Şimdi Ara

Kamera sistemini uzaktan izleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neutron 8'li kayıt cihazım var,modeme eternetten bağlı.Uzaktan izleme için dvr,android telefon ve windows laptopta nasıl ayarlar yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 1 Nisan 2015; 6:52:21 >

• imseye programı ile telefondan izlenebiliyor
  • Kardesim oncelikle modeme port acman gerek kayit cihazi fabrikasyon ag ayari 192.168.1.108 gelmistir sen degistirmediysen ip adresi modeme girip bu ip adresini girip 80 ve 37777 portlarini ac guvenlik duvarini pasif et kapat sonra android veya ios bi cihazdan neutron nmss lite programi indir daha sonra telefondan programa girince ip ekle cihaz yoneticisinden ip dimain sec daha sonra izle keyfine var olmaz ise yapamaz isen bu islemleri neutron teknik servisi ara kardseim yardimci olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bycalll -- 9 Nisan 2015; 7:35:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatboxcı

Kardesim oncelikle modeme port acman gerek kayit cihazi fabrikasyon ag ayari 192.168.1.108 gelmistir sen degistirmediysen ip adresi modeme girip bu ip adresini girip 80 ve 37777 portlarini ac guvenlik duvarini pasif et kapat sonra android veya ios bi cihazdan neutron nmss lite programi indir daha sonra telefondan programa girince ip ekle cihaz yoneticisinden ip dimain sec daha sonra izle keyfine var olmaz ise yapamaz isen bu islemleri neutron teknik servisi ara kardseim yardimci olurlar.

Evde modeme PC'den bağlanıp kameralara ulaşabildim,modeme 37777,37778,80 ve 10 portları açıp güvenlik duvarını kapattım.Ama android cepten ulaşamıyorum,modemin sabit ip'ni giriyorum,Ip/domain seçili,nmss lite direk zaten 37777 portu seçmiş oluyor,ama kull.adı ve passwordde takılıyor galiba.

Resimlerde bakıp yol gösterebililr misiniz?

[simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.amon -- 11 Nisan 2015; 14:38:17 >

• Modeme 80 nolu portunu açtım,güvenlik duvarını kaldırdım,explorer ayarlarını yaptım,port 80'i test ettim,açık.NMSS lite prog.nı android cihazıma yükledim,ama orada adres,port,kullanıcı adı ve şifresini ne girmem gerekir?
  • dr.amon kullanıcısına yanıt
    adres : cihaza verdiğin ıp no su port : 8080 kullanıcı adın şifrende cihazın kurulumunda verdiğin şifre admin 6tane 0 gibi
  • Aynı sorun bendede var, uzaktan izleyemiyorum, farkli bir is yerimizde neutron harici cihaz koymustuk, neredeyse hic ayar yapmadan sorunsuz izliyoruz, neutron ahd cihaz olan is yerini sadece ayni agdayken izleyebiliyorum, neutron servisini aradim ama hic ilgilenmediler, modeminiz arizalidir diyip gecistirdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.