Şimdi Ara

Kalkan-Kaş Hakkında Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kalkan-Kaş hakkında bilgi sahibi olan, oralara tatile gitmişlliği olan, oralı olan vs var mı? Bir kaç soru soracağım?

• Sor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Sor hocam.

Hocam biraz kafanı şişirebilirim affet.

1- Hocam biz bir arkadaşımızın islamlar köyündeki yazlığında kalacağız bir hafta, kaputaş plajı başta olmak üzere bu tür yerlere taksi ile gidebilir miyiz.Taksi diyorum çünkü ikimizde de ehliyet yok araba kiralayamıyoruz. Taksi ücretleri vs ne durumda?

2- Plajlar ücretli mi?

3- Şehir pahalı mıdır? Yemek içmek gibi durumlara ne kadar para gider aşağı yukarı?

4- Yamaç paraşütü, dalış vs gibi güzel etkinlikler aşağı yukarı ne kadardır ve nerelerde yapılır?

5- Bölgede tavsiye ettiğin başka yerler veya etkinlikler var mı?
  • yardımlarını bekliyorum hocam.
  • san lorenzo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Haziran ayında İslamlar köyünde kaldım.Aracınız yoksa in dön masraflı olabilir sizin için.Ortalama ne tutar bilemiyorum açıkçası taksi için ama merkeze 10 15 dk da iniyordum ben arabayla; Kaputaj'a her gün gitmeyi düşünüyorsanız yorar maliyet açısından.

Kaputaj ücretli değil.İsterseniz 10 TL karşılığında şezlong 10 TL ye de şemsiye kiralayabiliyorsunuz; istemezseniz havlunuzu serip o şekilde de denizden faydalanabilirsiniz.Kalkan merkezde güzel de bir halk plajı mevcut limanın yanında.

Biz ilk gün Kalkan limanda iki kişilik serpme kahvaltıya 49 TL ödedik.Daha yüksek yerlerde mevcut daha uygun yerlerde var aynı şekilde.

Yamaç paraşütü fiyatlarını Kaş bölgesi için bilmiyorum.Ama 800 metre gibi bir yükseklikten atlanıyor bildiğim kadarıyla.Fethiye'de bu sene 220 TL + 130 TL de çekim isterseniz 1700 metreden atlama şansınız var.
    Dalış için biz 20 dk sına 90 TL ödedik Kaş ta ama biz teknede yüzerken şans eseri o bölgeye geldiler belkide fiyat ondan uygundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Hocam ben Haziran ayında İslamlar köyünde kaldım.Aracınız yoksa in dön masraflı olabilir sizin için.Ortalama ne tutar bilemiyorum açıkçası taksi için ama merkeze 10 15 dk da iniyordum ben arabayla; Kaputaj'a her gün gitmeyi düşünüyorsanız yorar maliyet açısından.

Kaputaj ücretli değil.İsterseniz 10 TL karşılığında şezlong 10 TL ye de şemsiye kiralayabiliyorsunuz; istemezseniz havlunuzu serip o şekilde de denizden faydalanabilirsiniz.Kalkan merkezde güzel de bir halk plajı mevcut limanın yanında.

Biz ilk gün Kalkan limanda iki kişilik serpme kahvaltıya 49 TL ödedik.Daha yüksek yerlerde mevcut daha uygun yerlerde var aynı şekilde.

Yamaç paraşütü fiyatlarını Kaş bölgesi için bilmiyorum.Ama 800 metre gibi bir yükseklikten atlanıyor bildiğim kadarıyla.Fethiye'de bu sene 220 TL + 130 TL de çekim isterseniz 1700 metreden atlama şansınız var.
    Dalış için biz 20 dk sına 90 TL ödedik Kaş ta ama biz teknede yüzerken şans eseri o bölgeye geldiler belkide fiyat ondan uygundu.

İslamalr civarı market, restorant vs var mı peki? Yoksa yemek için illa merkeze mi inilmeli?

• san lorenzo kullanıcısına yanıt
    Bakkal tarzı ufak market var yol üzerinde.Yemek konusunda İslamlar'ı biraz geçince tepeye doğru restorantlar mevcut ama biz görünüş olarak beğenmediğimizden merkezi tercih ettik.Lezzetleri nasıldır bilemiyorum tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.