Şimdi Ara

Kaliteli Müzik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum.
    Benim elimde Microsoft Zune HD 32 gb var.
    Elimde böyle kaliteli bir cihaz var ama ne yazık ki mp3 formatı dinlemek zorunda kalıyorum :(
    Cihaz flac formatını desteklemiyor. Öğrenci olduğum için orjinal cdleride alamam ki bir çok grup un eski albümleride var.
    Müzikleri track yada wav olarak nereden indirebiliriz bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim :D

• torrent sitelerinde belki bulablirsin
  • Aradın ama bulamıyorum ya flac yada mp3 olarak var .
  • flac olarak indirip programla istediğin türe çevirebilirsin. ben dBpoweramp kullanıyorum.
  • @wolverinetoygar

Hocam Teclast t51 - Hifiman hm serisi dışında üst düzey kulaklıkla kullanılmadıkça flac - mp3 - wav etc . seste insanın algılayabileceği bir farklılık oluşmuyor.Birebir denedim.Sen mümkün oldukça 320 bit indirmeye özen göster .
  • ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
    Peki E2 arkadaşımın tam tersi düşünen arkadaşlar var mı görüş almak isterim.
  • Hocam müziği etkileyen şeyler : Mp3 çalar ve chipseti , müziğin bit hızı , kullandığınız amfi , kulaklık ve sistemde bulunan tüm kablolar ... diye gider .

Siz sadece müziğin formatına takılmayın ; etkiler mi tabiki etkiler . Fakat bariz şekilde ayırt edebiliyorsanız helal olsun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müziği %65 kulaklık, %30 player, %3 parça kalitesi, %2 de kulak etkiler. Buna göre seçimini yap.

@E2 : Sana katılmıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: wolverinetoygar

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)

• @ğ , Hocam ne konuda katılmıyosun ?

quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Müziği %65 kulaklık, %30 player, %3 parça kalitesi, %2 de kulak etkiler. Buna göre seçimini yap.

@E2 : Sana katılmıyorum.

quote:

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)

• peki ben metal müzik dinliyorum özellikle önerebileceğiniz bir taç kulaklık var mı?
    fiyat 100 tl civarı birde benim için bir önemli kriter ses izolasyonu
  • quote:

peki ben metal müzik dinliyorum özellikle önerebileceğiniz bir taç kulaklık var mı?
    fiyat 100 tl civarı birde benim için bir önemli kriter ses izolasyonu

Biraz daha para ekliyerek 2. el Grado Sr-80 alabilirsin . Outdoor kullanmayacaksan ; İyi bir tercih olur .
  • ben genellikle outdoor kullanıyorum :)
  • quote:

ben genellikle outdoor kullanıyorum :)

Outdoor , İzolasyonlu ve şık bir şey istiyorsan bende arıyorum bulursan banada söyle
  • Gene flac-mp3 farkı tartışması olacak ama çok iyi anlaşılıyor format. Bu farkı hissetmek için orta düzeyde bir sistem yeterlidir. Hifiman'a falan gerek yok. Ayrıca Sflo2'yi çok abartıyorsunuz bence... Neyse sağlıcakla kalın.

quote:

Orijinalden alıntı: E2

Hocam müziği etkileyen şeyler : Mp3 çalar ve chipseti , müziğin bit hızı , kullandığınız amfi , kulaklık ve sistemde bulunan tüm kablolar ... diye gider .

Siz sadece müziğin formatına takılmayın ; etkiler mi tabiki etkiler . Fakat bariz şekilde ayırt edebiliyorsanız helal olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 8 Haziran 2011; 22:16:27 >
  • akg k403 mantıklı görünüyor yorumlarınızı bekliyorum :)
  • quote:

akg k403 mantıklı görünüyor yorumlarınızı bekliyorum :)

MM lerde var . Fiyatı fahiş olabilir ama . Teşhirde bulunuyorsa dene öyle al
  • ayhan haklısın s:flo2 yi abartıyoruz ben de dahilim buna kullanan biri olarak fakat sony x1050 de 500 lira gibi bir paraları hak etmiyor mesela ve en fazla abartılan cihaz bence ve s:flo2 ona göre çok çok ekonomik bu mantıkla bakarsak hi-fi man 801 den gerisi mutlaka bir çok yönüyle eleştiriliyor( onunda eleştirecek yanları mutlaka vardır) ve sana sorsalar hi-fiman değil ama hangisini önerirsin diye cevabın ne olur bunu samimi olarak soruyorum amacım tecrübelerini aktarman
  • arkadaşlar konunun başında belirttiğim gibi zune HD kullanıyorum.
    Fakat ben ileride pilin ömrü biterse pili nereden bulacağımı merak ediyorum araştırdım ama internette bulamadım.
    foruma da konu açtım ama kimse cevaplamadı.Acaba siz nereden bulabilirm biliyor musunuz ?
  • quote:

arkadaşlar konunun başında belirttiğim gibi zune HD kullanıyorum.
    Fakat ben ileride pilin ömrü biterse pili nereden bulacağımı merak ediyorum araştırdım ama internette bulamadım.
    foruma da konu açtım ama kimse cevaplamadı.Acaba siz nereden bulabilirm biliyor musunuz ?

Her şeyin bir ömrü var dostum . Yok ben sıkılmadan 10 yıl kullanırım diyorsan senin bileceğin iş . O zaman Li - Ion pillerin en verimli ve uzun ömürlü biçimde kullanma biçimlerini öğrenip o çerçevede uzun süre kullanabilirsiniz. Zune pili satılmıyorsa , parça niyetine satılan , işlevinde aksaklık olan yada bozulmuş zune ler bulup kendinizin ki ile değiştirebilirsiniz

• bu alet uzun ömürlü ama ipod değil ki her sene yeni jenerasyonu çıksın :)
    arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirlerse sevinirim.
    Çünkü cihazdan çok memnunum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.