Şimdi Ara

Kalp çarpıntısı, baş dönmesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese iyi forumlar 19 yaşındayım sigara alkolüm allaha şükür yok 10 kilom fazlam var spor yapan biriyim ailemde kalple ilgili sorunu olan yok son günlerde kalp çarpıntısı göğüs ağrısı baş dönmesi oluyor dün kardiyologa gittim ekg çektirdiler ve steteskopla kalbe baktılar sinüs taşikardisi teşhisi kondu herhangi bir ritim bozukluğu yokmuş normal ritimin hızlanması varmış stres vesayre dediler evet genel olarak öyle biriyim hastalık hastalıgım var ama stres yapmadıgımda bile olduğu oluyor sizce tekrar başka bir doktora gitmeliyi miyim kalp bu sonuçta ne kadar doktorlara güvensem de emin olamıyorum belki gencim diye baştan savmışlardır diye aşşağıya ekg sonucumu bırakıyorum. Teşekkürler iyi forumlar herkese

Kalp çarpıntısı, baş dönmesi..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Özele kalp doktoruna gitmen lazım. Kalbi incelemesi lazim damar tikanikligi falan var mi diye. Cihazin adini unuttum direkt bakabiliyorlar öyle. Bir tanidigimin kalbinde onemsiz kan sizintisi vardi onu bile gorebiliyorlar. Muhtemelen spordan kaynaklidir. Kahve iciyorsan kahve de bu tarz seylere sebep oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2025; 13:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Hocam özele verebilecek param yok bizim ailede sürekli evham yaptığımı biliyor zaten onlardan da isteyemem

• Geçmiş olsun bende de var sinüs taşikardisi normal birşey ekg çekilirken heyecandan bile yükselebiliyor.

• Fl0Kİ kullanıcısına yanıt

O zaman devlet hastanesinden randevu al 1-2 ay sonra belki daha fazla ne zamana alabilirsen git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2025; 14:45:53 >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    hocam 13 gun sonraya var adana gibi kücük sehirde yasadıgım için bulmak kolay oluyor teşekkürler

• belki panik atak da tetiklemiş olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo kaybı baş dönmesi
    12 yıl önce açıldı
    Baş dönmesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gün içinde neler yiyorsun?

• sikörtıl_ S kullanıcısına yanıt
    yumurta ekmek akşam annem ne yaparsa çayı kahvaltı dışınde pek içmem kahve de aynı şekilde kafeinle pek bağlantım yok eve kola girersenaksam yemekten yemeğe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.