2 sezon oynamıştır , çok büyük başarılara imza atmıştır ama 2 sezondur yokları oynuyor."Defans Kötü" diyenler damlamadan söylüyeyim 2015 kadrasonun defansı çok mu iyiydi ?

Dünkü maçta yine efsanevi bir gol yemek üzereydi ki Allah'tan direk gole izin vermedi.
    "Yalı kazığı" gibi durmak yerine ayağını uzatsa çıkardı o top.Kalede bununla rekabet edecek bir yedek kaleci şart.
    Herif kapattığı köşeden kovayla gol yiyor, kornerden toplara çıkmıyor gol yiyor.Bunları söyleyince Galatasaraylılığımız , turşular tarafından sorgulanıyor
    4 yıllık hesap giderse bu herifler yüzünden gidecek

Yıllardır futbol takip ederim, Bu gözlerin bu ligde gördüğü en iyi 2-3 kaleciden birisidir.Ancak 2 sezondur ciddi düşüş var.Bunları dile getirmek suç mu?İhanet mi?
    Ne diyorum? Muslera zorlayacak ikinci bir kaleci şart, rakabet ortamı oluşsun ki performansı artsın, yıllık bonuslarla 4 milyon euro, kemiksiz para alıyor arkadaş bu yoklukta.

Şampiyon olup olmayacağımızı, Muslera'nın özellikle deplasman peformansına bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 16 Nisan 2018; 17:51:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Şimdi ne desek boş.Sene sonunda göreceğim ben sizi.
    Birde şu fanatik ergenler saçma sapan konuya yazıp durmasın.İnternetin en kötü nimeti 11-12 yaşındaki bacaksız ,kazara doğan veledlerle muhattap olmak.
    Bir teknoloji çıksa da şu veledleri tespit edip ,engel koyabilsek

Alıntıları Göster
    "kazara doğan veledlerle muhattap olmak." Hahaha hocam şuna çok güdlüm ya nereden aklına geldiyse.

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kafam güzelken falan yazmışımdır hocam,bayadır içmedim kendimi şampiyonluk kutlamalarına hazırlıyorum :D
    ama delirtiyorlar adamı,bunlar gibi düşünmeyen herkes Gs düşmanı kötülüğünü istiyor.En iyi ihtimalle Uefa kupası sonrası gelen taraftarlardır bunlar.
    Ben anaokulunda daha ,6 yaşında çocukken"Cimbombom" dediğimi bilirim.Oyuncular geçici aslolan Galatasaray'dır.Bizlerde gidiciyiz yarın, ama İnşallah Gs hep varolacak.
    Ben birkez bile forma imzalatamadım en çok bunu isterdim. Adanaspor küme düştü GS'yi artık görememde şehirde.Ama sevgi baki işte görmedende severiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 16 Nisan 2018; 19:8:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Ne zaman bu konuya girsem ,eskilerden Nihat'ında coştuğu 2002-2003 Real Sociedad kalecisi Sander Westerveld geliyor.Herif çıkartabileceği hiçbir topu çıkartamamasına rağmen 1 sezon iyi oynayıp ,2 penaltı kurtardı resmen ilah yapanlar vardı. Fenerbahçe'de o kadar uğraşmasına rağmen katamamıştı kadrosuna (keşke gelseydi 6. değil 10. falan oludu Fener)
    Gittiği her takımda çuval dolusu hatalı goller yedi.Sonra seri c takımlarına kadar düştü,en sonunda da Güney afrika'nın "ajax cape town" klubüne gitti.
    Bu muslera sevicileri okuyunca o kaleci geliyor.Sonu benzemesin ne diyeyim.
    Evet efsanevi 2 sezon oynamıştır , çok büyük başarılara imza atmıştır ama 2 sezondur yokları oynuyor."Defans Kötü" diyenler damlamadan söylüyeyim 2015 kadrasonun defansı çok mu iyiydi ?

