Bildirim
Kamera sistemini uzaktan izleme?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
imseye programı ile telefondan izlenebiliyor -
Kardesim oncelikle modeme port acman gerek kayit cihazi fabrikasyon ag ayari 192.168.1.108 gelmistir sen degistirmediysen ip adresi modeme girip bu ip adresini girip 80 ve 37777 portlarini ac guvenlik duvarini pasif et kapat sonra android veya ios bi cihazdan neutron nmss lite programi indir daha sonra telefondan programa girince ip ekle cihaz yoneticisinden ip dimain sec daha sonra izle keyfine var olmaz ise yapamaz isen bu islemleri neutron teknik servisi ara kardseim yardimci olurlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bycalll -- 9 Nisan 2015; 7:35:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Modeme 80 nolu portunu açtım,güvenlik duvarını kaldırdım,explorer ayarlarını yaptım,port 80'i test ettim,açık.NMSS lite prog.nı android cihazıma yükledim,ama orada adres,port,kullanıcı adı ve şifresini ne girmem gerekir? -
adres : cihaza verdiğin ıp no su port : 8080 kullanıcı adın şifrende cihazın kurulumunda verdiğin şifre admin 6tane 0 gibi -
Aynı sorun bendede var, uzaktan izleyemiyorum, farkli bir is yerimizde neutron harici cihaz koymustuk, neredeyse hic ayar yapmadan sorunsuz izliyoruz, neutron ahd cihaz olan is yerini sadece ayni agdayken izleyebiliyorum, neutron servisini aradim ama hic ilgilenmediler, modeminiz arizalidir diyip gecistirdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X