Şimdi Ara

KALICI DÖVME YAPTIRIRKEN ÇOK ACIYOR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kalıcı dövme yaparken acıyor mu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 6 Ağustos 2019; 3:3:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kalıcı Dövme Yaptırırken Acı Seviyesi

Dövme yaptırmayı düşünüyorsan, aklına gelen ilk sorulardan biri muhtemelen dövmenin ne kadar acıtacağıdır. Dövme acısı, dövmenin yeri, boyutuna ve bireysel acı eşiğine bağlı olarak kişiden kişiye değişir.

Dövme Acısı Neye Benzer?

Dövme acısı genellikle keskin, yanıcı bir ağrı olarak tanımlanır. İğne derine nüfuz ettikçe ağrı daha da yoğunlaşabilir. Bazı insanlar dövme acısını ağda yaptırmaya veya bir kağıt kesiğine benzetirken, diğerleri bunu daha ciddi bir ağrıyla karşılaştırabilir.

Acıyı Etkileyen Faktörler

• Dövmenin Yeri: Bazı vücut bölgeleri diğerlerinden daha hassastır. Kemikli veya sinirlere yakın bölgeler genellikle daha fazla ağrıya neden olur.
    • Dövmenin Boyutu: Daha büyük dövmeler, daha küçük dövmelere göre genellikle daha uzun sürer ve daha fazla ağrıya neden olur.
    • Acı Eşiği: Herkesin acı eşiği farklıdır. Bazı insanlar dövme yaptırmayı nispeten ağrısız bulabilirken, diğerleri için oldukça ağrılı olabilir.

Ağrıyı Azaltma İpuçları

Dövme yaptırırken acıyı azaltmak için yapabileceğin birkaç şey vardır:

• Bolca Uyku Al: Dövme yaptırmadan önce iyi bir gece uykusu çekmek, acı toleransını artırmaya yardımcı olabilir.
    • Yiyecek ve İçecek Tüket: Aç veya susuz dövme yaptırmak, ağrıyı daha da kötüleştirebilir.
    • Rahatla: Dövme yaptırma sırasında rahatlamak ve derin nefes almak, ağrıyı yönetmeye yardımcı olabilir.
    • Ara Ver: Dövme sanatçınla, dinlenmek için ara verme konusunda konuşabilirsin. Bu, vücudunun acıyı toparlamasına zaman verecektir.
    • Uyuşturucu Kremler: Bazı dövme sanatçıları, dövme yaptırma bölgesini uyuşturmak için uyuşturucu kremler kullanabilir.

Unutma ki dövme acısı geçicidir ve sonucun güzelliği genellikle acıya değer. Eğer dövme yaptırmayı düşünüyorsan, bir dövme sanatçısıyla görüşerek özel durumun hakkında daha fazla bilgi edinebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • acıyor. aklın varsa yaptırma dostum

benim nefret ettiğim bir dövmem var kolumda. ve amatörce yapılmış bir dövme.

şimdi sildirmek için seans seans gidiyorum yol da alamıyorum

pişman olmam dersen bilemem ama bence yaptırma.

şu kolumdaki dövmeden kurtulmak için neler yapardım bilsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

acıyor. aklın varsa yaptırma dostum

Çok kötü olur mu yoksa sadece senin ki mi öyle çok mu kötü çevremdeki dövmeler güzel fakat bu konuda bende düşünmüyor değilim yok istediğim gibi olmazsa diye acıması birde önemli olan konu benim için..
  • güzel de olabilir ama ileride aynı düsünmeyebilirsin yaptırdığın dövmeyle ilgili derinin altına işlenmesi vs. tabiki acı veriyor. senin kararın.
  • yaptırmayı düşündüğün dövme böyle yıllardır kafanda tasarladığın ve artık bundan sıkılmayacağını anladığın bir dövme ise yaptır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dayanılmayacak bir acısı yok. Hoşuna giden bir dövme mevcutsa yaptır. Ama mesela gidip ön kola kocaman bişey yaptırmak riskli, çünkü sıkılma durumu gerçekten olabilir. Ona göre kendi kararını ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'DH Derece' ne anlama geliyor?İlk defa görüyorum.
    qtay nickli kişide bu ünvan var.