Dünkü maçta yine efsanevi bir gol yemek üzereydi ki Allah'tan direk gole izin vermedi.
    "Yalı kazığı" gibi durmak yerine ayağını uzatsa çıkardı o top.Kalede bununla rekabet edecek bir yedek kaleci şart.
    Herif kapattığı köşeden kovayla gol yiyor, kornerden toplara çıkmıyor gol yiyor.Bunları söyleyince Galatasaraylılığımız , turşular tarafından sorgulanıyor
    4 yıllık hesap giderse bu herifler yüzünden gidecek

Yıllardır futbol takip ederim, Bu gözlerin bu ligde gördüğü en iyi 2-3 kaleciden birisidir.Ancak 2 sezondur ciddi düşüş var.Bunları dile getirmek suç mu?İhanet mi?
    Ne diyorum? Muslera zorlayacak ikinci bir kaleci şart, rakabet ortamı oluşsun ki performansı artsın, yıllık bonuslarla 4 milyon euro, kemiksiz para alıyor arkadaş bu yoklukta.

Şampiyon olup olmayacağımızı, Muslera'nın özellikle deplasman peformansına bağlı.
    Muslera'yı severim ama haklısın , dün de efsane bir gol yiyordu hakkaten ve yine bir yan topta feci boşa çıktı.Ama sezonun ilk yarısına göre performansı yükseldi bu gerçek.

• Şu konuyu yeniden uplayayım. Yine bir galibiyet, yine bazıları ortalıkta yok. Hemde iki gol yememize rağmen damlamamışlar. Zaten ilk golde sıfır hata, diğer gol ise penaltı. Kurtardıklarına gelecek olursak belkide şampiyonluğu getirecek kurtarışlar yaptı. Tıpkı geçmiş senelerde olduğu gibi.

Jeneriklik goller yediği doğrudur. Hatasız oynamadığı doğrudur. Ama kalemizde Taffarel ve Mondragon'dan sonra tekrar efsane bir kaleci var. Size karpuzcu Zapatalar, 1.90mt boyunca anca elma toplayacak Eraylar filan mustehak.
  • Bugün maçı çekip almıştır çok net

Yiğidi öldür hakkını yeme

Ama bu oyunla şampiyonluk zor deplasmandan cikamayabiliriz

Ekleme:ulan mac biteli daha bir saat olmuş "bazıları ortada yok" diyor
    Bugünkü oyunu sezon genelinde 2-3 maca en azindan yaysaydi bugün kötü oyuna ragmen şampiyonluk kutluyor olurduk
    Zaten ban yersem ya bu konu yüzünden ya konu dışındaki aktroller yüzünden yiyeceğim. Bakalım hangisinden patlayacagiz.
    Kazanılmış maci adama zehir ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 21 Nisan 2018; 22:9:44 >
  • Muslera eski formuna kavuşuyor Tafo geldiğinden beri Musleranın performansı arttı ve artmaya devam ediyor.

Ligde ki attığımız ve yediğimiz gol sayılarına bakın anlarsınız iyi olduğumuzu Terim'in takımları çok gol atar çok gol yer mantalitesi yerleşmiştir herkesin kafasına nitekim öylede öyle oluyor bunu maçlardan görüyoruz lakin sezon sonuna bakın en çok gol ve az gol yiyen takımda GS oluyor bunu not edin bi yere.

• Adamlar çıtayı o kadar düşürmüş ki seneler sonra bir konu uplama şerefine nail oldular.

Adamlar çıtayı o kadar düşürmüş ki Muslera 2 top çıkardı diye konu uplar olmuş.

Adamlar çıtayı o kadar düşürmüş ki Muslera seneler sonra 2 top çıkardı diye god mode açtı diye iddia eder olmuş.

2 top lan 2 top. Sen senelerce top oyna, geleni geçeni al sonra üzerine havadan gelen 2 topu yumrukladın diye kahraman ol, isim sevicilere twitter'da ve bilimum ortamlarda döşe bana diye methiyeler dizdirt.

Komik ya, cidden komik.

Şu kovanın savunulacak yanı yok. Daha 4 gün önce Akhisar maçında gelen 3 şutun 3'ünüde içeri aldı, biri ofsayt diye sayılmadı.

Seviye ne kadar düştüyse 2 top çıkarınca coşmuşlar. Yazık.

• Adamların futbol anlayışı belhanda feghouli gibi çöpleri övüp muslera gibi kişileri gömmek. Futbola bakış açıları bu. Musleranın katkısı hırsı takıma inancı ve galatasaraylılığı belhanda, feghouli, fernando gibi futbolcuları yerden yere çalar 3’nü toplasan musleranın galatasaraylılığı etmez.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.