Şimdi Ara

kalkış tamamlandı : / oof of

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Allah yardımcım olsun öyle bir masraf a girdim ki ... nası ödencekse artık kısmet . İnsallah hallederim . Final :

ASUS P5W DH DELUXE
    CONROE E6600
    KINGSTON 2x1gb800mhz ram + sogutucu
    SEAGATE 320gbSATA2 16mb cache NCQ

.......
    valla çok ağır geldi ama mecburum üstadlar ... yaptığım çalışmanın kalitesi aşağıdaki linkte .. bunları kısa sürelerde almam lazım .. İnsallah değer .
    ilgilenen olursa link :

http://img132.imageshack.us/img132/9506/jakuzson2sg8.jpg

HERKESE YARDIMLARI İÇİN MİNNETTARIM ARKADAŞLAR.

Sisteme ok verdim . son sipariş için 2 saatim var . yarın elimde olacak inşallah.

ASUS P5W DH DELUXE anakart
    E6600 işlemci

2x1 gb ram

Sorum şu ben bu işlemciyi günde en az 8-9 saat çalıştırıcam ve render gibi işlemler yapacak . bunu 3 ün üstünde oc la çalıştırırsam stabil olur mu ? eğer olur derseniz ram leri 800 lük alıcam . Ama yok olmaz derseniz E6700 e dönüp ramleri 667 lik alıcam ve 100 dolar bir farkla oc siz ama stabil bir sisteme dönücem insallah :)

Görüşleriniz nedir ?

2x1gb 800mhz ram + oc li 6600 mü ?
    2x1gb 667mhz ram + oc siz 6700 mü?

ya da bu ikisi de saçma mı nedir yani .. beynim patladı karar verebilmek için. SOn bir yardım pls.

not : 667 ile kingston800 arasında 120 $ a yakın fark var : / işlemci farkı ise 200 $ kadar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi val -- 18 Eylül 2006; 18:15:15 >

• 2x1gb 800mhz ram + oc li 6600 kesinlikle.
  • Ramlerin farkı gerçekten çokmuş, değermi acaba bende merak ediyorum. Benimde gelecekte almayı düşündüğüm sistem aynen bu. Ne kadara aldığınıda yazarsan karşılaştırma imkanım olur zamanı gelince

6600 ün 3ghz e o/c yapılması hiç zor olmasa gerek ama 3ghz üstü dediğin ne kadar üstü acaba? Tabi bunu bizzat elinde 6600 olan ve deneyen biri cevaplayabilir, bizim içinde kaynak olur, güzel bir soru
  • O/C için malzeme almayacaksan, yani stoklarla O/C yapmayı düşünyorsan 6700 al ama sıf O/C için de malzeme planın varsa ve bize iletmediysen bilemem.

Bu arada 800Mhz alma, bu piyasada parana yazık. 667 ile arasında bir fark bekliyorsan da bekleme :) Ancak O/C için diyorsan ve dediğim gibi bir durum varsa alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Ramlerin farkı gerçekten çokmuş, değermi acaba bende merak ediyorum. Benimde gelecekte almayı düşündüğüm sistem aynen bu. Ne kadara aldığınıda yazarsan karşılaştırma imkanım olur zamanı gelince

6600 ün 3ghz e o/c yapılması hiç zor olmasa gerek ama 3ghz üstü dediğin ne kadar üstü acaba? Tabi bunu bizzat elinde 6600 olan ve deneyen biri cevaplayabilir, bizim içinde kaynak olur, güzel bir soru

bende sistemin 1-2 saat içinde siparişini vericem

imzamdaki sistem+ bikaç ek cd dvd writer flm 2+1 toplam 3 milyara toplayacağım inş.

ramleri bende çok düşündüm ama şimdilik gerek görmedim 800e

• quote:

Orjinalden alıntı: shadowparty

O/C için malzeme almayacaksan, yani stoklarla O/C yapmayı düşünyorsan 6700 al ama sıf O/C için de malzeme planın varsa ve bize iletmediysen bilemem.

Bu arada 800Mhz alma, bu piyasada parana yazık. 667 ile arasında bir fark bekliyorsan da bekleme :) Ancak O/C için diyorsan ve dediğim gibi bir durum varsa alabilirsin.

6600 ün hiç extra birşeye gerek kalmadan 3ghz e çıkabileceğini düşünüyorum ben yanılıyormuyum?
  • Pardon tamamen benim dalgınlığım 6400'e gitti aklım.

6600 olur. Ama yine de 6600 3 görmesi için 800Mhz Ram'e ihtiyaç yok.

Çok pardon

Edit: Komple hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowparty -- 18 Eylül 2006; 16:13:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gigabyte dq6 ile E6600 STOCK FAN İLE ŞİMDİLİK 380 FSB 380*9= 3420 MHZ DE STABİL ÇALIŞTI artık gerisi senin alacağın işlemcinin iyi seri olması ve iyi bir sogutucuyla 400 fsb üstünü rahat görürsün ama micron yongalı 667 mhz lik 2 gb ram al zaten stockla 380 fsb rahat böylece ram a fazla para verme iyi bir ekran kartı al
  • Teşekkürler cevaplar için .
    Şu an elimde stok yok. Yaklaşık 1 saat içinde son kararı bildiricem ve yarın elimde olacak inşallah . Anakart son karar ama ram farkı ciddi düşündürdü . Burada da oc yapılacaksa 800 mhz alınmalı şeklinde bişey okumuştum ama kullananlar daha iyi bilir diye sormak istedim son kez .Vakit daralıyor : / ne zor işmiş seçim yapmak .
  • son karar

+ Stok soğutma ile O/C yapıcam ya da hiç yapmıcam diyorsan;

6600+667Mhz 2GB RAM (Mümkünse Twinmos ama çok önemli değil. OEM olmasın da )

+ O/C için fan, blok vs edinicem diyorsan da;

6400+667Mhz 2GB RAM

Bence 6700 almana gerek yok. Ama param var sana ne dersen bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: val

Teşekkürler cevaplar için .
    Şu an elimde stok yok. Yaklaşık 1 saat içinde son kararı bildiricem ve yarın elimde olacak inşallah . Anakart son karar ama ram farkı ciddi düşündürdü . Burada da oc yapılacaksa 800 mhz alınmalı şeklinde bişey okumuştum ama kullananlar daha iyi bilir diye sormak istedim son kez .Vakit daralıyor : / ne zor işmiş seçim yapmak .

aynen 2 haftadır uraşıyom bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.