Şimdi Ara

Kamil Koç Mu yoksa Metro Turizm mi ??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
14.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metro'da bir bileti 2-3kişiye sattıklarını kaç defa duydum.Kamil Koç tabikide.Ulusoy varsa Ulusoy'la git.
  • Pamukkale varken, Metro Turizm hakarettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naneli Larry -- 12 Temmuz 2013; 22:43:42 >
  • Kamil koç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamil koçta kurbiye gibi bisküvi gibi bişey var tatlı harika tadı var onun adını bilen varmı normalde satılıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 12 Temmuz 2013; 22:47:08 >

• Allah kimseyi Metroya binmeye mecbur bırakmasın.
    Şoför ve muavin üsluplar rezil.
    Kaza oranı da bayağı yüksek.
  • Annem ile kardeşim 10 dk önce gittiler sanırım 12de kalkacak Kamil Koç bileti almışlar, onlarda Balıkesir'e gittiler. 1 hafta sonra da ben gideceğim. 2 yıldır Balıkesir'e Metro ile giderdim. Baya olumsuz cevap vermişler. Kamil Koç deneyeceğim ben de.
  • Anadolu forever
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Metro turizm mafya oluşumu gibi bir şey haraç falan herşey var. Ben olsam Kamil Koç tercih ederdim eski ve köklü bir firma.

aynen katılıyorum

ASLA metroya binmem borsada yaıtırcıları deli gibi zarar uğratmış bir firma

http://finans.mynet.com/METRO-METRO-HOLDING/hisse/

12 yıllık grafiğe basın herşey ortada

• kimse de dememiş ki 6 saatlik yol ne diye bu kadar araştırıyosun bin git diye .

Metro nun suit otobüsleriyle kamil koçu karşılaştırabilirsin. Ancak benim tavsiyem nilüfer pamukkale. Uygun saat ve servis olanakları yoksa diğerlerine yönelebilirsin
  • Tartismasiz kamil koc (rahat hat)

• ülkede en çok kaza yapan turizm şirketi metrodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 13 Temmuz 2013; 2:45:02 >
  • Pamukkaleyi tek geçerim adamlar aşmış hizmet konusunda daha bugün kamil koç ile geldim balıkesirden cidden vasat pamukkaleye bir bin anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

kamil koçta kurbiye gibi bisküvi gibi bişey var tatlı harika tadı var onun adını bilen varmı normalde satılıyormu

Ben bugün 5 tane aldım istedim verdi adam valla yarın mail atıcam bir kutu göndersinler bana cidden çok güzel
  • 9 aydır Balikesir'deyim ve otobüs konusunda genellikle karışık ve ucuz fiyatları takip ederek herhangi firmadan biletimi alırdım. Yalnız Balikesir'e gelişim ile birlikte artı puan birikimi yapmak için firmayı Nilüfer'de sabit kıldım. Nilüfer 'in zaten tüm seferleri 2+1 düzenden oluşmakta İst-Bur-Blk-İzm yönünde.

Eylül 'de 35 idi bir ara 37 idi bilet bir ara 38 yaptılar şimdi de 40 tl fiyatı olmuş. (bütün firmalar için aynı zamlar geçerli) Kıçıkırık Uludağ Turizm bile 36 TL. bu tip firmalarda da pazarlıkla 30 a falan çekersiniz.

Yalnız Eylül den beri o kadar seferim var ve puanım 30 TL. Bir iki hafta sonra İstanbul'a gideceğim ama tam biletlere müsade etmiyor sistem. Yani puan biletin ederi olacakmış. Bursa'ya normal biletle oradan da puanla aktarma yapacağım aynı otobüse ve de Nilüfer ile işimi bitireceğim sanırım. Nedeni ise çalıştığım için Istanbula dönüşü çok az yapıyorum o yüzden puan sistemi ile uğraşıp yüksek tutarlar ödememek. Şayet 30 TL ye garanti bilet alırım. Burada da artık tanıdıklar var. Ya da dönüş bileti 3 tl gibi kampanyaları takip ederek alırım. Ama inanın Nilüfer 'in 2+1 koltuktan başka lüksü yok. tvler standart üç dört kanal . (çok az otobüste android) ikram zayıf (her otobüs firması yapıyor ; içecekler,ısıtılan pogacalar, ve nilüfer kek) arkadaki rahatsız oluyor diye koltuğu dilediğin şekilde kullananamamak vs. yahu pamukkale bile sandwıch veriyordu yolculuklarda. güzel bi avantajı ise nilüferde 5 saate istanbulda oluyorum (anadoluyakası) ; hatta daha kısa da sürer de terminal giriş çıkış saatleri yüzünden Bursa'ya kadar rölanti seyahat oluyor.

Bunun dışında abartılı rötar olan yol tecrübeleri biraz şans işi. Metro da buna dahil.
    Kamil Koç rahat hatlar şu an en iyisi diyebiliriz. Ve de pamukkale pamukyol. Pamukkale'yi 3 yıl önce bir ay içinde yaptığı 3 zam yüzünden bırakmıştım.

Diyeceğim o ki para önemsizse Kamil, Pamukkale ve Nilüfer dışına çıkmayın. En azından memnun kalırsınız. Ama Allah korusun "kaza" işleri kazadır bunda firma ayrımı yapılmaz. Ben kampanya kodları yoksa direkt işi tanıdıkla hallederim artık. Nilüfere git gel 80 vereceğime, uludağla 60-70 arası kapatırım olay biter.

• Eğer gideceğiniz güzergah üzerinde Nilüfer Turizm varsa gerisi hikayedir. Kac kere Nilüfer ile Izmir'e gidip geldim İstanbul'dan, bir kere bile pişman olmadım. Tek koltuklu Blue Bus ( Neoplan Tourliner )'ın konforu olsun, ikramlarının kalitesi olsun, çalışanlarının kalitesi olsun, tabiri caizse on numara firma. Pamukkale falan hikaye, o kadar diyorum.

• deni yolu düşünmüyor musun
  • Anadolu Turizm‘den al, Kamil‘le Metro cok kotu. Pamukkale‘yle Anadolu birlesti sanirim. Arabalari Neoplan Starliner.

• KAmil Koç ve ulusoyu tercih edebilirsin. Metro 5 saatlik yolu 7-8 saatte gidiyor.
  • Kendi adima konusuyorum. Kamil koc su ana kadar sorun yasamadigim tek firma. Metro ve ozellikle vib tur felaket. Adamlar tekel olusturmus ve hizmet kalitesi felaket.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.