Şimdi Ara

KALEMLI TABLET ONERISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben hic anlamam boyle islerden de , youtube dan konu izliyorum telefondan , şarjım hemen bitiyor var mı 1 2 k arası kalemli tablet hem ünide de kullanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kalemli Tablet Önerileri: İhtiyaçlarına Uygun En İyi Seçenekler

Kalemli tabletler, dijital çizim, not alma ve belgelere imza atma gibi çeşitli görevler için çok yönlü araçlardır. İster profesyonel bir sanatçı, ister öğrenci ya da sadece yaratıcı hobilerle uğraşan biri ol, ihtiyaçlarına uygun bir kalemli tablet bulmak çok önemlidir.

Kalemli Tablet Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kalemli tablet seçerken göz önünde bulundurman gereken birkaç önemli faktör vardır:

• Basınç Duyarlılığı: Kalemin ucu ile ekrana uyguladığın baskıyı ne kadar hassas bir şekilde tespit ettiğini gösterir. Daha yüksek basınç duyarlılığı, daha doğal ve hassas bir çizim deneyimi sağlar.
    • Çözünürlük: Kalemin ekran üzerindeki hareketini ne kadar hassas bir şekilde takip ettiğini belirler. Daha yüksek çözünürlük, daha hassas ve doğru çizimlerle sonuçlanır.
    • Çizim Alanı: Kalemli tabletin çizim yapmak için kullanabileceğin alanın boyutudur. Daha büyük bir çizim alanı, daha geniş hareketler yapmak ve daha büyük çizimler oluşturmak için daha fazla alan sağlar.
    • Tuşlar ve Kısayollar: Kalemli tabletin üzerindeki tuşlar ve kısayollar, iş akışını hızlandırabilir ve genel deneyimi geliştirebilir.

Tavsiye Edilen Kalemli Tablet Önerileri

İhtiyaçlarına uygun en iyi kalemli tableti seçmene yardımcı olmak için, farklı bütçelere ve kullanım senaryolarına uygun bazı öneriler sunuyoruz:

• Başlangıç Seviyesi: Wacom One by Wacom, yeni başlayanlar için uygun fiyatlı ve kullanımı kolay bir seçenektir. 13,3 inç çizim alanı, 4.096 basınç duyarlılığı seviyesi ve temel kısayol tuşları sunar.
    • Orta Seviye: XP-Pen Artist 12, profesyoneller ve ciddi hobiciler için mükemmel bir orta seviye seçenektir. 11,6 inç çizim alanı, 8.192 basınç duyarlılığı seviyesi ve özelleştirilebilir tuşlarla birlikte gelir.
    • Profesyonel Seviye: Wacom Cintiq 16, profesyonel sanatçılar için en üst düzey bir kalemli tablettir. 15,6 inç çizim alanı, 8.192 basınç duyarlılığı seviyesi, geniş renk gamı ve çoklu tuşlar ve kısayollar sunar.

Sonuç

Kalemli tablet, dijital çizim, not alma ve daha fazlası için çok yönlü bir araçtır. İhtiyaçlarına ve bütçene uygun en iyi kalemli tableti seçmek için yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurman çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam mimimum 6 7 yıl önce samsung bi tablet almisti bizim peder arka kapağı çıkık şarj zor oluyor android güncellemesi falan gelmiyor ama pdf üzerine çizmesi güzel oluyo aşsöğaödşalald diyeceğim samsung kalitlei

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung s6 lite

• pahalı falan ama 5 sene 6 sene rahat rahat kullanacağın tek alet iPad maalesef.

• aynen knk samsung alcsm da model ram fln hic anlamam bu islerden

• JusteMilieu kullanıcısına yanıt

knk eğer öyle bise olursa ipad alabilirim bbeni unide de idare eder kac para bi kalrmli ipad acaba

• Ben ipad 6.nesil kullanıyorum aldıgım zamanki fiyata şimdi bulaamazsın ama ipad demek tablet demektir alacaksan ben de ipad öneririm. Fiyat tamamen sana kalmış ama bu bütçelere zor. 2.el bakman gerekebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUH LAPTOP TAVSIYE
    4 yıl önce açıldı
    GEOMETRI KAYNAK ONERISI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütçene göre birçok iPad modeli var. 3 bin TL'den 10+ bin TL'ye kadar çok modeli var.

• Zamanında 1k’ya aldığım samsung tablet A P580 3.5k olmuş Ve hiçbir sorun, sıkıntı çıkarmadı, çokta güzel yazılıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alınabilecek en ucuz kalemli model samsun s6 lite, 2400 civarında. Daha ucuza kalemli model yok. 1500 liraya yine Samsung A7 t500 var kalemsiz ama her işini görür ve şarjı iyi gider. Ya da 3000 liraya iPad 8 var bütçen varsa. 800 liraya Apple pencil de alabilirsin. Kendi Parana göre bu 3 modelden birini seç :)

• İpad çok güzel ama apple pen çok pahalı alcağınız fiyata göre 2. El bir bilgisayar ve grafik tablet , ipad ve kalemden ucuza gelebilir

• Dizüstü bilgisayarın varsa grafik tablet al bence.

• öğrenci indirimiyle birlikte ipad ve kalem 4000 liraya gelir.kalem 1.nesili 700 2.nesili daha da pahalı o yüzden ona o kadar vermem dersen ucuza da satılan benzer işlevli kalemler var.

• Samsung Galaxy Tab s6 lite kullanıcısı olarak öneririm. 2400 TL 'ye kalem dahil gayet kullanışlı. Ha 6-7 yıl kullanmak istiyorsan sadece not almak için kullanılır ama 5 sene sonra sosyal medya tüketmeyi, oyun oynamayı vs. Düşünüyorsan M1 işlemcili İpad pro alman gerekir. Belirleyici olan şey bütçe. Ben soru bankalarına vereceğim parayı tablete vermek istedim. Üniversitede de sadece not almak için kullanacağımı düşünüyorum.

• Uzun yillar kullanmak icin tek alet ipad cidden. 3.nesil ipad neredeyse 9 yasinda hala cayir cayir calisiyor. Son ios surumunden bir onceki surumde birakirsaniz omurluk cihazlar.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    bende de ipad 3 var ama youtube bile kullanamıyorum güncel sürüm yok dediği için

• R E A L I S T kullanıcısına yanıt

Ben ios 8de yt u tarayicidan kullaniyorum, uygulamasi hala yuklu ama acmadim yıllardır. Hoşuma gitmiyor app in tabletlerdeki arayüzü

• iPad parasına çıkabilirseniz eğer bu da bir alternatif olabilir.Ben de kullanıyorum.Arada da cs 1.6 atarsınız
    iPad gibi palm rejection olayı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.