Şimdi Ara

Kaliteli kulaklık tavsiyesi lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PHILIPS SHP1900 KULAKLIK almayı düşünüyorum.. kullananlar varsa görüşlerini yazarsa çok sevinirim..

ayrıca kaliteli kulaklıklardan neyi tavsiye edersiniz..aşmış fiyatlı olmasın lütfen..:))

• Bende kulaklık arıyorum

Bütçe ne kadar sana link vereyim bak istersen Philips in güzel kulaklıkları var

http://www.bimeks.com.tr/?splashDisplayed=true&categoryId=1021&path=1000:1015:1021&productListPageNo=20
  • Ben kendim aynısnı 10 aydır kullanıyorum. Fakat piyasada sahteleride var bandrollü olmasına dikkat edin

müzik dinlerken sesini çok az bile açsanız yolda birisi bir adres sorsa ne dediğini duymazsınız, orta seste yolda yürürken dinleseniz araba yanınızda korna çalsa gene duymazsınız

SENNHEISER CX300 Kulaklık Siyah

http://www.sanalmarketim.com/urun/SENNCX300B/?liste&ref=%2Csxbiu%3A126%2Csxbia%3A131%2Csxmi%3A210%2Csxfi%3A50-99&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

• Sen mini kulaklık mı arıyorsun
  • minide olur aslında bu sennheiser cx güzelmiş..

fakat tüm kulağı kapatan modellerde fena değil gibi.. philips 1900 modeli mesela hem fiyat uygun hemde rahat gibi duruyor..gidip denemek lazım tabi..

bütçe olarak en en fazla 100YTL diyim ama altı fiyatlar herzaman tercihimdir..:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitmanority

minide olur aslında bu sennheiser cx güzelmiş..

fakat tüm kulağı kapatan modellerde fena değil gibi.. philips 1900 modeli mesela hem fiyat uygun hemde rahat gibi duruyor..gidip denemek lazım tabi..

bütçe olarak en en fazla 100YTL diyim ama altı fiyatlar herzaman tercihimdir..:)

o zaman sıkı dur bunu daha çok beyeniceksin daha gelişmiş modeli (+4 ytl daha verirsen)

Bu en son çıkarmış olduğu model

SENNHEISER CX 55 Street Kulaklık
    http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=7074
    altın kaplama uç CX 55 Street, yüksek kalite, ses yalıtım sistemi olan, bas temelli stereo ses veren kulakiçi bir kulaklıktır. Önceki kulak içi modellerde olduğu gibi kolayce değiştirilebilen farklı boyutlu kulaklık uçları sayesinde kulağınızda rahatlık ve ergonomi sağlar, kulağa çok daha iyi uyum sağlayan ve dış sesleri daha da iyi yalıtan, özel şekilli kulak adaptörleriyle gelir.

kulak içi kulaklıklar daha rahat benim kulak yapısı bi garip ve şu sıradan kulaklıklar kulağımda durmuyor, kulağı kaplayan modellerde bası iyi duymak için bastırmak gerekiyor. En iyisi kulak içi kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 5 Ocak 2008; 0:02:18 >

• Sennheiser CX 300 Black Kulaklık tada üç farklı boyuttaki kulak içi adaptörleri de mevcut

• philips den uzak dur o paraya güzel bir sennheiser alınabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Sennheiser CX 300 Black Kulaklık tada üç farklı boyuttaki kulak içi adaptörleri de mevcut

katılıyorum iyi bi seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etihus -- 1 Şubat 2008; 1:31:58 >
  • 100 ytl ye İE4 alınır,cx300 den üstün
  • quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

100 ytl ye İE4 alınır,cx300 den üstün

fiyatı da üstün. 31 ytl kadar.
  • ben fiyat açısından bahsetmedim her şeyi neden paraya çekiyorsunuz parası olan alır nefret ediyorum böyle insanlardan
    ben teknik olarak İE4 dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

ben fiyat açısından bahsetmedim her şeyi neden paraya çekiyorsunuz parası olan alır nefret ediyorum böyle insanlardan
    ben teknik olarak İE4 dedim

ben de orda zaten nefret edilecek bişey yazdığımı hatırlamıyorum bir milyara da kulaklık var 5 milyara da. onu demek istiyorum. üstüne alınıp bozulmana gerek yok. duygusal hareketler bunlar. gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.