Şimdi Ara

Kamera, dayanıklılık ve hız açısından: NEXUS 4 mü, OPTIMUS G mi, S4 MİNİ mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARADIKLARIM - ÖNEM SIRASINA GÖRE:
    internet ve video hızı iyi olsun. (oyun istemez. nette gezer bol video izlerim) = min 1,5 - 2 GB ram olmalı yani
    çok kırılgan olmaması (ellerim küçük olduğundan düşürme ihtimalim yüksek, ama 4,3" den azını da istemiyorum.)
    kamerası iyi foto video çeksin (özellikle 1000 tl üzeri alırsam iyi kamera perf. isterim)
    radyo (olmazsa olmaz değil, ama olsa güzel olur)

çok araştırdım bu fiyattakileri ama bi türlü içinden çıkamadım.

ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA KALAN SEÇENEKLERİM:
    NEXUS 4 - 1000 TL
    (düşük ışıklı ortam çekimleri kötüymüş. ve 16 gb hafızadan bana ne kadar kalacak, sonuçta sistem de yer kaplıyor... bunlar düşündürüyor. radyosu da olaydı keşkem... ama tüm bunlara rağmen şu an bana en yakın tercih. fiyat etkili tabi.
    dayanıklı mıdır acaba? kamera ve radyo konusu bir güncelleme ile çözülür mü?)

LG OPTIMUS G - 1200 TL
    (bunun da düşük ışıklı ortam çekimleri kötüymüş. ama beni esas düşündüren kırılganlığı. önü arkası cam ve cam ile çerçeve ile arada az yer var demişler. çabuk kırılır gibi. bilemiyorum, alır almaz kırmaktan korkuyorum)

SAMSUNG S4 MİNİ - 1000 TL
    (1,5 gb ram yetmeyebilir diye çekiniyorum. kasmalar olduğu yazılmış bazı yorumlarda. ayrıca foto performansı vs. nasıl acaba? üstteki 2 seçeneğe göre kamerası daha iyi olabilir gibi düşünüyorum - en azından kötüleyen çok yok sanki. ve radyosu var...)

ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA ELEDİKLERİM:
    LUMIA 925 - 1100 TL
    (bunu baştan eledim. çünkü alacağım ilk akıllı telefonum olacak ve hevesimi alabilmem için arkadaşlarımda gördüğüm tüm uygulamaları bulabileceğim bir markete ihtiyacım var. 925'in çok çok çok güzel özellikleri ve fiyatı olsa da, maalesef şimdilik market yüzünden eliyorum)
    SONY XPERIA Z 1400 TL ve LG G2 - 1600 TL de çok güzeller. Ama bu fiyata şimdilik çıkmıyorum. Çünkü kırılma vakalarında 700 tl fiyat çekiyorlarmış.
    şimdi G2 alsam 1600 TL + bi de kırılırsa 700 TL eder 2300 TL. Xperia z'de de şöyle bşi okudum: "ekran ve telefon arasındaki hava boşluğu ekranı rahatlıkla kırabilir" yazmış birisi.

Kırıp da 700 TL ödeme gibi bi risk olmasa, 200-300 daha çıkar G2 alırdım. ama maalesef çok narin aletler bunlar.
    O yüzden fiyatı 1000'e yakın olanların arasından seçeceğim...

• LG OPTIMUS G
  • Performans, ekran kalitesi, işlemci, ram gibi konularda nexus 4 ancak kamera konusunda nexus 4 ü savunamam çünkü hakikaten vasat bir kamerası var . Eğer kamera önemliyse nexusu eleyin bence, s4 mini nin kamerası nasıl onu bilmiyorum bir inceleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyilmaz

Performans, ekran kalitesi, işlemci, ram gibi konularda nexus 4 ancak kamera konusunda nexus 4 ü savunamam çünkü hakikaten vasat bir kamerası var . Eğer kamera önemliyse nexusu eleyin bence, s4 mini nin kamerası nasıl onu bilmiyorum bir inceleyin

evet optimus g ve nexus 4'de kamera karanlıkta çok kötü deniyor. boyutları da büyük, elde tutması zor. bu da beni 1,5 gb ramlik s4 mini'ye itiyor.
    keşke LG G2 MİNİ çıkmış olsa. ve tabi fiyatı da 1200 TL fln olsa... Direk alırdım. Ama muhtemelen daha yüksek fiyatta olacak. üstelik çıkış tarihi de belirsiz.

bu arada Nexus 4ün şu sitedeki fotoları çok da kötü değil:
    http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/nexus-4-1108999/review/7#articleContent

• cok temız ıkıncı el g2 ler var 1250 tl den

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz çekimleri genelde iyi zaten ama yavaş kamera çekim hızı odaklama süresi falan yavaş yoksa cihaz performans olarak güzel ben bir yıl kullandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z veya Nexus 5 düşünün derim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G2
  • Tavsiyeler için teşekkürler.
    ama LG G2, Nexus 5 ve Xperia Z boyut olarak çok büyük. Bu da düşürme riskini arttırıyor.
    ya LG G2 mini'yi bekleyeceğim, ki en erken Şubat sonu çıkar diye tahmin ediyorum. (fiyatı da önemli tabi)
    ya da S4 Mini'yi alacağım.
    ben karar verene kadar dolar yüzünden fiyatlar uçamasa bari...
  • 200 tl daha koy g2 veya s4 al performans ve dayanıklılık + iyi pil ömrü diyorsan g2 ama kamera arttırılabilir hafıza bir çok cici bici arıyorsan da s4
    küçük birşey arıyorsan da iphone 4s te olabilir bir kamerasını inceledim onun gayet iyiydi. g2 mininin sizi tatmin ediceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strange01 -- 21 Ocak 2014; 23:13:51 >
  • Z1 compact çıkana kadar biraz bekleyin ve bu arada para biriktirin derim hocam. Donanım aynı ekran 4,3" ve su geçirmez. İncelemelerini okursanız anlayacaksınızdır.
  • LG OPTIMUS G daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.