|
Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (424. sayfa)
-
-
Size bir ugrayayim o zaman çetin hocam 👍 sağolun -
tabi herzaman beklerim hocam
-
hocam LG nin bir cihazı yok,sadece membran filtresi vardı onuda 2019 bitirdiler,yani alacağınız LG replika bir ürün olacak.
sumosu güzel reklam yaptı güzel bir algı oluşturdu ama cihaz kalitesi standart bir kalitede bunun size artısı belki satış sonrası durumlarda olabilir.
dream waterda filtre markalarını yan parçaları belirtmemiş.ama sanırım bütçe olarak ona uzak bakıyorsunuz.
su arıtma cihazıda aynı bilgisayar toplama gibidir,siz aslında ana markaya değil,içinde kullanılan parçaların kalitesine ücret ödeyeceksiniz bu yüzden ana markadan ziyade filtre-tank-musluk-plastik parçaların markasına yönelik bir araştırma yapın mutlaka mantıklı bir seçim yaparsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctnuyr -- 13 Aralık 2024; 10:6:40 > -
PAE marka 8 lt tank var 5. yılına girdi, suda herhangi bir koku tortu yok ama değiştirmek gerekir mi şu an PAE tankların eski kalitesi var mı başka marka mı tercih edilmeli siz şu an kaça satıyorsunuz
-
üretici 6-7 yılda değişmesini tavsiye ediyor hocam.pae marka hala güvenilir sorunsuz tanklar.
1500 tl oluyor bizde indirimli olarak -
geçtiğimiz ayda bi arkadaş size sormuştu sanırım 1150-1200 gibi birakamdı zam mı geldi
-
4-5 bin civarı su arıtma cihazı almak istiyorum, damacana ile taşıma nereye kadar. İhlas silver modeli gozume takıldı, kullanan varmı acaba, ya da başka bir cihaz tavsiyeniz var mı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewhitewolf -- 14 Aralık 2024; 18:9:3 > -
Cetin hocam selam,
Sizden bir cihaz alacağım ama 2 model arasında kaldım.
Ya kendin oluştur seçeneğinden bu cihazı :
- Kasa Seçiniz: Kapalı Kasa (+2,750₺)
- 1. Filtre (Sediment - Tortu Filtresi): Omnipure 5605 (+1,100₺)
- 2. Filtre: Omnipure 5633 (+1,100₺)
- 3. Filtre: Omnipure 5628 (+1,100₺)
- 4. Filtre (Membran): Filmtec 75 gpd Membran (+1,180₺)
- 5. Filtre (Alkali / Mineral Filtre): Omnipure 2551 Mineral Filtre (+950₺)
- 6. Filtre (Post Karbon Filtre): Omnipure CL10ROT33 (+900₺)
- Pompa Seçimi: Basınç Pompası (+1,500₺)
- Valf Seçimi: Shut Off Valf (+0₺)
- İkinci Membran Seçimi : İstemiyorum
- Tank Seçimi: Tankpac PAE 8 Lt. NSF (+1,450₺)
- Musluk Seçimi: Likuan NSF (+900₺)
- Kaçak Su Kesici: İstemiyorum
Ya da Diamond Pompalı Alkali Su Arıtma Cihazı düşünüyorum. Diamond kasa olarak daha güzel duruyor ancak içinde Biocera mineral filtre var. Bunu Omnipure ile değiştirme şansı var mı? Tank markası belirtilmemiş ama Tankpac olduğunu düşünüyorum. Shutoff valf mi içeriyor yoksa selenoid mi? Selenoid in bir avantajı var mı?
Toplama cihazda da ara bağlantıların marka ve modeli belirtilmemiş. Toplama cihaz satın alsam dikkat etmem gereken bir şey var mı? Eski cihazı yerinden söküp yeni cihazı takacağım. Montaj almasam garanti devreye giriyor mu? Teşekkürler. (Bana indirim kodu iletebilir misiniz?)