@Jeolog.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erkek adamsın nolcak

• YKS - AYT'de derece yapmış birisi olabilir :)

Bu arada acıma konusunu bende merak ediyorum. 6-7 aydır üzerinde durduğum bir çizim var. Yaptırıp yaptırmama konusunda gidip geliyorum.

• Benim dövmelerim var en acıyan nokta kalp bölgeme yaptırdığım dövmede oldu. Diğer yerlerde öyle bi acı sızı olmuyor önemli olan iyi bir dövmeciye yaptırmak ve yaptıracağın modeli mümkünse duvarına asıp sabah akşam ona bakıp onu bedeninde taşırken sıkılmayacağını anlamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Benim dövmelerim var en acıyan nokta kalp bölgeme yaptırdığım dövmede oldu. Diğer yerlerde öyle bi acı sızı olmuyor önemli olan iyi bir dövmeciye yaptırmak ve yaptıracağın modeli mümkünse duvarına asıp sabah akşam ona bakıp onu bedeninde taşırken sıkılmayacağını anlamak.
    Tam bilek üzerine yaptırsak daha mı fazla acır yoksa vücutta herhangi bir nokta gibi mi. Saatin altında kalacak şekilde siyah bir şerit yaptırmak istiyorum sol bileğe sence nasıl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

acıyor. aklın varsa yaptırma dostum

Silme işleminde acı oluyor mu hocam? Dovme ile kıyaslarsak daha çok bir acı mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acı eşiğine bağlı benim pek canım yanmadı. Sadece ince yerlere yapılırken sonrası sızlama yapıyor. Her iki kolumda da dövme mevcut. Hiç pişman değilim iyi ki yaptırmışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

'DH Derece' ne anlama geliyor?İlk defa görüyorum.
    qtay nickli kişide bu ünvan var.

@Jeolog.
    aynen sınavda derece yapmış arkadaşlara geçici bir title verildi bu şekilde.
  • bölgeye göre değişir ama dayanılmayacak acı değil. mesela omuz kısmım daha çok acıdı ama aşağıya dogru daha az acıdı.

birde anlamını ömür boyu yitirmeyeceğini tahmin ettiğin birşey bul ömür boyu taşıyacaksın.

yaptıracagın dövmecinin instagramdan referans çalışmalarını incele. sanatını beğendiğin kişiye yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Acı eşiğine bağlı benim pek canım yanmadı. Sadece ince yerlere yapılırken sonrası sızlama yapıyor. Her iki kolumda da dövme mevcut. Hiç pişman değilim iyi ki yaptırmışım.
    Dövmenin resmini atsana..
  • Nereye ne yakışacağını ben bilemem. Benim sana diyebileceğim tek şey olayın senin acı eşiğin ile alakalı olduğu. Kimisi vardır adama anestezi yapmadan kanal tedavisi yaparsın. Kimi vardır adam iğne görünce bayılır. Böyle düşün olayı.
  • hocam kan alınınmasından yani iğnesinden biraz daha az acıyor 1-2 dakika hissedersinoz sonra beyin alışır o acıya

• Keşke kapatırsaydın türkiyede bu işi gerçek anlamda kaliteli yapabilen 10 15 kişi var diğerleri bunların çırağı olamaz.

• kumandan hüsamettin K kullanıcısına yanıt
    vücuduma daha fazla bu tarz bir zarar vermek istemiyorum hocam. 20 küsür seans da sürse sildirmeye calısacagım 2 yıl civarı sürecek. o zaman da olmazsa kapattırmayı belki düsünürüm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.