Bildirim
KAMERA ALACAĞIM LÜTFEN YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım açık ve net söyleyeyim : Ustalarda yazacaktır ama ikinci tercihi hiç düşünme .. Birinci tercihin olabilir. ya da 24 E . Bir diğer seçenek tavsiye edeyim Panasonıc NV GS 17 ya da 35.. Tabi bütçene göre . Bunlarıda araştır..Ama ikinci seçeneği düşünme.. Bol şans... -
Yukarda arkadaş doğru demiş.. Ben ben başka bir modelini almıştım bir yığın özelliği var fakat görüntü berbattı Daha sonra Sony Hc23 aldım çok güzel kamera tavsiye ederim -
dvdli yada hdd li almayacaksan hiç alma daha iyi -
quote:
Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer
dvdli yada hdd li almayacaksan hiç alma daha iyi
katılmıyorum
İyi bir markanın dv kasete kayıt yapan bir modeli rahatlıkla alınabilir, Sony HC23 yada Canon MV900 gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgaripyolcu -- 28 Aralık 2006; 21:01:21 > -
kardes bu deviden sonra dvd yada hdd olmayan kamera alma derim bekle biraz daha onlardan al bence sonra aktarma derdi var -
yaw bak lazyo sorunlumusun kardeşim aynı içerikli 3-4 tane topik açmışsın aç bitane topik yardım edermisiniz diye bütün kafandaki makinaları say hangisini alayım diye son aynı içerikli birsürü açma -
quote:
Orjinalden alıntı: lazyo
selam arkadaşlar.
bir kamera alıcam kameradan hiç anlamıyorum biraz araştırdım
SONY DCR - HC23E ( 660 YTL )
SAMSUNG VP - DC161 ( 780 YTL )
modelleri verdiler hangisini tavsiye edersiniz veya bunlara alternatif (türkçe menülü )ne olabilir.
teşekkür ederim
AYNI MARKALAR AYNI SORU,, YARDIM EDERMİSİNİZ.. YAZILANLARI VERİLEN CEVAPLARI GÖRMÜYORMUSUN. BARİ DE Kİ : SİZ ŞUNU TAVSİYE ETMİŞSİNİZ AMA BU DAHA HOŞUMA GİDİYOR ... ALLAH ALLAH... KAÇ KERE YAZMIŞSIN Bİ KONTROL ET..
Yorumların bir tanesine de sen cevap ver bakalımm.Ne diyeceksin çok merak ediyorumm.. -
arkadaşlar ben de yarın carrefourdan canon mv900 alcam ama kameralardan hiç anlamam 399 ytl yarın nası bi makina almaya değer mi???????? -
-
Sony den şaşma kamera konusunda. Ama ben SONY DCR - HC24E modelini öneririm. Kameranın kesinlikle uzaktan kumandası olmalı. Kamerayı tv ye yada bilgisayara bağlayıp izlerken tv nin yanına gidip ileri geri sardırma ve benzeri işlere karşı çok büyük rahatlık. Şöyle düşün, evindeki tv nin kumandasız olduğunu, ve kanal değiştirme , ses açma için vereceğin uğraşı. Bu da işte onun aynısı.
Bende de satılık SONY DCR - HC24E 600 ytl ye var. İşine yararsa verebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X