-
Merhabalar 2 seferdir filltreleri kendimiz alıp değiştiriyoruz, önerebileceğiniz 6'lı set var mı?
bundan önce şu seti alıp değiştirmiştik ; şimdi birazdaha iyi birşey almak istiyorum, 1.000 - en faza 1.500 liralık bir set bakıyorum
www.n11.comSu Arıtma Açık Cihaz Çift Karbonlu Mineral Filtreli 6lı Set Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/su-aritma-acik-cihaz-cift-karbonlu-mineral-filtreli-6li-set-23201596?magaza=suaritmamarket -
merhaba hocam diamond da omnipure 2551 modeli var biocera resmi eskilerden kalmış satışı yok şu anda.kendin tasarladan seçerseniz bağlantı elipmanlarının tamamı swun chyuan marka geliyor nsf li ve likuan musluklu.cihaz tasarla aslında daha cazip oluyor -
o ekol marka olabilir hocam pae ler aynı fiyatta bizde 8-9 aydır.8 lt likte bi ara kampanya vardı oda 2 hafta civarınd sürdü 1200 tl havale alımındaydı. -
Hocam merhaba forum ve havale indirim kodu alabilir miyim? Ö.M. çalışmıyor, forum desteğe
yazdım ama henüz sonuç yok. optizyme ve hotmail nokta com
Bir de bana cihaz toplama kısmında seçtiğimiz kırmızı kasa haricinde seçenek mevcut mu?
Diamond siyah kasanın görseli çok güzel mesela. Teşekkürler.
-
merhaba hocam
05303086866 whatsapp dan yazarsanız yardımcı olayım kupon ve renk konusunda -
quote:
Orijinalden alıntı: lebowskiaMerhabalar 2 seferdir filltreleri kendimiz alıp değiştiriyoruz, önerebileceğiniz 6'lı set var mı?
bundan önce şu seti alıp değiştirmiştik ; şimdi birazdaha iyi birşey almak istiyorum, 1.000 - en faza 1.500 liralık bir set bakıyorum
www.n11.comSu Arıtma Açık Cihaz Çift Karbonlu Mineral Filtreli 6lı Set Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/su-aritma-acik-cihaz-cift-karbonlu-mineral-filtreli-6li-set-23201596?magaza=suaritmamarket1.000 - 1.500 liraya kadar önerebileceğiniz bir 6'ı set var mı?
-
hocam o fiyatlara nsf li 6 lı set zor
swun chyuan 4 lü ve vontron membran 1300-1500 arasında olur.mineral filtre bunun üzerine yansır oda en düşük 600-1200 tl arası -
Teşekkürler, https://puretronwater.com/urun/swun-chyan-acik-kasa-4lu-filtre-seti// swun chyuan 4 lü bu şekilde var ama aklıma takılan birşey var burada 2 tane GAC filtre aktif karbon var sanırım, ama daha önce bizim kullandığımız biri CTO (post karbon) biri GAC olarak vardı, bunda sanırım CTO yok ikiside GAC, fazla anlamadığım için soruyorum CTO olmaması birşey far keder mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebowskia -- 15 Aralık 2024; 23:14:18 > -
swun chyuan markada çok farkeden birşey olmaz hocam,ama siz cto şeklinde istiyorsanız
sed-gac-cto-cck post şeklinde gönderim sağlanır stoklarda mevcut
-
Merhabalar brita kullanıyorum şebeke tds 190 civarı brita en fazla 5-10 düşürüyor. Çok fazla kireç var bizde. Çaydanlık kettle sürekli kireç oluyor. İhlas cebilon kullananlara sorum olacak iş yerine almıştık yıllar önce genelde tds 5-10 arası bu normal mi?
Burada puretron marka kullananlar su çıkışı tds kaç alıyorlar merak ediyorum. Eve kaliteli cihaz takmak istiyorum kafam iyice karıştı. -
Merhabalar su arıtma sistemindeki 8 ltlik tankı 6 lt olan ile değiştirsem herhangi bir sıkıntı olur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X