< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İlk golde adam harika refleks ile çeldi şansa top direğe çarptı adamın önüne düştü.
İkinci golde denayere çarptı girdi neyin kafası bu ben anlamıyorum. Yuh be. |
Adamların futbol anlayışı belhanda feghouli gibi çöpleri övüp muslera gibi kişileri gömmek. Futbola bakış açıları bu. Musleranın katkısı hırsı takıma inancı ve galatasaraylılığı belhanda, feghouli, fernando gibi futbolcuları yerden yere çalar 3’nü toplasan musleranın galatasaraylılığı etmez.
|
Bu arkadaşın bazı lafları doğru. Muslera hangi büyük maçı kurtardı mesela bir hafızamızı çalıştıralım.
Bizim ligde vitaminsiz gibi şut çekildiği için genelde o şutlardan kurtarılabilecekleri kurtarıyor, iyi yere gidenleri yiyor. Avrupa’da ise kaleye gelen çoğu İsabetli şut gol oluyor çünkü o adamlar doğru açıyla doğru hızda vuruyor. Muslera ilah değildir. Ligimize göre gerçekten çok iyi kalecidir ama kendimizi kandırmayalım, özellikle geçen sezonun ilk bölümünde çok vasat performansı vardı bu sene de bir kaç maç harici öyle. |
Turnuvada gol yememe rekoru kırınca dünyanın en iyi kalecisi ..... bir hatalı gol yiyince rezil kaleci .... çok gereksiz taraftarımız var. Bunları tarafrar saymamak lazım
|
Beyler bu konuyu açan arkadaşı forumdan atın bence :)
|
musleraya laf edenler artık yaşlandı çoluk cocuga karıştı bu konuyu kilitliyorum bir daha musleraya kimse laf söyleyemez.
|
Kalede kaleci yok. Evet. Kalemize gelen her şut gol. Über kaleci Muslera.
|
Bu yılmazın herkesle sorunu var popüler olmaya çalışıyor ona buna bok atarak. Tahminimce gs li bile değil
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|