Daha önce kullandığım ev sinema sistemleri hep hazır sistemlerdi. Amfi, hoparlör, player hepsi paket halindeydi.
Fakat ses kalitesi olsun, görüntü kalitesi olsun doğal olarak hiç bir zaman tatmin etmedi beni.
Şimdi evde bir eğlence odası yapmaya karar verdim. Oda büyük ve geniş. Ağırlıklı film ondan daha az olarakta müzik dinlenecek.
İlk olarakta amfi ve hoparlör almak istiyorum. Bunun için bir süre burada ve yurtdışındaki forumlara baktım. İyi ve kaliteli bir amfi istiyorum ama bir türlü de karar veremedim. İncelemem sonrası Marantz marka biraz daha ön plana çıkıyor. Burada 1-2 kişiye özel mesaj yoluyla fikirlerini sordum. Sağolsunlar yardımcı oldular ama forumda bir konu açmamın daha doğru olduğunu söylediler. Sizden aşağıdaki ürünlerden hangisini seçmem konusunda yardım ve fikirlerinizi bekliyorum. Ya da bunlara alternatif ne söyleyebilirsiniz. Ben öncelik sırama göre yazıyorum bu ürünleri.
Denon 4200'ü amazonda bulamadım. Türkiye'ye gönderilmiyordu. Bende indirim ile 720 Euroya Manatz SR6010 aldım. İnşallah doğru bir tercih yapmışımdır.
Amazon de Den bakacaksınız
eraycelik80E
kullanıcısına yanıt
Oradan bakmıştım bende. Fakat 4200'ü alamadım. Türkiye2ye gelmiyordu. 6200 geliyordu fakat o da bütçemin çok üzerindeydi.
Bir de SR6010'da indirimi görünce dayanamadım aldım.
Umarım yanlış bir tercih olmamıştır.
Hayırlı olsun
eraycelik80E
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim.
Şimdi sıra hoparlörler ve bluray oynatıcı da. Bunlar için henüz bir araştırma yapmadım. Sizin önerebileceğiniz ürünler var mıdır? 30 m2'lik bir odada kuracağım sistemi. Ağırlıklı film için.