Şimdi Ara

Kamera ve Pil odaklı Cep telefonu tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 senedir huawei mate 20 lite kullanıyorum 1 seneden fazladır arka kapaktaki cam kırık, çok sık navigasyon kullanıyorum haritalar geç açılıyor kendine gelmesi uzun zaman alıyor vs.

Yıllardır Android kullanıyorum fakat bir dönem iPhone 7plus kullandım ve memnun kaldım cihazdan. Nakit ihtiyacından onu satıp mate 20 lite almıştım.

Enduro motosiklet kullanıyorum ve çok sık doğa resimleri çekiyorum, ilk olarak kamerası çok iyi olmalı.

İkinci olarak bataryası tam 1 günü rahat çıkarması lazım.

Bütçede sınır yok, her ne kadar bi telefona 14-15bin tl vermek zoruma gitse de artık cep telefonları elimiz ayağımız oldu. Gerek navigasyon gerek mail için gerek görsel için iş yerinde çok sık telefon kullanıyorum.

Androidde huawei favori markam Apple da olabilir fakat güncel cihazlar hakkında hiçbir fikrim yok.

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o rakamları verebileceksen iphone 12 pro max derim herşeyiyle komple bir cihaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam, 12pro max düşünüyorum bende ancak kullandığım cihazın ekran boyutu 6.3inç ve benim için yeterli pro maxın ekran boyutu düşündürüyor. Media markta gittim geçen hafta 11 ler var ana iphone 12ler yoktu inceleyemedim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı telefon marka önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.