Şimdi Ara

Kaliteli bir AV receiver önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce kullandığım ev sinema sistemleri hep hazır sistemlerdi. Amfi, hoparlör, player hepsi paket halindeydi.

Fakat ses kalitesi olsun, görüntü kalitesi olsun doğal olarak hiç bir zaman tatmin etmedi beni.

Şimdi evde bir eğlence odası yapmaya karar verdim. Oda büyük ve geniş. Ağırlıklı film ondan daha az olarakta müzik dinlenecek.

İlk olarakta amfi ve hoparlör almak istiyorum. Bunun için bir süre burada ve yurtdışındaki forumlara baktım. İyi ve kaliteli bir amfi istiyorum ama bir türlü de karar veremedim. İncelemem sonrası Marantz marka biraz daha ön plana çıkıyor. Burada 1-2 kişiye özel mesaj yoluyla fikirlerini sordum. Sağolsunlar yardımcı oldular ama forumda bir konu açmamın daha doğru olduğunu söylediler. Sizden aşağıdaki ürünlerden hangisini seçmem konusunda yardım ve fikirlerinizi bekliyorum. Ya da bunlara alternatif ne söyleyebilirsiniz. Ben öncelik sırama göre yazıyorum bu ürünleri.

1 - Marantz SR 6010
    2 - Denon 4200W
    3 - Onkyo Rz900
    4 - Pioneer SC-lx501
    5 - Yamaha rx-v781

Tahmini bütçe fiyatım 1500 dolar civarıdır.

Şimdiden teşekkürler,

• Denon 4200

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Denon 4200'ü amazonda bulamadım. Türkiye'ye gönderilmiyordu. Bende indirim ile 720 Euroya Manatz SR6010 aldım. İnşallah doğru bir tercih yapmışımdır.
  • Amazon de Den bakacaksınız
    Oradan bakmıştım bende. Fakat 4200'ü alamadım. Türkiye2ye gelmiyordu. 6200 geliyordu fakat o da bütçemin çok üzerindeydi.

Bir de SR6010'da indirimi görünce dayanamadım aldım.

Umarım yanlış bir tercih olmamıştır.
  • Hayırlı olsun
    Teşekkür ederim.

Şimdi sıra hoparlörler ve bluray oynatıcı da. Bunlar için henüz bir araştırma yapmadım. Sizin önerebileceğiniz ürünler var mıdır? 30 m2'lik bir odada kuracağım sistemi. Ağırlıklı film için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör ve mini amfi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Tv için ups tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa bu saatten sonra bluray oynatıcı isini geçin

Media player alın ya dowdload ya da netflix tarzında gidin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.