merhaba, protwist modelinde tank amtrol marka usa menşeili. pompa aquatech marka usa menşeili hortum dirsekler ve vanalar usa menşeili. musluk usa menşeili. filtreler ise zaten omnipure marka diamon modeliyle aynı. diamonda tank pae marka tayvan menşeili pompa tayvan menşeili hortum dirsekler ve vanalar tayvan menşeili arasındaki fark bunlar ama fiyat performans açısından hangisi derseniz DİAMOND modeli olur. |
Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (423. sayfa)
-
-
hocam 1000 tl ye NSF sertifikalı tayvan menşeili orta kaliteli bir set zor olur.1400 civarında genelde bu setler.
yerli üretim yada çin menşeili olarak aşağıdaki linke bir göz atın.
trendyol.comnetsu arıtma -jf Ravent,tiger,sulax,hyundai,roben Uyumlu Kapalı Kasa Su Arıtma Filtresi,5 Li Filtre Seti- Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/netsu-aritma/jf-ravent-tiger-sulax-hyundai-roben-uyumlu-kapali-kasa-su-aritma-filtresi-5-li-filtre-seti-p-58783889 -
Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam peki 1400 e çıksak hangi seti önerirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
swun chyuan marka 4 lü filtre ve vontron marka membran hocam
-
Hangi gac hocam 10 mikron olan ? Sizdeki Omnipure gac 5 mikron , pentair gac 20 mikron.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cal ro yu membran sonu tek tak hocam , easywell saf karbon , cal ro yüzde 10-20 kalsit kalanı karbondur. Membran sonu bir sürü karbona gerek yok . Easywell i daha sonraki değişimde kullanırsınız .
İhlasın en baz modelini alabilirsin . Altı ay sonra filtre değişim zamanı cihaza pompa seti ilave ettirin . Yaklaşık 2k civarı olur . İmkan dahilinde ise ilk kurulumda pompa seti taktırın 6 k ya biter sanırım . İhlas servisinden fiyat alabilirsiniz satın almadan önce
Ekleme Bu fiyatlara öyle uzun ömürlü filtreler falan olmaz ama hocam , bilginiz olsun en az 8-10 bin tl lazım kalite için şu anki piyasa için konuşuyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 10 Aralık 2024; 23:3:1 >
evdeki dus basligindan cok memnunum gercekten. Yani degistirsek nasil olur bilmiyorum.
Peki bu su yumusatma cihazlari hem kireci hem de bu basligin yaptiklarini ayni anda yapiyorlar mi?
Onerdiginiz bir marka model var midir?
Merhaba arkadaşlar
Tezgah altı arıtma cihazım zaten var ama ev girişine de taktırmak istiyorum. Cihazlarımı korusun, özellikle fayanslarım siyah olduğundan fayanslarda kireç lekeleri kalmasın istiyorum. Özellikle kireçle derdim yani, zaten içme suyunda arıtmam var. Ev de cihaz ile çeşme suyunu ölçtüm 310 geldi, tabi ne kadar doğru ve ne anlama geliyor da bilmiyorum.
Sorduğum firmalar da hep kireç için, kireci önlemeyen ama yapısını bozarak tutunmasını engelleyen şeylerden öneriyor. Ben kireci direk içinden süzen bir sistem varsa onu istiyorum tabi bi de ucuz olsun istiyorum mümkünse :)
Öneri ve görüşlerinizi rica ederim.
-
su yumuşatma cihazı musatik evlere daha uyumlu.dairelerde ise zor oluyor çjunku mınumum 1m2 lik alan istiyoror.atık sistemı ve enerji bağlantısıda olması gerekiyor.sayaçtan sonra takılıyor.tüm eve giren suyun kirecini alıyor.ama binada ikamet ediyorsunuz ve sıcak soğuk suyunuz ayrıysa yıne sıcak suya takamassınız bunu.ortalama 25000 den başlıyor kapasitesine valfine ve reçine kalitesine göre fiyat yükselebiliyor.
-
-
Aynen hocam sedimentlerin mikron değeri o zaten , karbonlar o kadar küçük olsa zaten blok olurdu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 12 Aralık 2024; 9:27:48 >
sen bununla aynı kasayı 2750 e veriyorsun boş hali içindeki filtreleri saymıyorum musluk +450 + tank +850 demişsin bunun içinde tankda var bu firma bu parçaları nasıl 1600 e veriyor ustam sen sadece boş kasayı 2750 e verirken bu adam full malzeme ile 1600e nasıl veriyor
-
aynı kasa değil hocam kasa farklı onun maliyeti
membran kabı ,hortum,dirsekler,shut off,kısıcı,check valf swun marka geliyor bunların farkı da ekleniyor.
Annemle kullaniyor 2 senedir fitre bile değiştirmediler, kuzenlerim kullaniyor 3 senedir tadı hala güzel degistirmediler bukadar pahali almanın bize faydası nedir
bu ürğn pahalı değil hocam linkte gönderdiğiniz ucuz.
belli testlerden geçmiş sertifika almış parçalar kullanılan,kansorejen plastik olmadığı ispatlanan,karbon filtreleri coconat bazlı ve aynı şekilde suya zararlı parçacıklar katmadığı belgelenen,membran filtresinin aynı şekilde suda bulunan kirleticileri ne kadar temizlediği lab. ortamında ispatlanan bir ürün için aslında ücret ödüyorsunuz,ucuzun ucuzu her zaman vardır olmayada devam edecektir.bu tamamen tercih ve bütçe meselesi.ama burda belirteç sadece tad değil maalesef.bir diğer konuda 2 yıldır bir cihazda 3 yıldır bir cihazda filtre değiştrmesiğinizden bahsetmişsiniz ama çok riskli bir durum.bakteri üreme riski çok fazla çunku.filtrelerin belirli periyodlarda değişmesi gerekiyor,bunu yine tad dan anlayamassınız çünkü sürekli kullandığınız için alışıyorsunuz o tada.
Merhabalar, Temmuz ayında düğünüm var yeni evleneceğim evime su arıtma sistemi bakıyorum. Forum'da birisi açıklamalar halinde paylaşmış.
Sumoshu (siteden baktım 9000₺'ye cihaz var)
DreamWater ( aradım görüştüm 300 Box için 20 000₺ fiyat aldım.)
Bir de ben esnafa gittim İZmir'de. LG cihazı 5000₺'ye veriyor. Ama en kalitelisi bende Smart Arıtma cihazı var dedi.
Smart Aquamis Pro 7500₺'ye veririm sana dedi.
Şimdi ben hangisini alacağım?
Suyumun sağlıklı olmasını ve PH değerinin yüksek olmasını istiyorum. Dolayısıyla ucuz sınıfta bir ürün almak istemiyorum. Üst sınıf cihazlara da bütçe ayıramam. Ve onlarca su arıtma markası var. Emin olamadım ben. Vizyon marka su arıtma cihazını da önerdiler bilmiyorum ne olduğunu 5500 ₺miş o da .
kaç filtre olmalı bir cihaz da? İdeali nedir?
Minerallerden mahrum kalmak istemiyorum yılllar boyunca.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X