Şimdi Ara

Kameradan alınan goruntuyu anlık olarak ekrana vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet merak ettiğim bir konuydu bu. Simdi bu TV kanallarında yapılan canlı yayınlarda kullanılan kameralardan alinan görüntü anlık olarak bize geliyor. Yâni once hafıza kartı vb. yerlere kaydetmiyorlar, direk tvye geliyor bu bir takım işlemlerden geçerek. Ben de bunu yapabilir miyim? Nikon D5100 ile örneğin bunu başarabilir miyim? Bu dediğim olay kabloyla mi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biraz bilgi eksikliğin var gibime geldi.bizdeki kameralar yapılış amacı çekmek ve saklamak.istersen canlı yayın olarak tvye bağlayabilirsin.izleme çekme yapabilirsin.ama gelişmiş değildir.tvlerde ise işlemelr çok karmaşık.anladığım akdarı ile tvde canlı yayın isityorsun.bu basit.kamerada a/v yada hdmı çıkış varsa kabloyu bağla tvye aç video modunu izle.hem izler hem hafıza kartına kaydedersin.ama tv sesini kısmayı unutma.sonra kafayı yiyo eko.
  • arkadaşlar benim kapalı bir kutunun içini canlı olarak görüntülemem lazım. webcami kutunun içine koydum ekrana görüntüyü yansıttım fakat webcam görüntüsü kötü daha net örneğin 16 megapiksel fotoğraf makinası alıp tv ye yada bilgisayar ekranına yansıtabilir miyim ve görüntü net olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmnal

arkadaşlar benim kapalı bir kutunun içini canlı olarak görüntülemem lazım. webcami kutunun içine koydum ekrana görüntüyü yansıttım fakat webcam görüntüsü kötü daha net örneğin 16 megapiksel fotoğraf makinası alıp tv ye yada bilgisayar ekranına yansıtabilir miyim ve görüntü net olur mu?

Goruntunun kotu olmasinin sebebi yeteri kadar ışık olmamasindan dolayidir.

Kutunun ici iyi aydinlatilmiyorsa,gece gorus ozelligi olmayan hicbir makine ise yaramaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krmnal K kullanıcısına yanıt
    Eğer ışıklandırma yapmak istemiyorsanız da kızılötesi bir ışık feneri koyup kızılötesi görebilen bir kamerayla görüntüyü almanız lazım. Canlı yayını internet üzerinden yapabilirsiniz.
  • krmnal K kullanıcısına yanıt
    kutunun içinde ne varki canlı izlemek istiyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.