Şimdi Ara

Kalkınmada öncelikli İller/Evin yıldızı paketi 1yıl film paketi hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalkınmada öncelikli İller/Evin yıldızı paketi 1yıl film paketi hediye

Kampanya, 03.08.2019 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya Eutelsat ve Türksat üyeliklerini kapsar. Kampanya kapsamında 24 ay taahhütlü Evin Yıldızı Paketi’ni satın alan abonelere Filmin Yıldızı Paketi 12 ay boyunca hediye edilecektir. Kampanya sadece yeni aboneliklerde geçerlidir. Evin Yıldızı Paketi 19 TL olarak faturalandırılacaktır. Kampanya, Afyonkarahisar, Amasya, Artvin, Bartın, Çorum, Düzce, Elazığ, Erzincan, Hatay, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Malatya, Nevşehir, Rize, Sivas, Adıyaman, Aksaray, Bayburt, Çankırı, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Kahramanmaraş, Kilis, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sinop, Tokat, Tunceli, Yozgat, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Iğdır, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’da geçerlidir. Aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir. Dış kurulum bedeli 80’lik - 90’lık çanak anten için Digiturk’e 210 TL olarak ayda 17,5 TL olmak üzere 12 taksitle veya Digiturk yetkili servisi tarafından kesilen fatura karşılığı, ilgili yetkili servise tek seferde peşin 155 TL olarak ödenebilir. Belediye merkezi dışındaki kurulum için yol bedeli yetkili teknik servis tarafından kurulum esnasında alınır. Aboneliğin taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi/kampanya şartlarına aykırı davranış durumunda, iptale kadar geçen süre boyunca sunulan, ücretsiz/indirimli hizmetler BTK’ya uygun şekilde Digiturk tarafından faturalandırılır.

Kalkınmada öncelikli İller/Evin yıldızı paketi 1yıl film paketi hediye <br><br> Kalkınmada öncelikli İller/Evin yıldızı paketi 1yıl film paketi hediye <br><br>

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Metin hocam digiyle yatıp digiyle kalkıyorsun valla. Ligden çekilirse en çok sana üzüleceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxplanck M kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,

Niye ki? Ben sporla pek ilgilenmem. Ha teklif konusunda diyorsan bana konu çok. Bilgisayarla uğraşmayı çok seviyorum zamanında Microsoft forumunda yazmıştım. Bu sefer de bilgisayar konusunda yazarım. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.