Şimdi Ara

Kamerayı HDMI ile Bilgisayar Baglamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle böyle saçma sapan bir başlık için özür dilerim.

google'da sabahdan bu yana aramama ragmen en ufak ilerleme kaydedemediğim bir sorun var. canon vixia hf200 kamera aldım, fakat içinde sd card cıkmadı, suan şehir merkezinde olmadıgımda alma imkanım yok, ben kameranın çekim kalitesini cok merak ediyorumi bu yüzden içinden cıkan belkin marka hdmi kablo ile bilgisayara bagladım fakat bilgisayar hiçbir tepki vermedi, daha önceden hdmi'ı sadece laptopdaki filmi LCD de izlemek için kullandıgımdan bu konuda fazla bilgim yok. Kameranın çektiği görüntüyü nasıl bilgisayara aktarabilirim? ve sd kart olmadan bilgisayara kaydedebilirmiyim?

gerçektende cok merak ediyorum suan, yardımcı olacak bir arkadas varsa minnettar olurum.

teşekkürler.

• kamerayı aldığında bağlantı kablosu çıkmadı mı içinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: hıh, geldim.

merhabalar;

google'da sabahdan bu yana aramama ragmen en ufak ilerleme kaydedemediğim bir sorun var. canon vixia hf200 kamera aldım, fakat içinde sd card cıkmadı, suan şehir merkezinde olmadıgımda alma imkanım yok, ben kameranın çekim kalitesini cok merak ediyorumi bu yüzden içinden cıkan belkin marka hdmi kablo ile bilgisayara bagladım fakat bilgisayar hiçbir tepki vermedi, daha önceden hdmi'ı sadece laptopdaki filmi LCD de izlemek için kullandıgımdan bu konuda fazla bilgim yok. Kameranın çektiği görüntüyü nasıl bilgisayara aktarabilirim? ve sd kart olmadan bilgisayara kaydedebilirmiyim?

gerçektende cok merak ediyorum suan, yardımcı olacak bir arkadas varsa minnettar olurum.

teşekkürler.

Arkadaşım makinenin içi boş ise haliyle hiçbir şey göremezsin.Sen bir sdhc kart al çekim yap sonra oynatım modunda usb ile bilgisayara bağlan görüntüyü alırsın. Makineye şarj kablosunu muhakkak takman lazım güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat 131

quote:

Orijinalden alıntı: hıh, geldim.

merhabalar;

teşekkürler.

Arkadaşım makinenin içi boş ise haliyle hiçbir şey göremezsin.Sen bir sdhc kart al çekim yap sonra oynatım modunda usb ile bilgisayara bağlan görüntüyü alırsın. Makineye şarj kablosunu muhakkak takman lazım güle güle kullan.

öncelikle açıklayıcı cevabınız için çok teşekkür ederim.

kameranın içinden USB kablosuda cıkmadı malesef ama zaten geçen zaman içerisinde SDHC kart aldım, laptopa kart okuyucu var oradan atıyorum, kameradan gerçektende cok memnunum, 3-4 aylık araştırmanın sonucunda almıştım, bunu seçmekteki esas amacım tabiyki 1080p nin yanı sıra kamerada mikrofon girişi olması idi, gerçi daha mikrofon almadım üstündeki dolby digital stereo kayıt yapan hoparlör iyi yerleştirilmiş bu şimdilik yeterli. bunu neden yazdım belki benim gibi ev ortamında röpörtaj formatında kayıt yapmak isteyen kişiler varsa onlara bir seçenek sunmak içindi.

teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.