Şimdi Ara

Kamera Klitlenmesi Sorunu (Y'ye basma sorunu değil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 oyunda 1 başıma gelen bi sorun. Oyunun herhangi bir anında birden kamera y ye basmışım gibi kilitleniyor. driver güncellmesi, win7'den win10'a geçiş, alt+tab vs. neler denemedim ki sonuç yok. tek çare alt+f4 ile çıkıp oyunu tekrar açmak. genelde adc oynuyorum çok sıkıntı oluyor. çözümü bilen var mı?

• Harita yanında ki kamera tuşuna basmayi deneyin hocam bazen bende de takılıyor böyle duzeltiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haritanın yanındaki kamera tuşuna basınca düzelmiyorsa şunu yapınca kesin düzeliyor:
    haritanın yanındaki kamera tuşuna basılı tut(basıp çekme) mouseyi ekranda bir yere sürükle ve bırak.düzelir
    teraziye ++++
  • Alt tab yapip oyuna dondugumde bende de oluyordu. Tavsiyelerim;
    1. Alt tab yaparsan oyuna geri donmek icin yine alt tabi kullanma, baslat cubugundaki simgeye tiklayarak dön.
    2. Eger alttab yapip oyuna geri dondugunde mauseu minimape getirince sanki tikliyormussun gibi ekran mauseun oldugu yere kayiyorsa minimap e tiklama, minimap disinda ekrandaki bos biyere sag ve sol klik yap.
    3. Bu simdi aklima geldi, eger kilitli kaliyorsa ekran oyun sen space e basili tutuyorsun diye algiliyordur, kilitli kaldiginda ayarlardan ekrani sampiyona odaklayi space disinda bi tusa atarsan duzelebilir

• Kitlendigi zaman y tusuna bas devamli o sirada hartadaki yerden kamerayi oynat .

• ölünce düzeliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Ben de sık sık aynı sorunu yaşıyorum. Mini haritanın üstünde fareyi basılı tutarak hareket ettirince düzeliyor.

Evet bende bunu yazacaktım iki önceki patchdan beri bu sorun var, arkadaşın dediği gibi düzeltebilirsin.

• AYSST kullanıcısına yanıt
    Kamera mı kilitleniyor yoksa oyun mu donuyor ? Bende de pc külüstür heralde ondan oynarken bazen hop donuyor böyle lag fps sorunuda değil yani ses geliyor ama oyun donuyor birkaç saniye sonra geri geliyor.
  • Haritada rastgele bi yere tıkla geçer kitli değilse
  • tavsiyeler için çok teşekkür ederim bakalım hangisi işe yarayacak :D
  • Aynı sorun bendede var uzun zamandır hatta.Arkadaşın dediği gibi seri alt tab geçişlerinde oluyor sorun ama bende bazen mouse birden bir yere gidip ekranı kitleyebiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.