Şimdi Ara

kamerada ve hafıza kartında sorun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. telefonumda bir sorun var eğer bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? telefonum 6670
    bugün telefonumun kamerasını açmaya çalışırken farkettim. kamerayı açmak istediğim zaman sistem hatası diye uyarı çıkıyor ekranda ve kamera açılmıyor. galeriye girmeye çalıştığımda da hafıza kartındakileri açmak istediğim zaman açılmıyor. hiç bir uyarı mesajı çıkmıyor ama bu sefer. virüs girmiş olabilir mi bi fikriniz var mı? ama virüs içerebilecek hiç bir dosya almadım. hatta uzun zamandır güvenli olduğunu düşündüğüm herhangi birşeyi bile yüklemedim telefonuma.
    yardımcı olursanız çok sevinirim.

• yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar??
    bgn hafıza kartımı çıkarıp tekrar taktım ilk taktığımda kamera da galeri de açıldı. ancak dosyaların çoğunu kaybetmiştim sanırım. yani tam olarak açılmadı. sonra hafıza kartını okumadı. tekrar tekrar takıp çıkardım artık hafıza kartını algılamıyor:( biri yardım etsin lütfen.
  • öncelikle sakin ol arkadaşım şunu soliim ki eğr hafıza kartında şifre yoksa format at soft at ana menüde *#7370# yap sıfırla ayrları umarım işe yarar
  • ya şimdi bilgisayara taktım tekrar biçimlendirmeye çalıştım ama "windows biçimlendirmeyi bitiremedi" diyor.
  • tekrar merhabalar. yeni sd kart aldım ama telefon onu da görmüyor ne yapmalıyımm?:(
  • Servise gitseydin keşke :/
  • aldığım kart 1 gb belki onu kaldırmamıştır diye düşünüyorum. olabilir mi? servise son aşamada gitmeyi tercih ettim. süründürüyorlar insanları...64mb ı da deneyeyim yine çalıştırmazsa o zmn servis yolu göründü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde hard format atmayı dene istersen telefonu açarken *3 yes(arama tuşu) ve açma tuşu bunların hepsıne aynı anda bas
    verilerini yedeklemeyi unutma
  • Bu verdiğiniz format kodlari sadece Nokialarda mi?
  • Evet sadece nokia (symbian s60) için geçerlidir
  • Peki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • git bir teknik servise ver bi 10 tl yazılım attır.düzelttir.yukardakı arkadasın yontemı uygulayacaksan da bataryan dolu olsun.yarım kalısa bu sefer 10 tl lık servıs ucretı olur 40 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.