merhaba alkali filtre taktınız mı memnun musunuz? |
Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (425. sayfa)
-
-
Merhaba hocam takmadım ne yazık ki. -
merak ediyorum 10bin de vermek istemiyorum açıkçası ihlas ceblion 4300 civarı. işyerinde var tds 5-10 arası sıfır mineral görünüyor bu da beni rahatsız ediyor. acaba mineral ve alkali filtre takılsa bu seriye ne olur merak ediyorum
-
Şuan trendyol ve HB de 3999 tl. Bende bunu merak ediyorum açıkçası.
-
Pompasız ve nsf onaylı olmayan model bildiğim kadarıyla. -
Mineral olayıma çok takılma hocam zaten mineralin fazlasını yediğin içtiğin şeylerden fazlasıyla alıyorsun. Günde 1 maden suyu içsen zaten almış olursun. Ben 1 senedir arıtma kullanıyorum geçen hafta kan testi verdim sağlık raporu için özellikle sordum doktora mineral vs hiç vir kayıp yok hepsi olması gerektiği gibi. İnan şebeke suyu bile damacanadan daha sağlıklı. -
Aquames purefer yetkilisi var mı? 5'li filtre seti ihtiyacım var, indirim kodu rica edecektim.
-
herhangi bir sıkıntı olmaz hocam
-
C.C.K filtrelerin üzerinde üretim tarihi belirtilmiyor mu? Bir satıcıya sordum C.C.K filtrelerde lot seri numarası veya üretim tarihi olmaz dedi. Bu ne kadar doğru? -
seri/model numaraları cck modellerde var ama üretim tarihi çoğu markada bulunmaz. -
Merhaba. Konuyu biraz takip ettim ama nasıl bir arıtma alabileceğim konusunda fikir edinemedim. 6000 8000 tl civarına nasıl bir arıtma alabilirim. Suyum çok kireçli. Teşekkürler -
merhaba,
hangi il/ilçedesiniz?
-
bende takip ediyorum anlamadığım bir konu var sadece ön 3 filtre neden değişiklik gösteriyor sediment sabit bazı yerlerde 2 adet gac var sebebi nedir.
-
sediment tortu filtresi 5 mikron boyutunda olan genelde 1.filtre olur.
bunun arkasına gac gac/gac cto/cto cto/gac sediment / cto sediment / sadece cto veya sadece gac
şeklinde kombinasyonlar oluyor.arada büyük farklar bulunmuyor,burda bu kombinasyonlardan ziyade kullanıln filtrenin kailetesi daha önemli.
mesela sediment arkası kx cto(tek filtre ) ile güzel bir filtrasyon sağlayabilirsiniz.2 karbon kullanılan yerlerde ilk karbon genelde gac olur çünkü çapı daha büyğk ikincisi cto olur çünkü çapı daha küçük
bu birazda firmaların tercihine kalmış ama sağlıklı olanı
sediment gac cto şeklinde -
sitenizi geziyorum cck filtre seti alacağım. Şuan üzerinde esli filtre takımı var cihazda esli marka. Normalde bir şikayetim yok ama CCK için yorumlar çok iyi o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. yanlız mesajınızda yazdığınız KX cto sitede göremedim. Bunu almak daha mantıklı şimdi iyice karıştı :)
-
kx matrikx açık kasa housing tipi cihazlar için hocam -
benim inline kapalı kasa o zaman cck ile devam ediyorum ben hocam. Site üzerinden alıyorum farklı bir platform yok galiba.
-
farklı platformda yok hocam sadece site üzerinde satışı bulunuyor -
Bir şeyi merak ediyorum. Normalde musluk suyumun TDS değeri 150-200 lerde. Arıtmadan çıkan suyun TDS değeri 21. Ama filtreleri takalı uzun süre oldu ve suyun tadı değişti, filtreleri değiştirmek istiyorum. TDS değeri düşük olduğu için membranı değiştirmeden diğerlerini değiştirsem olur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X