Şimdi Ara

Kamera Ve Pil Odaklı Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 sene öncesinde sony xperia m5 aldım ilk 5-6 ay çok memnun kaldım sonrasında sorunları çıkmaya başladı işte ekranının bi anda kapanması ve şarja takmama rağmen açılmaması garantiye gönderdim ilk bataryası değişti ikincisindede batarya değişti üçüncüsünde kullanıcı hatası dendi bende telefonumu artık değiştirmeye karar verdim açıkcası sony xperia m5 in kamerasından çok memnundum oyun performanslarında ise (bazen) donmalar oluyordu ve pili yarım günü çıkarmıyordu maksimum bütcem 1500 dahada yukarı çıkamicam maalesef şu kadar daha ekle şunu al demezseniz sevinirim başlıktada belirttiğim gibi kamera ve pil odaklı telefon önerilerinize açığım performansına gelicek olursak donmalar kasmalar olmasın yeter çok çok yüksek oyun oynayan biri değilim hearthstone , mortal combat türü oyunlar oynamam binde bir clash of clans , asphalt 8 oynarım benim için önemli husus kamerasının iyi olması ve şarjının beni mutlu etmesi önemli 1 günümün çok büyük bi kısmını sosyal medyalarda whatsappda geçiren ve telefon konuşması yapan biriyim kısacası ses kalitesi , kamerası (ön daha önemli) ve pili beni mutlu edecek 1500 tl fiyatına kadar telefon önerilerinize açığım

• huawei mate 8 yada motorola G4 plus önerebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutsel76

huawei mate 8 yada motorola G4 plus önerebilirim.

hocam huawei mate 8 ithalatcı garantili olanlar ucuz tr garantililer 2200 den başlıyor ve çok büyük 6.0 inch ekran biraz büyük kalır bana göre
  • Arkadaşım merhaba. Sizin kullanım tarzınız ile bir günü tamamlayacak cihaz bulmak zor. Çok detaylı bilgi sahibi olmamakla birlikte lenovo vibe p1 inceleyin isterseniz. 5000 mah batarya mevcut. Donanım olarak ortalama bir cihaz. Ama hiç deneyimi olmadığı için kullanıcı kulübüne danışın derim.

Ayrıca sizin fiyat aralığınızda huawei mate s veya samsung c7 alabilirsiniz. İkinci ele sıcak bakarsanız samsung s6 veya huawei p9 kamera açısından sizi memnun edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mvpeko

Arkadaşım merhaba. Sizin kullanım tarzınız ile bir günü tamamlayacak cihaz bulmak zor. Çok detaylı bilgi sahibi olmamakla birlikte lenovo vibe p1 inceleyin isterseniz. 5000 mah batarya mevcut. Donanım olarak ortalama bir cihaz. Ama hiç deneyimi olmadığı için kullanıcı kulübüne danışın derim.

Ayrıca sizin fiyat aralığınızda huawei mate s veya samsung c7 alabilirsiniz. İkinci ele sıcak bakarsanız samsung s6 veya huawei p9 kamera açısından sizi memnun edecektir.

Bulunduğum konumda millet ben şunu nasıll kazıklarım diye uğraşıyo maalesefki 2.ele sıcak bakmıyorum lenovo p1 de kullanıcı yorumları iyi fakat lenovo telefonmu işte garantisinde sorun çıkar vb şeylerse duydum

• Mi5 e bakın olmadı,g4ün hatasız sürümünden.

• Dikkat edin de oyun oynarken mi 5 in kasası erimeye baslamasin.
    Hocam adamlar iyi donanim koyuyo ama berbat bi malzeme kalitesi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobiluzman26

Dikkat edin de oyun oynarken mi 5 in kasası erimeye baslamasin.

Cam erimez kolay kırılır. Oyun oynarken telefonu da oyunun bir parçası yapmazsan sorun olmaz. Ama çok kolay kırılabilir. malzeme kalitesi premium, dayanıklık sıfır

• quote:

Orijinalden alıntı: Caproductions

quote:

Orijinalden alıntı: mobiluzman26

Dikkat edin de oyun oynarken mi 5 in kasası erimeye baslamasin.

Cam erimez kolay kırılır. Oyun oynarken telefonu da oyunun bir parçası yapmazsan sorun olmaz. Ama çok kolay kırılabilir. malzeme kalitesi premium, dayanıklık sıfır

Bravo,zehir gibisin yine masallah hocam...

• xperia x compactın fiyatı baya bir düştü onu inceleyin isterseniz
  • Cagatay925 C kullanıcısına yanıt
    Bu konuda daha önce ben de benzer yorumlar yaptım. Asus Lenovo Huawei gibi asıl işi bilişim olan firmalar pastadan pay alabilmek için telefon üretimlerine başladılar. Ancak zaman geçtikçe arge çalışmalarını ilerlettikçe muhtemelen onlarda piyasada yer edineceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvpeko

Bu konuda daha önce ben de benzer yorumlar yaptım. Asus Lenovo Huawei gibi asıl işi bilişim olan firmalar pastadan pay alabilmek için telefon üretimlerine başladılar. Ancak zaman geçtikçe arge çalışmalarını ilerlettikçe muhtemelen onlarda piyasada yer edineceklerdir.

yani hocam şuanki durum ele alınırsa lenovo telefon alınır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Mi5 e bakın olmadı,g4ün hatasız sürümünden.

Merabalar, yakın zamanda G4 almayı planlıyorum, cihazın sorunsuz sürümünden satan bir alıcı falan mı var yoksa şans mı demek istediniz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domatesli Makarna Sosu

quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Mi5 e bakın olmadı,g4ün hatasız sürümünden.

Merabalar, yakın zamanda G4 almayı planlıyorum, cihazın sorunsuz sürümünden satan bir alıcı falan mı var yoksa şans mı demek istediniz? Teşekkürler.

Şans diyelim,halen sorunsuz sürüm kesinleşmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.