Şimdi Ara

Kalp atış hızım 108 (spor felan yapmıyorum ) yüksek nabız ?!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kalp atış hızım 108 105 104 felan çıkıyor yüksek nabız yani durup dururken hemde egsersiz felan yapmıyorum

Bide son zamanlarda kafam bunalıyor fenalaşma hissi geliyor sıcak yerlerde daha beter oluyorum bayilacak gibi oluyorum resmen kafam bunalıyor PC başında felan fenalasma geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Panik atak belirtileri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toprağınız bol olsun, ışıklar içinde uyuyun. (Yakındır herhalde)
  • 108 aşırı değilki

bu arada 110kg yum tansiyonum 10 7 11 8 falan kahveye rağmen hemde

80 kiloyken tansiyonum 8 3 falan oluyordu kiloya rağmen yüksek hali bile düşük

kalbim tembel ama doktor düşük tansiyonlular uzun yaşar diyordu

• Spor yapsan dururken daha düşük olurdu zaten yapmadığın belli

• Kansızlık var mı?

• Yüksek değil hocam yaş kaç ? yüksek nabız 170 180
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dezert

Yüksek değil hocam yaş kaç ? yüksek nabız 170 180
    hocam 100 den yukarısı yüksek şöyle yüksek yani sürekli 105 108 felan çıkıyorsa bi sıkıntı var diye biliyorum ben çünkü abim ölçüyor 75 felan geliyor yaşım 19 bu arada ve yanında belirtileri de var yani bunalma fenalaşma hissi bastırıyor arada kafam bunalıyor resmen çok kötü oluyorum bunlar da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerlinKaplanı

108 aşırı değilki

bu arada 110kg yum tansiyonum 10 7 11 8 falan kahveye rağmen hemde

80 kiloyken tansiyonum 8 3 falan oluyordu kiloya rağmen yüksek hali bile düşük

kalbim tembel ama doktor düşük tansiyonlular uzun yaşar diyordu
    tansiyon benimde aynı 11 8 felan onda bi sıkıntı yok zaten
  • Sende hiper tansiyon var dostum dr git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manonofy

Panik atak belirtileri
    anksitiye ilacı kullanıyordum zaten lodux 30mg ilk defa kullandım bir ay sürdü geçen haftalarda da bitti hap

tamam da kaygı panik durumum yok ki panik atak olsun birden fenalaşma geliyor pskolojik fenalaşma dan bahsetmiyorum bayılacak gibi oluyorum kafam bunaltı geliyor yatağa zor atıyorum kendimi hani şekeri tansiyonu bilmemneyi düşen çıkan kişilere fenalık gelir ya öyle kendimden geçiyorum panik atak ta çarpıntı nefes almada zorlanma bilmem ne oluyor bu farklı hiç pskolojik birşeye benzemiyor
  • Bana çok yüksek gibi gelmedi, lakin siz bir doktora görünün. Ailede kalp rahatsızlığı var mı ? panik atak başlangıcı da olma ihtimali var. Yada bu aralar stresli sıkıntılı ve uykusuz günler geçiriyorsanız buda bir etken tabi, lakin bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin. Umarım canınızı sıkacak bir durum yoktur.
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    tansiyon normal 11 8 felan çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dezert

Bana çok yüksek gibi gelmedi, lakin siz bir doktora görünün. Ailede kalp rahatsızlığı var mı ? panik atak başlangıcı da olma ihtimali var. Yada bu aralar stresli sıkıntılı ve uykusuz günler geçiriyorsanız buda bir etken tabi, lakin bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin. Umarım canınızı sıkacak bir durum yoktur.
    dedem de var

ama kalbimde bir sıkıntı hissetmiyorum ağrı çarpma sıkışıklık gibi

ben hipertroid den şüpheleniyorum

panik atak da olabilir bizim ailede çok panik atak var ben anksitiye ilacı da kullandım ilaç bitti doktor bitince gel dedi de daha gidemedim şuan endişem kaygım yok kendiliğinden bu olmaya başladı yani aşırı birşeye streslensem felan tamam diyeceğim de o da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Kansızlık var mı?
    Yok gomser

• quote:

Orijinalden alıntı: pentagonlunecmi1

hocam 100 den yukarısı yüksek şöyle yüksek yani sürekli 105 108 felan çıkıyorsa bi sıkıntı var diye biliyorum ben çünkü abim ölçüyor 75 felan geliyor yaşım 19 bu arada ve yanında belirtileri de var yani bunalma fenalaşma hissi bastırıyor arada kafam bunalıyor resmen çok kötü oluyorum bunlar da var

Alıntıları Göster
    60-100 arası normal kabul ediliyor ama kişiden kişiye değişiyor durum. Tam küsüratlara takılma ve kaygı duyma. Doktora git görün için rahatlar kafaya takmazsın en azından.

• panik atak ailede varsa ve anksitiye ilacı da kullandıysan, panik ataktır telaşlanma hiç, bende de panik atak vardı 1 yıl oldu atlatalı. Lakin ne zaman geleceği belli olmuyor. O yüzden hiç bu tür şeyleri takıntı haline getirme, ben 1 yıldan fazla elim kalbimde gezdim. Tamamen psikolojik bir durum. Tabi farklı bir kalp sorunun yoksa durum bundan ibaret.
  • Dezert kullanıcısına yanıt
    yok hocam ne panik atağı ya panik atak böyle olmuyor panik atakta çarpıntı nefes alamama felan oluyor göğüs çarpıntısı özellikle benimki çok alakasız ondan benim kafamdan bunaltı geliyor her an şakaklarımda baskı gibi birşey oluyor çok tuhaf yani tüm doktorların ilgi alanına giriyor noroloji dahiliye kbb pskiyitri hangisine gideceğiömi şaşırdım şuan bile bunaltı hissi var kafamda
  • içtiğin ilaç bitince direk bırakılmazki
  • tiroit yüksektir belki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.