Şimdi Ara

kamera taviyesi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba bu bölümde yeniyim sizlere bir sorum olacaktı arkadaşlar ben fotğraf makinesi alacağım ama prof olmasını istiyorum bütçe önemli
    tabi bu konuda 1000-2000 arası bir bütçeye uygun iyi bir makine alabilirmiyim ve makine tavsiyelerinizi bekliyorum herkese iyi forumlar

• Forumda buna benzer hatta ayni belki 500 konu daha var. Birkac sayfa geriye bakarsaniz o konulara verilin tavsiyeleri gorursunuz. Cunku insanlar ayni cevaplari vermekten sıkıldılar. Alacaginiz cevaplarda eos550d , eos 600d , d5100 , pentax k-r vs. olacak...
  • SLR sisteme adım atacaksanız ilk başta yatırdığınız paranın sadece ayak bastı parası olduğunu unutmayın, SLR bütçe ve yatırım ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

SLR sisteme adım atacaksanız ilk başta yatırdığınız paranın sadece ayak bastı parası olduğunu unutmayın, SLR bütçe ve yatırım ister.

Yok canım ne gerek var 2.000 TL makinaya verdimmi kit lensle birlikte zaten pro. fotograflar cekmek icin yeterlidir. Ne gerek var daha sonra masrafa falan super fotograflar cekmesi lazim MAKİNANIN. Okadar para veriliyo dimi !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

SLR sisteme adım atacaksanız ilk başta yatırdığınız paranın sadece ayak bastı parası olduğunu unutmayın, SLR bütçe ve yatırım ister.

Yok canım ne gerek var 2.000 TL makinaya verdimmi kit lensle birlikte zaten pro. fotograflar cekmek icin yeterlidir. Ne gerek var daha sonra masrafa falan super fotograflar cekmesi lazim MAKİNANIN. Okadar para veriliyo dimi !!!

Kıymetini bilen ve hakkını verecek tecrübe/bilgiye sahip olana o kit lens fazla bile inan ki
  • affınıza sığınarak DSLR ve SLR arasındaki fark tam olarak ne biraz baktım SLR de film üzerinde algılama farkı varmış pek anlamadım af edin yeniyim de sormak istedim ?

düzenleme : yazı hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potasyum_-_sodyum -- 26 Kasım 2011; 15:50:41 >
  • Slr analog filmli sistem , Dslr ise dijital

@Dangerturk

Neden bu kadar ön yargılısınız kit lenslere karşı ?
  • teşekkür ederim biraz baktımda evde bi tane fujifilm finepix s60 zoom buldum sizce nasıl ? + olarak canon 550d uygunmudur ilk prof olarak ?
  • Uygundur tabiki neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Slr analog filmli sistem , Dslr ise dijital

@Dangerturk

Yanlis anlasilmisim ben kit lense karsi onyargili degilim sadece daha dslr ne bilmeden bi dunya butce ayirip hakkinda hic fikir sahibi olmadiklari makinalari almak isteyen kisilere kiziyorum biraz okadar yoksa bende hala kit lens kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozaman kusura bakmayın.Bende sizinle aynı fikirdeyim ancak bazı arkadaşlar makineyi aldıktan sonra kendini geliştiriyor
  • quote:

Ozaman kusura bakmayın.Bende sizinle aynı fikirdeyim ancak bazı arkadaşlar makineyi aldıktan sonra kendini geliştiriyor

Makinayi alip kendini gelistirenler sanki istisna gibi. Bu sekilde fikir sahibi olmadan makina alanlarin cogu beklentilerinin bu olmadigini gorup daha sonra makinayi satmaya calisiyorlar.
  • 2.El piyasası nasıl canlancak hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

quote:

Slr analog filmli sistem , Dslr ise dijital

@Dangerturk

Yanlis anlasilmisim ben kit lense karsi onyargili degilim sadece daha dslr ne bilmeden bi dunya butce ayirip hakkinda hic fikir sahibi olmadiklari makinalari almak isteyen kisilere kiziyorum biraz okadar yoksa bende hala kit lens kullaniyorum.

milyarlar verip düşük model almanın nesi mantıklı 200 300 lira fazla vermek dha akıllıca geliyor. Kendini geliştirdikçe yeni makinada almana gerek kalmaz?

• quote:

2.El piyasası nasıl canlancak hocam

Gerci haklisiniz fazla mudahele etmeyim yakinda makina degistiricem temz bise bulmak lazim az kullanilmis yada kullanilamamis :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.