Şimdi Ara

Kameralarla ilgili bilgim gercekten tam olarak 0. Beni bilgilendirebilecek arkadaslar bu konuya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basliktaki gibi kameralarla ilgili hicbir sey bilmiyorum. Hangi ozellikler olmali ki bir fotograf makinesini iyi yapsin, video ve fotograf cekme arasindaki farklar, akliniza ne gelirse yazarsaniz sevinirim. 4k ceken 2 farkli kamera nasil olur da biri digerinden daha canli ve net gosterir, marka mi onemlidir, hangi ozelligi digerine agir basmaktadir, olay yaziliminda falan midir? Duydugum uzere lensler varmis. Lensler ne gorev yapar? vs vs. Benim istegim kamera uzerine haraketli seyler icin degil, yuksek cozunurluklu verilebilecek maximum cozunurlukte bir video kamera almak istiyorum youtube kanali acacagim. Profosyonelce olmasini istiyorum, renk uyumlari cok iyi olmali, haraketlerimi yakalayabilmeli vs. Gunluk hayatta da kullanacagim elbette. Bu konu uzerine gercekten bir seyler bilen arkadaslarim basit bir dille mala anlatir gibi anlatirlarsa iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şu oynatma listesindeki videoları sırayla izleyin
    Ozer Sanatyoutube
    Fotoğraf Makinesi Satın Alma Kılavuzu - Bölüm 1/3
    https://www.youtube.com/watch?v=b2zr0Bfx1gU&list=PLK1xj1FmXnKoDCguqS4fXYHcZEosRJAFe&index=3

• Kanalın videoları çok faydalı hocam bence bu işe başlamak isteyenlere iyi bir öncül.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BrosinAk kullanıcısına yanıt
    kesinlikle, Erhan hocamız zaten fotoğrafçılık kursu veren birisi, 3 videoda mükemmel bir şekilde anlatmış. kanaldaki videolar da çok faydalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.