Şimdi Ara

Kamera mı yoksa Samsung'un s 23ultra'sını mı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam, belki de mobil kameranın neden iyi olduğunu düşünüyorsunuz, çünkü oldukça iyiler ve şu anda bulunduğum konum bu. Düzenli olarak video kaydedemiyorum, nedenini açıklayayım. Bu yüzden içerik oluşturmak veya sadece video kaydetmek istiyorum ve bunlar sadece tutkuyla bağlı olduğum şeyler, video düzenleme dışında ama evimde video çekecek yerim yok ve şimdilik dışarı çıkamıyorum, bu yüzden belki de şu anda kamera benim için iyi değil çünkü bu konuda yeterli bilgim yok. Sadece YouTube'da düzenli olarak video izliyorum ve son olarak Samsung veya Apple ve bütçem sanırım 800 dolar civarında. Önceliğim video kaydetmek. https://vlc.onl/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceherr -- 15 Ocak 2025; 22:53:4 >

• The Galaxy S23 Ultra offers a fantastic smartphone photography experience, but cameras are especially necessary for more professional, creative, and detailed shots. It's important to make a decision based on your needs. If high-quality everyday shots and portability are a priority, the S23 Ultra is an excellent choice. However, if you plan to pursue professional photography, a dedicated camera would be much more suitable.

• Profesyonel içerik üretmeyecekseniz 800 dolara alacağınız kamera ve lensin iyi bir telefon kamerasından pek farkı olmayacak.
    Bütçe elveriyorsa 1 inch sensörlü bir telefon bakarsanız sizi epey memnun eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.